Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא פתחתי את השירשור הזה כהומוריסטי!!!

כן, תמיד יש מקום להומור, בכל דבר בחיים, אבל פתחתי פה שירשור שקיוויתי שיהיה מידעי- שאלות ותשובות של הרבה חילונים שאין להם את מי לשאול.

די לקחת את השירשור הזה למקומות של "פגיעה והעלבה" בבקשה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שוב פעם אני חוזר ואומר- לי לא מפריע שאתם כותבים ככה אבל שימו לב שיש אנשים שיכול להיות שהנושא פוגע בהם .

אם אתה באמת רוצה פירושים האנשים המתאימים יכולים לתת לך אותו , לא צריך להיות אברך בשביל לקבל תשובות,

אני בטוח שאפילו בפורום יש פה כמה חברה שיוכלו לענות לך , אבל שגוררים את זה למקום של בוז וצחוק במקום

לשאול ולדעת באמת מה פשר העניין זה בעייתי.

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

אני רק אמליץ לכל קוראי הפורום ושרשור זה בפרט לקרוא את הספר "יש אלוהים?" של ריצ'ארד דוקינס ,

הוא מעניין מאוד וייתכן שישפוך אור חדש על חלק מהשקפותיהם של הקוראים בו.

The_God_Delusion_Cover.jpg

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

יש בארץ מספיק פגגיעה בציבור גדול (אני לא יכול להתחתן בארץ...מספיק גדול ולא קטנוני?)

http://www.youtube.com/watch?v=zc7tTtiK9Zk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ממליץ לצפות בכל הפרקים, מעניין מאוד ושופך הרבה מאוד אור על מה יגידו לך בדת כדי שתאמינו (ואני סיני שעבר לאפריקה צמחו לי גבות ואני עומד למות :lol: (פרק 3 או 4 נדמה לי))

עריכה: טעות זה בכלל פרק 7...

http://www.youtube.com/watch?v=mxTLrRvd4XQ&feature=related

פורסם
אני מקווה שהוא לא כמו הספר ״על מה גברים חושבים חוץ מסקס״.

זה הספר הזה שבין כריכה לכריכה יש דף אחד ריק?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
זה הספר הזה שבין כריכה לכריכה יש דף אחד ריק?

לא, אתה מתבלבל עם הספר "איך מתקנים טויוטה".

בספר "על מה עוד גברים חושבים" יש 2 עמודים. באחד יש מכוניות, והשני עשוי מנייר טואלט.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לא, אתה מתבלבל עם הספר "איך מתקנים טויוטה".

בשביל לכתוב "נוסעים 30 שנה, נותנים לנכדים, ואז קונים חדש" עדיין נדרשים דיו ונייר.

ספר ריק זה יהיה "המדריך השלם לייצור חלקי פח איכותיים לעובדי תעשיית הרכב של המזרח הרחוק", וזה יכלול אתרי בניה שמהם אפשר לגנוב גדרות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אני ארכוש את הספר הזה, נראה מעניין.

אני מקווה שהוא לא כמו הספר ״על מה גברים חושבים חוץ מסקס״.

הסר דאגה מלבך :)

דוקינס הוא ביולוג שלוקח את הדת ומסתכל עליה מנקודת מבט מדעית ומעניינת, אמנם יש שם כמה דברים שנראים לי קטנוניים בנסיונות שלו להוכיח באופן סטטיסטי שאלוהים לא קיים, אבל הספר מוצלח.

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...