Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רגע, אז אני היחיד שיש לו אלפא ולא עובר את ה120? :roll::lol:

ברצינות, כבר הכנסתי לאוטו 900 קילומטר ועוד לא הגעתי מעבר ל120.

אתה כנראה היחיד שנסע עם הרכב החדש שלו 900 קילומטרים והספיק לקחת חיים :(.

פורסם
פעם כשהייתי בן 18 ואידיוט, נסעתי על 140 בגשם ברכב הרבה יותר יציב ממאזדה 3, וכיום אני מסתכל אחורה ומזדעזע מכמה שזה היה דבילי.

באופן כללי לא הייתי אומר יותר מדי אבל עם מזג האוויר הזה זה באמת גובל בפשע לנסוע ככה.

שטויות.

בכל אירופה נוסעים בגשם במהירויות כאלו.

אולי אתה צריך לחוות פעם 120 קמ"ש על האוטוסטרדה בשלג, כדי לקבל פרופורציות...

נ.ב. אין שום בעיה עם "היציבות" של מאזדה 3.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לפי מה שאני מבין האוטוסטרדה מתוכננת בשביל זה אז זה לא ממש נוראי שם.

אני מתאר לעצמי לנהוג על 140 בכביש החוף עם רוח הצד שיש שם בחלק הצפוני וגשם שמגיע מהצד ולא מאפשר לך לראות כלום, וזה ממש מסוכן.

(ולא אמרתי שום דבר על בעיית יציבות של מאזדה 3. סתם השוואה).

פורסם

אני מתאר לעצמי לנהוג על 140 בכביש החוף עם רוח הצד שיש שם בחלק הצפוני וגשם שמגיע מהצד ולא מאפשר לך לראות כלום, וזה ממש מסוכן.

אבל זה לא כביש החוף, זה כביש 7. כביש מאוד מאוד איכותי ולמרות שהוא רק מוביל לכביש 6 הוא לא ממש שונה ממנו.

יוצא לי לנסוע שם מדי פעם, המהירות של התנועה רק מתחילה בסביבות ה120.. [לא מצדיק את המטומטם עם המאזדה]

פורסם

אני לא העזתי לעבור את ה140 באוטוסטרדה בשלג, וגם אלו שהיו סביבי והרכב שלי מוסגל הרבה יותר מ140 8)

ועל ההאוטוסטרדות אני לפחות 10 פעמים בחצי שנה אם לא יותר.

רוב הסיכויים שהרכב הנ"ל אפילו לא נועל צמיגים חורף, ומערכת הניקוז ה"מעולה" של כבישי ישראל, אם צמיגי קיץ שלא ידוע מה

מצבם, ומיהרות גבוהה, מזל שזה נגמר ככה.

פורסם

...ועם רגל אחת בגבס וצמיג אחד ספייר, זה בכלל ניסיון התאבדות:roll:

כתבת איזו הכללה, שכרב ההכללות, היא טפשית.

גשם זה שבר ענן או טפטוף קל?

כביש, הוא כביש החוף או כביש 6?

יש מדינות בהם גשם זה סטנדרט, אז מה, לא עוברים שם את ה-120?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כן, תכתבו "כשיש גשם לא נוסעים יותר ממאה קמ"ש" לגרמנים, נראה מה תהיה התגובה שלהם.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

נהיגה בגשם סוחף היא בעיה לכשעצמה, במיוחד בארץ עקב סימון לקוי של הכבישים. זכורים לי מקרים שבהם לחרדתי מצאתי עצמי על הנתיב השמאלי כיון שלא היה אפשר לראות את קו ההפרדה, או שעצרתי בשוליים והפעלתי אורות סכנה עד חלוף זעם.

מאידך נהגתי מאות קמ בגשם שוטף במהירויות 120-150 קמ"ש בלי שום חשש. אבל זה היה על אוטובאהנים במדינות דוברות גרמנית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
גם השוטר כנראה חתיכת נינג'ה אם הוא הצליח לעצור אותו בקצת יותר מ 3 שנית (אם התווך הוא 180 מטר כמו שרשום).

ב 200 קמ"ש ובמרחק שהוא נלכד תוך 3 שניות הוא עובר את השוטרים. גם אם מדובר בשוטר אתלט אין שום דרך שבעולם שהוא יספיק לקלוט את המהירות, לקפוץ לאמצע הכביש ולהספיקלעצור אותו אז בטח תקעו לו גם אי ציות לשוטר, ניסיון לברוח וכו'.

בלי קשר, מי שנוסע בכזה מזג אויר במהירות כזו בכביש ציבורי הוא רוצח. לא מדובר על מהירות מופרזת בגדר הסביר.

איפה כתוב שהנהג נעצר במקום וע"י אותו השוטר? אולי הוטר הלוזר החל במרדף והנהג פשוט עצר ולא ברח? אולי בכלל היה מארב כפול והנהג נעצר ע"י ניידת אחרת בהמשך (והוא לא מכיר את נושא שמירת קשר עין אליו מחוייב השוטר).

פעם כשהייתי בן 18 ואידיוט, נסעתי על 140 בגשם ברכב הרבה יותר יציב ממאזדה 3, וכיום אני מסתכל אחורה ומזדעזע מכמה שזה היה דבילי.

באופן כללי לא הייתי אומר יותר מדי אבל עם מזג האוויר הזה זה באמת גובל בפשע לנסוע ככה.

חיפשתי היטב ולא ראיתי היכן כתוב שהכביש היה רטוב או שהיה גשם שוטף. בסופ"ש האחרון היו שעות ארוכות ללא גשם והכביש היו גם יבשים במשך שעות ארוכות גם בשישי וגם בשבת (אני מדבר על אזור המרכז).

גם אם הכביש היה רטוב אני יכול לחשוב על הרבה עבירות תנועה שאני רואה יום יום שמסוכנות יותר מאשר לנהוג בכביש 7 במהירות הזאת.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לא מצליח להבין את חוסר המידתיות.

אם הם לא היו עושים מזה כזאת "כותרת" למען יראו ויראו, אז גם היו מכניסים אותו למעצר?

חציית צומת באור אדום/קו לבן/עצור כנראה יותר מסוכנת מהעברה שהוא עשה ולא זכור לי שעוצרים עליהם נהגים.

נכון הוא עבר עבירה ומגיע לו להשפט ולהענש, אבל ראבק בית מעצר??

חומס זה כאן!

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
נהיגה בגשם סוחף היא בעיה לכשעצמה, במיוחד בארץ עקב סימון לקוי של הכבישים. זכורים לי מקרים שבהם לחרדתי מצאתי עצמי על הנתיב השמאלי כיון שלא היה אפשר לראות את קו ההפרדה, או שעצרתי בשוליים והפעלתי אורות סכנה עד חלוף זעם.

מאידך נהגתי מאות קמ בגשם שוטף במהירויות 120-150 קמ"ש בלי שום חשש. אבל זה היה על אוטובאהנים במדינות דוברות גרמנית.

לעצור בצד נראה לי יותר מסוכן.

פורסם
פששש

הממל"ז החדש בפעולה עוד בטרם הסתיימו הליכי התקינה שלו. כך לפחות לפי מידע שסופק רק לפני ימים מספר.

טוב די צפוי , ועבודה לעורכי הדין.

פקודת התעבורה קובעת כי יוטל עונש מאסר עד שנתיים למי שלא ציית להוראות הפקודה סעיף 62 ולמי שלא ציית להוראות התקנות , סעיף 68 לפקודה.

מכאן שמדובר בעבירות עוון ולא חטא ולכן גם ניתן לעצור חשוד.

ומכיוון שלפחות לפי הכתבה המשטרה מבקשת להגיש נגדו כתב אישום ולהביאו למשפט כבר ביום א' ( דהיינו היום )ויש לה חשד סביר שהנהג לא יגיע למשפט, אז יש עילה למעצר של 24 שעות שבמהלכן הוא מובא לפני שופט.

אולי דרך נוספת "טובה " למיגור תופעת הנהיגה במהירות מופרזת.

מאיפוא הבאתם את הנתון שהוא נעצר תוך 3 שניות מרגע הקריאה , רק לכם הפתרונים.

אין להם שום חשד וגם לא חלקיק חשד שהוא לא יתייצב למשפט מה גם שזו לא עילה להחזיקו במעצר.

הרי ברור שאם אכן תיהיה הקראה היום הוא יכפור באשמה וישוחרר לביתו ואם לא תיהיה הקראה על אחת כמה וכמה.

אין כאן שום עילה למעצר , גם אם יחליטו שיש מסוכנות אז יש מספיק אמצעים להבטיח את שלום ציבור במקרה הזה.

אגב את הבן יכולים להעמיד לדין על סיוע במחדל כמו במקרה שי סימון ואפילו בשידול כמו במקרה הליצנים מעכו.

אפרופו הליצנים מעכו הורשעו ברשימת עבירות הרבה יותר חמורות ומה נפסק להם ? התביעה אפילו לא ביקשה מעצר.

פורסם

זה לא סתם שעצרו אותו ל 24 שעות .

אחרי 24 שעות צריכים להביא את החשוד בפני שופט ולנמק למה צריך לעצור להמשך מעצר.

פעם חומרת המעשה היה שיקול להמשך מעצר , היום כבר לא.

קצת שחכנו אבל היה לנו אנס שהסתובב חופשי עד המשפט ואפילו אחרי שהורשע.

• תוכן חדש...