Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אני מתחיל לתכנן טיול באירופה(לא יודע עדיין באיזה חלק) עם האישה.

מה שיושב לי כרגע בראש זה לדקור ציר נסיעה מהנחיתה עד להמראה הביתה, סדר גודל של עשרה ימיים עד שבועיים.

אני מאד רוצה לשלב אירועים מוטוריים,ימי מסלול( לפחות אחד), כבישי נהיגה -הכתבה המצויינת "באוטו" החודש נפלה עליי משמיים, דגש על רכב מהנה .

כמה שאלות שעולות :

• אני בן 23, ראיתי שיש חברות שמשכירות רכב רק מעל גיל 25, תקף בכל החברות?
  • על איזה איזורים אתם ממליצים? או אפילו מדינות ספציפיות?
  • בטיול כזה כמה ק"מ אפשר לדחוס ביום בלי שהחברה תתחיל בשביתות רעב?
  • איזו תקופה בשנה הכי מומלץ?
  • אתרים וחברות מומלצות להשכרת רכבי ספורט (לא מתכנן על רכבים אקזוטים, דברים פשוטים ומהנים לאזרח הפשוט שנהנה כרגע מTS ׂ)

עזרה וטיפים בנושא בכללי, אשמח...

תודה מראש,

לירון

פורסם

ערב טוב

המלצה שלי-צפון איטליה.

אתם יכולים לתכנן מסלול מעגלי , טיסות הלוך ושוב למילנו.

ליד מודנה יש לך את מרבית היצרנים של מכוניות העל האיטלקיות- פארארי, למבורגיני, מזארטי ,

כדאי לבדוק מראש מי מאפשר ביקור ומתי.

אפשר לבדוק מראש אם מתוכנן משהו במסלול במונזה- כ 40 דקות ממילנו.

כבישי צפון איטליה, נופי צפון איטליה, האוכל האיטלקי- מה צריך יותר?

מקווה שנתתי כוון.

בכל מקרה, תהנו איפה שלא יהיה.

סלע

פורסם

"טיולי נהיגה" אינם תחום העניין שלי.

בכל זאת - כמת טיפים:

1.טווח הנהיגה היומי לא צריך לעלות על 200-250 ק"מ. קצת יותר אם מדובר בכבישים מהירים, הרבה פחוצת אם בכבישי הרים מפותלים. וכמובן עם הפסקות. אפשר לעשות קטעי קישור של 500-600 בכבישים מהירים, אבל אחרי יום כזה יהיה עליך לפצות את זוגתך ביום קניות עם מינימום נהיגה.

2. גיל השכירות המינימלי תלוי במדינה, חברת ההשכרה, ובסוג הרכב. כצעיר צפה מגבלות משמעותיות. כלי רכב יותר יקרים יחייבו שני כרטיסי אשראי עם מסגרת מספקת.

3. אל תתפרע, אינך מכיר את הרכב והכבישים. אתם צריכים לחזור שלמים.

4. למד היטב את חוקי הנהיגה בארצות היעד והקפד עליהם. ים לב שההקפדה ברוב אירופה קיצונית. נהיגה שלא בנתיה הימני ביותר הפנןי, עקיפה מימין או סטיה של 2-5 קמ"ש מהמהירות המותרת תעלה לך הל בעשרות אירו, והקנסות עולים באופן אקספוננציאלי עם גדילת החריגה. התמורה היא נהיגה בכבישים משובחים ובין נהגים מתחשבים.

5. ימי מסלול - הרץ חיפוש בפורום ואם תמצא ארו מתאים - שריין תקציב שמן של מאות אירו.

6. מבחינת מחירים - גרמניה וספרד יהיו יחסית זולות, צרפת יקרה שויצריה סופר יקרה. אבל זה סקר לפבי שנה וחצי (גרמניה בהשואה לאוסטריה ושוייץ ובקיץ האחרון (10 ימים ספרד). כמובן שמזרח אירופה יותר זולה, השאלה אם תמצא מה שאתה מחפש.בדוק מחירים מעודכנים - אבל להערכתי לא יחולו שינויים גדולים.

7. הכי חשוב - מה רוצה החצי השני. אני מניח שהיא לא תאהב התגרזנות. אתה חייב לשתף אותה בתכנון. אצלי החלוקה היא שאנחנו בוחרים את המסגרת יחד, היא נכנסת לפרטי האתרים ואני מכין את התוכנית המפורטת. הכל בחמ"ל עם כל המחשבים והספרים על שולחן המטבח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בטיול כזה כמה ק"מ אפשר לדחוס ביום בלי שהחברה תתחיל בשביתות רעב?

עילה לשביתת רעב = נסיעות של יותר מ 200 ק"מ ביום.

עילה לשביתה אחרת, כואבת הרבה יותר עבורך = נסיעה של יותר מ 400 ק"מ ביום.

המספרים להדמייה בלבד.

טל"ח.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...