Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיז'ו 307 תקלות\תחזוקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

במשך כל השנים הבחירות שלי בכלי רכב היו מבוססות על השורה אחרונה-אמינות אמינות אמינות.

הגיע הזמן להחליף את הרכב השני בבית ועלתה בי מחשבת כפירה פיזו 307\C4

ניתן היום להשיג דגמי 2008 מטופלים עם ק"מ נמוך של כ70K ללא בעיה.

השאלה אך הדגמים האילו מבחינת אמינות (למעט הגיר AL4 המחורבן)

גל

ׂ

פורסם

אני לא מבין גדול אבל היה לי 307 שנת 02 שלוש שנים וחוץ מבלאי טבעי 0 תקלות.

אני חושב שהכל תלוי ביד הקודמת כמה הוא טיפל בה ודאגה לבצע טיפולים בזמן

אצלי לבעלים הקודמים היה ספר רכב מלא וראיתי שלא היו בעיות חוזרות כמובן שגם עשיתי בדיקה ודיאגנוסטיקה מיוחדת במוסך פיגו לגיר

נהנתי מאוד מהרכב בהצלחה!

פורסם

ה 307 מכונית די מיושנת. למרות שהיא היתה מאוד מתקדמת כשהוצגה, עברו מאז 11 שנים בערך וזה הופך אותה לפחות רלוונטית.

מהיכרות אישית עם שתיהן (307 יש לחברים ו C4 היתה לי מהעבודה), ה 307 נוחה ונפלאה אבל היא עמוסה באלקטרוניקה שנוטה להתקלקל וזה מאוד מאוד יקר. בכלל האחזקה שלה יקרה. המכשול העיקרי שלה זה הגיר שכבר אחרי פחות מ 100000 קמ נוטה לתקלות חמורות שדורשות שיפוצים יקרים. אגב, גם כשהגיר תקין הוא סתם מסרס את המנוע והופך את האוטו לעגלה בזבזנית.

ה C4 מכונית ממש נפלאה, כשהכל בה תקין. כשמשהו לא תקין, זה יקר וכואב ולך תסמוך על הצרפתים כשכל חיישן וכל חלק קטן עולה המון.

ממליץ לך בחום על יונדאי I30 או אקסנט, תלוי בצרכים שלך. מכוניות מעולות שמתפקדות ללא דופי שנים ארוכות וגם אם משהו מתקלקל אצלן, התיקונים והטיפולים (אפילו במורשה) סבירים לגמרי. רק לשם הדגמה, אמא שלי נוהגת על יונדאי אלנטרה 2004 כבר בערך 7 שנים ואחרי 120000 קמ התקלה היחידה שהיתה ברכב מעולם זה חיישן למבדה שכשל והחלפתו במורשה עלתה 700 שקל.

פורסם

הטיעונים שלך נכונים אבל למרות שהיא "מיושנת" יש בה פינוקים שבהרבה רכבים חדשים יותר אין כמו 8 או 6 כריות אוויר 4 חלונות חשמל חיישן שמפעיל את המגבים שיורד גשם חיישן הדלקת אורות בחשכה 6 רמקולים כסאות עם משענת יד תאים גדולים בכל הרכב תא כפפות ממוזג מתקן למשקפי שמש תאורה במגן השמש והרשימה עוד ארוכה...

נכון שהגיר מסרס אבל הוא מצוייד טיפטרוניק + כפתור מצב ספורט

נכון שיש להם דימוי של רכבים לא אמינים אבל שוב הכל תלוי באקסמפלר שאתה מוצא

אני אישית לא הייתי נוגע ביונדאי שמייצרים רכבים ללא אופי ולטעמי סתמיים למעט הוולסטר החדשה.

בהצלחה!

פורסם

רכב מעולה עם פינוק שאין ברכבים אחרים (במחיר שווה ערך)

ניתן למצוא רכב מטופל עם בעלים אוהבים ולהנות במקסימום אוטו במינימום מחיר

אני מאוד מרוצה מהרכב ולראיה לא מכרתי עדיין את 306 שברשותי

הרכב הבא שלי זה 308 ....

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם
רכב מעולה עם פינוק שאין ברכבים אחרים (במחיר שווה ערך)

ניתן למצוא רכב מטופל עם בעלים אוהבים ולהנות במקסימום אוטו במינימום מחיר

אני מאוד מרוצה מהרכב ולראיה לא מכרתי עדיין את 306 שברשותי

הרכב הבא שלי זה 308 ....

אני מצטרף למצדדים, אנחנו משרתים בעיקר בעלי פיג'ו וסיטרואן, מאחר ואנחנו מוסך כללי יש לנו את היכולת להשוות את רמת האמינות שלהם מול האחרים.

מנסיון רב שנים אני יכול לקבוע שרמת האמינות של פיג'ו וסיטרואן לא נופלת מזו של קבוצת פולקסווגן או אופל.

ומצד שני אין מכוניות המשתוות להן מבחינת הנוחות והפינוק במחיר נמוך יחסית.

• תוכן חדש...