Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מגאן 2001 אוטו', שבדרך כלל נוסע איתה לעבודה (נסיעה עירונית 11 ק"מ הלוך וחזור).

ובין עירוני נסיעה של 50 ק"מ הלוך חזור.

נסיעה עירונית לפי הצריכה הממוצעת/רגעית זה 1 ל 9-10

ונסיעה בין עירונית 7.8 ל-100 ק"מ כלומר 1 ל-12.7. וכאן הבעיה. לא יכול להיות. באתר ("ק"מ לליטר")

ראיתי משהו אחר מהנתונים האלה. לפחות בין עירוני המגאן צריכה להשיג 1 ל-17.9. יש מצב ביגלל שהרכב עומד ליפני גריטה של המדינה וכבר 11 שנה על הכביש הוא אוכל דלק?

דרך אגב אני חייל, ולבסיס זה אוכל לי הלוך חזור 4 ליטר לפי המחשב. אם לא יותר. אני כבר לא בטוח. כאילו 28 ש"ח. מה זה. שחיטה לדעתי ליום אחד של נסיעה :evil:

פורסם

שלום,

צריכת הדלק במגאן אוטומטית שלך תקינה,

והרכב שלך עוד רחוק ממעמד הגריטה מבחינה חוקית (וכנראה גם לפי מצב הרכב).

1:17.9 זה אולי מתייחס למגאן עם מנוע דיזל וגיר ידני..

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
שלום,

צריכת הדלק במגאן אוטומטית שלך תקינה,

והרכב שלך עוד רחוק ממעמד הגריטה מבחינה חוקית (וכנראה גם לפי מצב הרכב).

1:17.9 זה אולי מתייחס למגאן עם מנוע דיזל וגיר ידני..

שלום וערב טוב לא היה לי זמן לי להגיב צבא עבודה חחח ...תודה רבה על תגובתך חבר:-D:-D:-D

עכשיו תישמע אני לא יודע את כמה המחשב מדייק אבל זה מוזר - כי שהמנוע חם יעני

מניע בבוקר לנסוע לבסיס שזה נסיעה 25 ק"מ (רק ההלוךך) רשום לי ממוצע בין 6.9 ל-7 ליטר

ל 100 ק"מ שזה 1.15 בערך... זה משתנה כמובן שזה רכב ישן אני נוסע בצורה מאוד מחושבת וחוקית זאת אומרת-80 קמ"ש+ יש לו קילומטרג' גבוהה אני רק רוצה אותו לתקופת השירות שלי עוד שנה ותשע בע"ה לשיחרורי.

עכשיו זה מעקב תאנשים הממהרים מאחוריי בבוקר אבל לא נורא חח זה כביש 65 מעפולה לצומת גולני רק נתיב אחד לא יודע אם אתה מכיר לא משנה בכול מקרה לפי מה שקראתי והשכלתי מהפורום רבות עוד ליפניי שנרשמתי עדיף לתדלק פול טנק עד לפייה וכשירד במחוג דלק קצת לתדלק עוד פעם ואז לראות כמה אכל הרכב.

פורסם

אני מציע לך ,שתעשה בדיקת 4 גזים,אם אתה חושב שמשהוא לא בסדר בצריכה.

למרות שהצריכת דלק שלך סבירה,זה רכב אוטומט, לא גיר רגיל, מנוע 1600 והשילדה של הרכב כבדה,אז הוא מתאמץ יותר.

• תוכן חדש...