Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
מכאן ועד הפקרות המרחק עצום....במדינה כשלנו, חובבת אלתורים, מדובר בסכנה ממשית.

לחייב את המתקינים ברשיון ובעמידה בתקני בטיחות לא קשור למונופול..... כך צריך להיות לגבי כל מקור חשמל, וכל מקור סכנה אחר ברשות הציבור.

תפסיק להלך אימים על הציבור, אפשר לחשוב, שמים קופסת פח ננעלת מסביב לשקע ובא לציון גואל (ככה גם בעל השקע מגן על עצמו מגניבת חשמל) ואם אין כזה תקן כיום לשקע במיקום ציבורי, בלי שום קשר לאגסי, אז צריך להיות כזה תקן.

יש אין ספור פתרונות קלים ופשוטים אבל כדאי שתפנים מהר שאין פה שום רצון להגן על שלום הציבור אלא אך ורק רצון למקסם רווחים ע"י גזילת זכויות יסוד של האזרחים.

פה זה מתחיל, פה זה מסתיים ואין עוד כלום בדיון הזה מלבד העובדה הזאת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 3.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הוא שאמרתי, כל מדינות העולם שונאות את הילדים שלהן, בגלל זה הן אישרו תקנים כ"כ מזלזלים שעלולים להרוג את ילדינו הרכים.

תודה מר אגסי שבכלל הדאגה שלך היא לא לכיסך הפרטי אלא שאתה מגן בחרוף נפש על נשמותיהן הרכות של העוללים שלנו.

תבדוק תחילה לכמה בתי אב יש חנייה בטאבו.

פורסם

איפה אני אמור להתקין עמדת הטענה אם אין לי חנייה בטאבו? אני אצטרך להוריד כבל מהחלון? ואם כל יום אני חונה במקום אחר? מה מונע מילדי השכנים לשבור את עמדת הטענה? מה קורה אם צריך לצאת לנסיעה ארוכה במיידי והרכב לא טעון?

אתה צווח מונופול! מונופול! הפיתרון של אגסי הוא הפיתרון הכי נוח ופרקטי.

פורסם

אם אתה מדבר על טעינה מחשבון החשמל הפרטי אתה צריך לחשוב היכן תמקם את נקודת החשמל. אני לא הייתי מתקין נקודה כזו במקום שבו לא מובטח לי שאוכל להחנות את רכבי לצורך טעינה. מה הטעם להתקין נקודת טעינה כאשר מישהו אחר יחנה לידה וימנע ממך גישה אליה?

לגבי אותצה קופסת פח שעליה אתה מדבר - מה יקרה אם מישהו יניע את הרכב ויתלוש את כבל החשמל - במצב כזה יהיו כבלים "חמים" חשופים ונגישים למרות שהתקנת קופסת פח. לכן דרוש התקן יותר מתוחכם אשר יזהה את ניתוק הרכב ויפסיק מידית את אספקת החשמל לכבל הטעינה.

כמוכן תרצה אמצעי זיהוי כדי שלא כל ילד יפרוץ את המנעול ויגנוב לך חשמל - כלומר קודן או כרטיס אלקטרוני או אמצעי אחר. אמצעי כזה יהוה גם אמצעי בטיחות שכן בלעדי הפעלתו נקודת הטעינה תהיה מנותקת מחשמל.

כל אלה מחייבים התקנה יותר מתוחכמת מאשר שקע 10 אמפר סטנדרטי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אתה צווח מונופול! מונופול! הפיתרון של אגסי הוא הפיתרון הכי נוח ופרקטי.

הפתרון של אגסי הוא הכי נח ופרקטי עבורך!

הפתרון של טעינת רשת הוא הכי נח ופרקטי עבורי.

למה שהפתרון שלך יבוא על חשבון הפתרון שלי ולא במקביל אליו?

כי זה יפגע לאגסי במכירות? :x

מה יקרה אם מישהו יניע את הרכב ויתלוש את כבל החשמל - במצב כזה יהיו כבלים "חמים" חשופים ונגישים למרות שהתקנת קופסת פח

.

עזוב,עזוב, אתה מתחיל להשמע מגוחך!

לפי התאוריה שלך, תדלוק עצמי זה סכנת נפשות וכל יום מאות צינורות תדלוק אמורים להתלש מהמקום ע"י אנשים בתדלוק עצמי.

איך בכלל נשארה עוד תחנת דלק שלמה שלא עלתה לשמיים בקול סערה מכל ההמונים שנוסעים עם פיית התדלוק עדיין בפתח מיכל הדלק.

עם כזאת רמה של טיעונים, אולי כדאי לאגסי לפתר אתכם ולשכור אותי.:lol:

פורסם

כן, פיתרון הכי נוח ופרקטי לשי אגסי. גם רווחי.

אם יבוא של מכוניות נטענות דרך הרשת הביתית היה מתאפשר במחיר זול אז:

1. מר אגסי היה בבעיה.

2. היה נוצר ביקוש למכוניות כאלו ונמצאים פתרונות לטעינה בטוחה.

בנוסף - התשתית של אגסי מערבת הרבה נדל"ן - הרי היא צריכה להגיע להרבה בתי אב בישראל.

עכשיו יגיע מתחרה שרוצה להתחרות באגסי ולהקים תשתית משלו. האם יקבל אישור ממשלתי להתערבות נדל"נית כזו?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אדוןChemGuy85, תפסיק לקשקש בבקשה.

בשביל הקמת עמדות טעינה ליד הבית יש את מכון התקניים הישראלי העובד בימים אלה על כתיבת תקן לעמדות טעינה וכול חשמלאי מוסמך ייצטרך להקים את העמדה בהתאם לדרישות התקינה.

איזה כייף לי :)

פורסם
2. היה נוצר ביקוש למכוניות כאלו ונמצאים פתרונות לטעינה בטוחה.

בנוסף - התשתית של אגסי מערבת הרבה נדל"ן - הרי היא צריכה להגיע להרבה בתי אב בישראל.

עכשיו יגיע מתחרה שרוצה להתחרות באגסי ולהקים תשתית משלו. האם יקבל אישור ממשלתי להתערבות נדל"נית כזו?

1. הפתרונות לטעינה בטוחה קיימים. הבעיה תהיה אכיפה שלהם, כדי למנוע אלתורים מסוכנים. השלב הבא יהיה דיונים דומים לדיונים על יבוא חלפים.

2. למה שלא יאפשרו תחרות. גם רשת הכבלים, המתחרה בבזק מצריכה השקעות נדל"ן, וכך גם לא פחות מ-5 רשתות סלולר הפרושות ונפרשות בישראל. הטוב ביותר יהיה אם תקן החיבור עצמו יהיה אחיד, כדי שיהיה אפשר להחליף ספק כל אימת שהצרכן ירצה (כמו שכעת רוצים לקבוע תקן אחיד להתקני חיוב לתדלוק).

לבאגירה - יש הבדל בין תחנת דלק, שהיא מקום מפוקח סביב השעון ואם רכב יסע ויתלוש את הצינור מיד יבוא מישהו יסגור את הברז, לבין החניה שלך שבה אף אחד לא רואה מה מתרחש.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

על מה אתה עונה? מה זה מעניין אם המקום מפוקח או לא בזמן שתלישת צינור התדלוק היא תופעה שכמעט לא קיימת .

אז לתת לציבור לתדלק לבד זה בסדר, להטעין את הרכב זה מסוכן! :drinking:

פורסם

חשוב על סצנריו אחר, ממש לא הזוי: שקע מאולתר (הרי אתה בעד התקנה עצמית), התלהטות שלו או ניצוץ - והופ - דליקה. על שריפות שמקורן בתקלות חשמל אנו שומעים יום-יום, אז נוסיף עוד מקור אפשרי עם סיכוי טוב לשילוב של אלתור+מתח וזרם גבוהים+חוסר השגחה. הרי לא תשב ברכב 10 שעות בזמן שהוא נטען.

לכן אני חוזר ואומר - מבחינתי אין בעיה למי אני משלם תמורת החשמל, כל עוד המחיר סביר והאספקה נעשית בצורה בטיחותית. לפי התגובות שלך נראה לי שחלק א' מטריד אותך מאוד, וחלק ב' כלל לא. מה לעשות, אני גדלתי בבית שבו נושא הבטיחות היה תמיד בראש סדרי העדיפות, גם אם היו לכך עלויות.

פורסם
על מה אתה עונה? מה זה מעניין אם המקום מפוקח או לא בזמן שתלישת צינור התדלוק היא תופעה שכמעט לא קיימת .

אז לתת לציבור לתדלק לבד זה בסדר, להטעין את הרכב זה מסוכן! :drinking:

לתדלק לבד זה בסדר גם הטעינה תיעשה ע"י הנהג באופן עצמאי.

להחזיק בבית תחנת דלק זה כבר סיפור אחר לגמרי.

בכל מקרה כמו שציינת עשרות יצרניות הלכו לכיוון טעינה מהרשת ועדיין ב 100 השנה האחרונות המצב נשאר כפי שהיה.

לילה טעינה ו 150 קמ טווח .

ואם נחזור לשאלה שפתחה את השרשור - החוצפה הישראלית אולי תצליח לשנות את הפרדיגמה שבה שבויה תעשיית הרכב ב 100 שנים האחרונות.

פורסם

ואני מאחל ל"חוצפה הישראלית" הצלחה רבה!

רק שלא תבוא על חשבון האופציה השניה!

פורסם
ואני מאחל ל"חוצפה הישראלית" הצלחה רבה!

רק שלא תבוא על חשבון האופציה השניה!

האופציה השניה הביאה אותנו למצב בו אנחנו נמצאים היום

אחוז אפסי של רכבים חשמליית וקפאון כמעט מוחלט בפיתוח התחום

הנה עוד קצת נתונים .

נתקלתי במספר פרסומים לגבי סוג הסוללה בשימוש ה ZE - אולי הנציגים הרשמיים יבהירות נקודה זו.

בכל אופן לפי הפרסומים התאים שירכיבו את הסוללה יהיו של חברת A123 לתאים האלה יש יכולת טעינה של 5C

כלומר תוך כ 15 דקות טעינה מלאה.

כמובן שבקצב הזה אורך חיי הסוללה מתקצר.

אולי בעתיד נוכל להנות מסוללות שאורך חייהן לא יתקצר וכמובן שלבטר פלייס יש שאיפה לטעינה מהירה ככל האפשר אז למה כבר היום להתקע במיזם עם גלגלי עץ שהיו בשימוש עוד בימי הכרכרות.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...