Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טמבון קדמי אודי A3 2004+2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לחבר שלי אודי A3 2004 והוא רוצה להחליף את הטמבין הקדמי של ה2004 בטמבון קדמי של 2006 הוא אהב מאוד את הצורה של הגריל של ה2006 ,האם הדבר אפשרי לעשות?

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

תודה על התגובה, המכסה מנוע והטמבון המוחלף ישב בדיוק ויתאים לשאר החלקים ?

יש למישהו מושג כמה דבר כזה עשוי לעלות ?

פורסם

תודה רבה חברים, עכשיו רק נשאר למצוא מאיפה לקנות טמבון כזה

אשמח לשמוע אם יש למישהו מושג מאיפה ניתן להשיג דבר כזה במחיר סביר

פורסם

עזרתכם בלהשיג פגוש קידמי

הבנתי שיש דגם של 2005 עם הגריל המפוצל שמותאם ל2004 בלי צורך להחליף מכסה מנוע ,מישהו מכיר ?

אפשר להזמין מחול ? למישהו כאן יצא להזמין דבר כזה ?

מכירים אולי פירוקיה שבמקרה מחזיק פגוש כזה?

פורסם

ואז מה עשית בזה? החלפת טמבון באותו טמבון?

הגריל השלם לא רק קשור לצורת הגריל, כל הטמבון ומכסה מנוע השתנו כשביצע FACELIFT לגריל שלם.

אולי זה יעזור לך קצת.

פורסם (נערך)

תודה על התגובה

הינה קישור של מישהו שעשה משהו דומה http://www.audi-sport.net/xf/threads/conversion-from-pre-facelift-double-grill-bumper-to-facelift-s-line-bumper.54571/

מה המסקנות ? האם אפשר לעשות את זה ?לפחות מהתמונה הרשונה להתאים את הטמבון של התמונה השניה ? לא בעיה להשלים טיפה את המכסה מנוע בתקווה שזה יסתיים כך

עכשיו אני רואה שיש כל כך הרבה שינויים שהם עשו בשנים האלה זה הופך את זה לקצת יותר מסובך

אני חייב את עזרתכם אני צריך לסכם השבוע את הנושא

עריכה אחרונה על ידי Mk4
פורסם

התמונה הראשונה והשניה זה אותו טמבון, רק שהחלק האמצעי צבוע בשחור עםפסי כרום בצדדים ויש ליפ ספויילר למטה.

• תוכן חדש...