Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום לכולם, אני מבקש את עזרתכם.

אחרי שפרצו לי לרכב בשבוע שעבר מיהרתי להתקין אזעקה. לצערי הבחור שעשה את זה לא היה ממש מקצועי וכאב לי לראות את ההתקנה שהוא עשה, בנוסף התחילו בעיות עם נעילה מרכזית יום לאחר ההתקנה. החלטתי לסדר את זה לבד בעזרת סכמות של הרכב והוראות התקנה של המכשיר. לאחר סיום ההתהליך הכל מחובר כמו בספר, בדיקת מתחים, אני מחבר את הקונקטור לאזעקה, שומע ביפ קצר מהסירנה וזהו..... אין תגובה לשלט, שאיו תגובה של כפתור על האנטנה... מה עושים? יכול להיות יש איזה פעולה שצריך לבצע אחרי ניתוק מתח מהאזעקה?

מחכה לתשובות שלכם, ותסמכו אליי, אני יודע לקרוא סכמות וזה לא דבר ראשון שהתקנתי לבד ברכב, כך שהכל מחובר נכון.

תודה לכם מראש

Ford Focus 1.6 2002

פורסם

לך תדע מה הוא עשה לך לרכב.

לא נותנים לחאפרים לגעת ברכב שלך, הרי אתה עכשיו צריך לתקן את הטעויות שלו, ולך תדע אם לא נגרם נזק.

עצה שלי לך למתקין מורשה רב בריח שיעבור על ההתקנה, ובנוסף יעבור על הצמות שמתחת להגה לראות שהכול מחובר כראוי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

החזרתי את כל מערכת החשמל באוטו למצב מקורי. אזעקה מחוברת לפי הספר. שאלה שלי עכשיו היא אם נגעתי בהתקנה זה יכול לבטל את האחריות? ודרך מי אני מקבל אחריות: כל מתקין מורשה או מתקין שהתקין את האזעקה? דרך אגב הוא כן מתקין מורשה.

Ford Focus 1.6 2002

פורסם

עדכון: היום בבוקר הלכתי למתקין שהתקין את האזעקה. לאחר בדיקה קצרה של ההתקנה ובדיקת מתחים בקונקטור החליפו לי את המוח של האזעקה באחריות. תודה לכל מי שהגיב.

Ford Focus 1.6 2002

• תוכן חדש...