Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישה 100K תקציב , חייל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ה ,

חן חן על הפורום היפה והתומך - בכל אופן , אגש ישר לעניין :

- אין לי בעיה אם ידני או אוטומטי.

- 2010 ומעלה , לא מתחת ( אין בעיה גם בחדש)

- ייבוא אישי מתאפשר בקלות (קרוב משפחה)

- 90,000 - 100,00 תקציב.

- חשוב לי האבזור אבל לא יותר מדי מכיוון שאוכל לשפר אותה במחירי יבואן (קרוב משפחה) , לכן ארצה מאד טורבו - בכדי לחזק אותה בצ'יפ.

- צריכת דלק ממוצעת , לא משנה כמות הדלתות , לא משנה יוקרתית או פוזה - לא מעניין.

האפשרויות שמצאתי :

- פולו 1.4 טרנדליין , הבעיה היא שאין טורבו בכדי לשפר את חולשת המנוע שבקושי זז , לא מחפש מהירות גבוהה אבל זה נמוך מדי.

- פונטו EVO - למחיר הזה לא חושב שהיא משתלמת , גם FIAT די מרתיעה.

- סיאט איביזה 1.2T - יש טורבו , אבל שונא את האוטו מאד , היה לי את הגירסא הקודמת , זה פשוט פח עם גלגלים.

( אלה החדשות מיבואן)

תודה רבה ,

אשמח לתגובה.

פורסם

די מוזר שאני עונה לעצמי , אבל בדקתי וה1.2T פולו החדשה 2011 היא מה שאני מחפש לגמרי.

הבעיה היא שאני די מפחד לקנות רכבים יד שניה 2011 כי הם חדשים מדי - למה שימכרו אותם?

עוד הצעות לפני הקנייה?

פורסם

לגבי הפולו, מכיוון שכמעט קניתי ממישהו אחת שהיתה שנה וקצת על הכביש, אני יכול להגיד לך שהסיבה שמוכרים את הרכב הספציפי הזה יחסית מהר (כמובן לא כולם, זה אוטו מצוין) היא שצ'מפיון נותנת אחריות שנתיים וכשאתה קונה רכב עם מנוע TSI וגיר DSG שכבר פורסם שלגבי חלק מהרכבים היו איתו בעיות, אז כדאי מאוד שיישאר לך משהו מהאחריות אם אתה קונה. בקיצור, אם הרכב חצי שנה על הכביש, שווה לך. אם לא, לדעתי - תוותר ותחפש משהו אחר.

פורסם
לגבי הפולו, מכיוון שכמעט קניתי ממישהו אחת שהיתה שנה וקצת על הכביש, אני יכול להגיד לך שהסיבה שמוכרים את הרכב הספציפי הזה יחסית מהר (כמובן לא כולם, זה אוטו מצוין) היא שצ'מפיון נותנת אחריות שנתיים וכשאתה קונה רכב עם מנוע TSI וגיר DSG שכבר פורסם שלגבי חלק מהרכבים היו איתו בעיות, אז כדאי מאוד שיישאר לך משהו מהאחריות אם אתה קונה. בקיצור, אם הרכב חצי שנה על הכביש, שווה לך. אם לא, לדעתי - תוותר ותחפש משהו אחר.

האחריות על הגיר DSG הורחבה ל5 שנים אם לא שמעת, כך שיהיו לו עוד 4 שנים אחריות במידה ויקנה פולו 2011, מה שאין על גיר גם למי שקונה רכב חדש של יבואן אחר. מנועי ה-TSI הם מעולים ואין איתם שום בעיה ככה שזה לא רלוונטי האחריות.

כשמישהו מוכר רכב באותו שנתון פשוט צריך לראות מה הסיבה האמיתית, לפעמים מישהו באמת נפטר מרכב לימון אבל יכולות להיות סיבות כמו רילוקיישן בעבודה פתאום לחו"ל או קבלת רכב מהעבודה וכו'. לפעמים זאת מציאה אמיתית לקנות רכב משומש בן פחות משנה.

• תוכן חדש...