Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היא חזרה- לאון FR ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחיר מעולה לאוטו מעולה.

אני מקווה שהשוק יוצף בfrים כדי שבעוד שנתיים אוכל לקנות אחת מקורית ושמורה במחיר נוח. :)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין אזכור לקופרה, יש עדין ייבוא של הקופרה עם 240 כ"ס?

שימו לב למחיר של הקופרה R...רק 200,000 שקלים, ועוד לחשוב שגולף/שירוקו R עם אותו מנוע (והספק מופחת בגלל אקלים ישראלי) עולות 100,000 יותר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הקופרה R ירדה כבר ל-200K ש"ח? ועם קצת כושר מיקוח, תוציא גם בפחות מזה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
הקופרה R ירדה כבר ל-200K ש"ח? ועם קצת כושר מיקוח, תוציא גם בפחות מזה.

זה המחיר, ללא ספק העסקה הכי משתלמת אצל צ'מפיון אם לא בישראל כולה..

במחיר הזה אצל פולקסווגן הכי טוב שאפשר להוציא זה GTI 3 דלתות ידנית עם אבזור מינימלי.

פורסם
מישהו שרוצה להיות שונה קצת.

וגם אני לא רואה רכב אטרקטיבי יותר מזה (כמובן בשביל אנשים שמחפשים רכבים כאלו ולא הורים שאוהבים קורולות :lol: ).

אגב, FR עם DSG (אבל 6?!) ב-160K ש"ח?! איך זה יכול להיות, היא יותר זולה מאיביזה קופרה (או אותו מחיר, לא עקבתי אחריה) :shock:

וחכה, אולי יונדאי יפתיעו (NAHH) ויביאו את הטורבו במחיר דומה :wink:

דרך אגב, איפה פורסם המחיר?

ו-BAR72, התכוונת 50K פחות מגולף GTI גם.

לא בטוח שהוולוסטר נועדה למי שרוצה להיות קצת שונה. לפחות כך התרשמתי מ"שירשור המשלוחים" שמצביע על "הצפה" לא לגמרי זניחה של האוטו הזה.

פורסם

רועי5, הצפה במונחים של יונדאי זה לא מכירות בסדר גודל של I30 או I35. ואם מתוך כלכך הרבה חברי פורום פעילים, הזמינו כ-20, זה לא אומר שישנה הצפה (ובשרשור ההוא אפילו 20 אין). בכל מקרה, זה לא הנושא.

ומסכים עם קודמי, יהיה מעניין לראות גרסאות TDI של ה-FR :twisted:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

את המבצע אכן ראית בעיתון ידיעות אחרונות, לגבי האבזור ממה שאני זוכר מהרכב שהיה בראשותי ב2008 בא כסטאנדרט חלון גג, כיסאות ספורטיביים, מראות מתקפלות, מערכת סאונד סבבה לגמרי.

בררתי לא מזמן שעשו מבצע של כמה מכוניות FR DSG על הכביש ב154 עם קסנון גם ומסך תאצ.

פורסם

מהעובדה שנוצר מין שירשור מתלהב כזה, של מתי ודרך איפה הוא יגיע, ניתן להסיק שמדובר במשהו שיתרוצץ לא מעט בכבישים בעתיד הלא רחוק. כמובן שהאפשרות לפיה רק אותם עשרים חברים ואתה בתוכם ינהגו בוולוסטר, קיימת, אבל סיכוייה קלושים. אין בדברי אגב ביקורת כלשהיא על האוטו, גם לא ההיפך, פשוט לא מכיר, אבל הרצון להיות שונה כמניע לקניה שלו נראה קצת לא במקום, זה הכל.

פורסם

המחיר שפורסם בידיעות אחרונות מאוד מפתה, דומה מאוד למבצע הקודם מחודש נובמבר. בכל מקרה רמת האיבזור לא גבוה, איכות ועיצוב הפנים מאכזבים מאוד. אבל מבחינת ביצועים במחיר הזה, אין משפחתית שמשתווה לה. כמובן שאפשר לרכוש פיאסטה OPC או פולו GTI כמו שאני עשיתי והעדפתי אותה על פני הלאון בעיקר בגלל איכות ועיצוב הפנים המחפירים בלאון.

פורסם
המחיר שפורסם בידיעות אחרונות מאוד מפתה, דומה מאוד למבצע הקודם מחודש נובמבר. בכל מקרה רמת האיבזור לא גבוה, איכות ועיצוב הפנים מאכזבים מאוד. אבל מבחינת ביצועים במחיר הזה, אין משפחתית שמשתווה לה. כמובן שאפשר לרכוש פיאסטה OPC או פולו GTI כמו שאני עשיתי והעדפתי אותה על פני הלאון בעיקר בגלל איכות ועיצוב הפנים המחפירים בלאון.

אני חושב שאתה מתכוון לאופל קורסה OPC :roll:

חדש פה :shock:

פורסם

מממ....

לא נראה לי שזה נכון לאור הXDS שנוסף ללאון אך שישי הבא אני אראה האם צדק בדברייך (נוהג ב OPC ).

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

• תוכן חדש...