Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקוח מגיע אל המוסך עם איסוזו טרופר ומבקש לאבחן תקלה ולכבות את נורת התקלות , הלקוח שאל מה עלות הבדיקה ? , אמרתי לו 150 ש"ח , הוא אמר לי "שם במוסך ממול לוקחים רק 100 ש"ח !" , תלך לשם עניתי לו והוא נסע לשם.

כעבור רבע שעה אני רואה את האיסוזו טרופר נכנסת שוב למוסך אלא שהפעם בעל המוסך "משם" נוהג ברכב , שלום דוד! אמר והרים בידו סורק "קרמן מיני" וביקש ממני לראות מדוע הסורק לא מתקשר עם מחשב הרכב , אמרתי לו שלרכב הזה צריך סורק טק-2

, אז בבקשה תבדוק בסורק שלך את התקלה וגם תכבה את הנורה. בבקשה עניתי לו....התחברתי עם הטק-2 אמרתי לו מה התקלה וגם כיביתי את הנורה.....תודה אמר ונסע. "קולגה" אמרתי לעצמי ונשאר לי טעם של פרייר.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא רואה כאן שום בעיה,חוץ מחוסר המקצועיות של בעל המוסך השני.

לגיטימי לחלוטין שלקוח יעשה סקר שוק וילך למקום הזול יותר.

פורסם
למה אתם לא לוקחים 100 שקל לבדיקה ? נשמע סביר לגמרי !

למה אתה חוצפן? שיקחו כמה שהם חושבים שמגיע להם. עובדה - המוסך האחר לוקח 100 אבל לא יודע לבדוק לרכב הזה, והם כן. אגב, גם 150 נשמע סביר מאוד. כבר שמעתי על 300 ויותר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
למה אתם לא לוקחים 100 שקל לבדיקה ? נשמע סביר לגמרי !

אני מקווה בשבילך שאתה לא מטפל במוסך שלוקח 100 ש"ח לאיבחון.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

היחיד שיצא פראייר פה זה הבחור שבא לאבחון. היום כבר אפשר לקנות מתאם OBD בלוטות' ב-15 דולר, שמתחבר לסמארטפון/לפטופ.

Stay Dirty

פורסם

barzelay אתה לא פראייר אתה אדם ישר שמסייע לעמיתים/חברים.

אני בטוחה שזו לא הפעם הראשונה (והאחרונה) שתסייע לכן אל תחשוב כך,

אולי בעתיד תקבל זאת ממנו בחזרה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

עדיף להיות פראייר ממניאק.

היום הקולגה נתקע בלי סורק מתאים ומחר לך יתקלקל המכבש. היום אתה עוזר לו ומחר הוא לך. זה לא שזה עלה לך אלא לא הכניס לך (ויש הבדל בין הפסד לאי רווח).

אותו הלקוח הלך למוסך שאפילו לא יודע איך לקרוא תקלות מהרכב אז הוא עוד ישוב.

ולכל אלה שבאים בטענות למחיר, לדעתי גם 150 ש"ח זה מחיר זול ומקצועיות עולה כסף. מי שלא מבין את זה סופו לטפל אצל חאפר ולשלם את המחיר בהמשך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

דוד כבר לא פעם בזמנו אמרתי שאחד העובדים שלך, שהיום הם פתחו לבד, שדוד עוזר לכולם ויש הרבה שמנצלים את זה לרע. בזמנו היה בחור זכרונו לברכה שהיה רושם בעיתון מודע כי הוא עושה בדיקות במחירים x , וכל פעם שהייתי בה למכון הבדיקה שלך הייתי רואה אותו שם " דודקה תעשה טובה בדוק לי את הרכב".

תאמין לי גם לי עזרתה פעמים רבות הן באיתור תקלות והן במציאת עבודה, בנוסף אני יודע על שאר הפעילות שאתה עושה למען הקהילה. אין מכוני בדיקה כאלה, אין אנשים כמו דוד ברזילי, אני מקווה שזה חוזר גם אליך.

רמת שרות כזאת קשה למצואה בבאר שבע, כן ירבו כמוך.

ואולי אתה צריך להפסיק לעזור כל כך הרבה לבעלי המוסכים שבאים אליך בבקשות רבות במשך כל היום, זה כבר הפך לסוג של חוצפה אולי, בכל מקרה זו דעתי.

ושוב אני מתפעל ומעריך אותך מאד, גם הופתעתי לראות אותך פה בפורום.

• תוכן חדש...