Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף GTI מתייקרת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, זה הרי הכל לתרומות ;-)

לגופו של עניין - אפילו אין שם DSG7 שצריך לממן החלפה שלו, אז WTF?

בשלוש דלתות - RS לחלוטין.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מבין אותם, באמת הידנית הייתה במחיר יחסית משתלם וסוף סוף אפשר להגיד שהיה נוח יותר לקנות אותה ולא לשלם איזה 220 אלף (לרכב ששווה את זה כן, אבל עדיין בהשוואה לחול וכו' עושקים אותנו פה ומוציאים את המיץ)

חבל..

פורסם

במחיר הזה-{אם כי גם לפני לפחות מבחינה ספורטיבית }המגאן RS עדיפה ובטח בגרסת הCUP.

הגולף נפוצה מדי,רכה מדי ומאובזרת פחות מדי למחירה.

העסקה הכי טובה עדיין היא סיאט לאון 1.8 ידנית עם השקעה של 15 אלף שח בבולמים\קפיצים,חישוקי18 וצמיגים וציפון קטן...

...ויש לך GTI לעניים ואת כל האיבזור בעולם.

פורסם
במחיר הזה-{אם כי גם לפני לפחות מבחינה ספורטיבית }המגאן RS עדיפה ובטח בגרסת הCUP.

הגולף נפוצה מדי,רכה מדי ומאובזרת פחות מדי למחירה.

העסקה הכי טובה עדיין היא סיאט לאון 1.8 ידנית עם השקעה של 15 אלף שח בבולמים\קפיצים,חישוקי18 וצמיגים וציפון קטן...

...ויש לך GTI לעניים ואת כל האיבזור בעולם.

טוב, אתה כמובן קצת מרחיק לכת, משום שהקאפ משמעותית יקרה, משום שהגולף לא רכה מידי למי שנוסע גם בכבישי ישראל, משום שהיא דווקא כן מגיעה מאובזרת מאוד, בוודאי ביחס לרנו, ומשום שסיאט 1.8 היא לא באמת תחליף, כי גם את ה- 2.0T אפשר לשפר בצ'יפון... אין זה אומר שהסיאט היא לא רכב מוצלח מאוד למחירו, היא בוודאי כן, אבל יש בכ"ז שינויים משמעותיים, שלך אולי פחות חשובים (שמירת ערך, ציון בטיחות במבחן ריסוק ומס' כ"א, צ'יפון עשוי לפגום באחריות, פונקציונאליות כגון בידיות פתיחת הדלת ותאי אחסון, מושבים, וכו').

אולי צ'מפיון ראו שממילא הם נותנים הנחות של כמה % על ה- GTI, ולכן העלו את המחיר?

פורסם

מצויין, אולי זה יעצור את שחיקת המחירון של המשומשות !

מאז שה GTI דור 6 ידנית 3 דלתות התחילה להיות מוצעת במחירים מפתים, מחירון הGTI דור 5 חטף שפיץ לפרצוף.

מכיוון שאני גם ככה לא קונה חדש, אז ממש לא אכפת לי :)

הלאון 1.8TSI היא אחת העסקאות המשתלמות בשוק אם היא עדיין מוצעת ב 120K.

עם זאת, כתחליף ל GTI, עם כל הכבוד למנוע הזה , מדובר בגרסא רגילה לחלוטין שמכויילת רגיל לחלוטין ומנוע פחות טוב משמעותית. בתקציב מוגבל הייתי מעדיף GTI משומשת.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הוא אמר שבתקציב של 200K ש"ח, עדיף להשקיע 120-130K ש"ח בלאון, ולשפוך עליה עוד (ואני מגזים פה מאוד) 40-50K ש"ח, והיא תהפוך למכונת נהיגה טובה, שלא נופלת מהגולף. כמובן שהוא לא דיבר על אחריות וכו'.

בכל מקרה, BAR72, איך הקאפ יקרה משמעותית? חברי פורום אומרים לך שניתן להוציא את ה-CUP בכ-200K ש"ח...

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

עדיף לקנות STI שנת 2002 אחרי טוטאל לוס, ולשפוך עליה עוד 160 אלף שקל, לרתך כלוב התהפכות, לשים מדבקות של ספונסרים וזו מכונת נהיגה שאוכלת את הגולף ואת הליאון ואת המגאן, ביחד. כאילו שלשפר ליאון 1.8TSI זו האופציה הנורמטיבית או בכלל אופציה למי שקונה אוטו חדש.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

גבר עד לקבר, זה מה שRUBY רשם, ואייל כרגיל ניסה להטות לטובת ה-GTI, שהלאון ככה וככה. עזוב, ה-GTI זה האוטו הכי טוב בארץ. קניתם אותי :wink::-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
הוא אמר שבתקציב של 200K ש"ח, עדיף להשקיע 120-130K ש"ח בלאון, ולשפוך עליה עוד (ואני מגזים פה מאוד) 40-50K ש"ח, והיא תהפוך למכונת נהיגה טובה, שלא נופלת מהגולף. כמובן שהוא לא דיבר על אחריות וכו'.

אל תשכח שאלו 40-50 אלף ש"ח שרוב הסיכויים שלא יחזרו אלייך כשתבוא למכור את האוטו לעומת ה-GTI שהסכום הזה מגולם במחירון ואתה כן מקבל חלק יחסי כשאתה מוכר את הרכב.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בחיי שאני לא מבין את הכיוון שהפורום הולך, איי אפשר להגיד מילה אחת על הGTI?

בסך הכל הרכב מעולה במה שהוא נועד לעשות.

אייל בסך הכל ציין הבדלים בין הגולף ללאון, אם כל הכבוד לאון 1.8TSI זה לא GTI.

פורסם

בכל מקרה, BAR72, איך הקאפ יקרה משמעותית? חברי פורום אומרים לך שניתן להוציא את ה-CUP בכ-200K ש"ח...

אני לא אתייחס למה שאפשר לעשות בשיפורים של רכב אחר, משום שממילא האפשרויות מוגבלות באופן טבעי לעומת מה שאפשר לעשות ברכב שמלכתחילה מגיע מותאם יותר למטרתו. אפשר גם להחליף את המנוע ולהפוך את הלאון ל- FR... (שאגב רכב ששבה את ליבי כמעט כמו ה- RS, בוודאי במחירו לעומת גולף 160 למשל, אבל מהסיבות שצויינו לעיל נרכשה גולף בזמנו).

לגבי המחיר - הקאפ נמכרת רשמית ב- 220K. גם אם יש על הרכב 10% הנחה (שאז אני מניח שלא מקבלים איתוראן וכו', אבל לא משנה), צריך לקחת בחשבון שגם ממחיר הגולף יש הנחות. ובכל מקרה, אני כבר אמרתי שבשלוש דלתות, לרווקים, ה- RS בעיני יותר מושכת (הקאפ לדעתי תהיה פחות מתאימה לכבישי מע"צ, אבל לא נהגתי עליה). וגם אמרתי את דעתי על התמחור המעצבן של צ'מפיון.

פורסם
אני לא אתייחס למה שאפשר לעשות בשיפורים של רכב אחר, משום שממילא האפשרויות מוגבלות באופן טבעי לעומת מה שאפשר לעשות ברכב שמלכתחילה מגיע מותאם יותר למטרתו. אפשר גם להחליף את המנוע ולהפוך את הלאון ל- FR... (שאגב רכב ששבה את ליבי כמעט כמו ה- RS, בוודאי במחירו לעומת גולף 160 למשל, אבל מהסיבות שצויינו לעיל נרכשה גולף בזמנו).

לגבי המחיר - הקאפ נמכרת רשמית ב- 220K. גם אם יש על הרכב 10% הנחה (שאז אני מניח שלא מקבלים איתוראן וכו', אבל לא משנה), צריך לקחת בחשבון שגם ממחיר הגולף יש הנחות. ובכל מקרה, אני כבר אמרתי שבשלוש דלתות, לרווקים, ה- RS בעיני יותר מושכת (הקאפ לדעתי תהיה פחות מתאימה לכבישי מע"צ, אבל לא נהגתי עליה). וגם אמרתי את דעתי על התמחור המעצבן של צ'מפיון.

הנחות בVW?? ממתי? למה מי מת? הייבואן יודע שיש מספיק פרייארים שיקנו בלי הנחה אז למה שיוריד מחירים שהוא יכול להעלות את המחירים.:roll:

גם "במרתון" הנחות האחרון שהיה כל ההנחות היו בסקודה סיאט ואאודי. אה סליחה, גם פולו יאנג 3 דלתות ב85K. ממש מציאה!

פורסם

אין שינוי ברמת האבזור חוץ ממה שכתבתי = קרוס קונטרול כסטנדרט וביטול מלא של בקרת היציבות.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

• תוכן חדש...