Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברים עם מערכת Stop&Go, מה קורה באמת עם המזגן?

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הוא עובד בצורה מוחלשת או רק ממשיך להזרים אוויר בדקה הראשונה,

ואח"כ נכבה לגמרי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

קודם כל, אם אני לא טועה, פותח השרשור לא גר בארץ.

אם זה נכון, עניין הבחורה לא לעניין כי היא חיה לפי נורמות אירופאיות, והתנהגות ישראלית של "תגיד לה, תאחר לה" פשוט לא יעבדו.

מבחינתי אני מכבה כשאני יכול, ולא משנה אם אני מחכה 2 או 20 דקות.

יש יוצאי דופן, במיוחד כשגרים בישראל. פה די חם רוב הזמן, אז חייבים להיות עם מזגן. במקרים כאלו אני נורא מצטער אבל אני חייב להשאיר את האוטו דולק כי אם לא אני מתחיל להזיע תוך שניות.

בחורף עדיף לכבות תמיד.

פורסם

גם אני יצאתי פעם עם בחורה כזו,

אחרי שקלטתי מה הולך, דברתי איתה - אמרתי שלה שזה לא לעניין, ושאני אתן לה התראה מראש כמה זמן שהיא צריכה.

כשזה לא עבד, ובאתי לאסוף אותה, חיכיתי 5 דקות, ונסעתי בלעדיה.

מאותו יום האיחורים פסקו, כמובן שנאה דורש, נאה מקיים.

מי שחושב שזה זלזול, צודק, אבל אם מזלזלים בך, והזלזול לא מפסיק, אותו אדם לא זכאי שתתנהג אליו כמו שהיית רוצה שיתנהגו איתך.

לגבי הנושא הפחות מעניין {:)}, בקיץ בישראל הנושא לא רלוונטי, בחורף אני תמיד מכבה גם אם זה לדקה, אלא אם אני בטוח שאני באמת ממתין רק דקה. האם זה יעיל? לא יודע, מה שבטוח זה מזהם פחות.

אגב צריך לזכור שאם מדובר במנוע טורבו, והנהיגה לפני העצירה היית נהיגה בסל"ד גבוה, כדאי להמתין כחצי דקה לתת לטורבו להתקרר קצת. (מבוסס על מספר רב של המלצות שקראתי, אף פעם לא הייתי טורבו.)

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

אני מחכה חצי דקה גם אם נסעתי בסל"ד סביר כי אצלי הטורבו הוא קטן ונכנס ממש מוקדם ככה שגם בסל"ד נמוך הוא עובד קשה :)

אם נסעתי בסל"ד גבוה אני מחכה אפילו יותר.

אבל אני תמיד משתדל לא "ללחוץ" לפני שאני מגיע ליעד ככה שאני אוכל לחכות כמה שפחות.

They are trying to ban me...

• תוכן חדש...