Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחיל לאחר לה , הפתרון הכי טוב .. רק ככה הן לומדות .

ותן איזה הערה של "אני לא משתין 95" אז יאללה ..

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כתבתי כבר את דעתי, ואני אוסיף עוד כמה מילים. אני גר באיזור שקט, וכל רכב שעומד עם מונע מונע וממתין למישהו-נשמע הייטב בתוך הבית שלי. אם זה דיזל אז שומעים אפילו כשהחלונות של הבית סגורים.

לדעתי זו כבר סיבה מספקת בשביל לכבות מנוע בשניה שהגעת.

כשהייתה לי חיפושית (רועשת הרבה יותר מכל אוטו רגיל, למי שלא מכיר) והייתי צריך לצאת בשעה מאוחרת- הייתי מדרדר אותה מהחניה לרחוב ורק שם מניע את המנוע. פשוט לא היה לי נעים להניע ולעשות רעש בחניה של הבניין.

הלוואי על כולם שכנים כמוך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
שלום,

אני יוצא עם בחורה לא ממש דייקנית,לאחרונה אני מוצא עצמי יושב ברכב דקות ארוכות כשהוא מונע,ותוהה האם לכבות את המנוע ואז להתניע מחדש יהיה חסכוני (בדלק)יותר,או שמא עדיף להשאיר את המנוע רץ?

היכן עובר הקו? כמה דקות כן יותר משתלם להשאיר את המנוע דלוק?ואחרי כמה זמן עדיף כבר היה לכבות את המנוע ולהתינוע מחדש.

האם יש הבדל בין המנוע חם או קר?,במקרה שלי מדובר במנוע שש טורי 2.5 ליטר.

שמע לעצה מזקן בעל ניסיון - תתקשר כמה דקות לפני שאתה מגיע ותגיד שאתה למטה מחכה. ככה תצמצם למינימום את זמן ההמתנה כי נראה לי שזה חינוך מאימא שלה לתת לגבר לחכות. רק תתפלל שלא יקרה שהיא חס וחלילה תנסה להפתיע אותך ותעמוד בזמנים ואז אכלת אותה כי אם היא יוצאת ואתה לא שם, הלך עליך.

בשעה סרק, המנוע יכול לקחת גם שלוש ליטר שזה אומר משהו כמו 25 שקל. הלך הדרינק הראשון. כמה דקות זה בקושי צ'ייסר. תוריד לה את זה מהבילוי.

פורסם

גם אני בעד לגרום לה לרדת לפני הזמן (במדרגות אל הרחוב כמובן... :lol:).

עכשיו ברצינות, אם המנוע חם, הנזק היחיד לעניין הבלאי הוא הסטרטר - לדעתי זהו נזק קטן יותר מכמות הפיח שהמנוע שלך צובר באותה עמידה ממושכת כשהוא מסתובב בסרק.

We are the Human Race

פורסם

תגיד לה להיות מוכנה ב8:00 ותגיע ב8:10.

אני לא חושב שצריך לכבות את הרכב בשביל 5 דקות, גם לא בשביל 10, הרי אתה יושב ברכב משועמם, שים מוזיקה ומזגן ותתפנק.

haters will hate

פורסם

1. בנצי, יש הבדל בין להתפנן בלי ליצור נזק לאיש ובין להתפנן על חשבון הרעלת הסובבים אותך. האמת, דווקא ממך לא ציפיתי לתשובה כזאת אבל אולי זה קשור להוויה האמריקאית, בחלקים ממש גדולים בארה"ב, אם אתה יוצא מהבית זה רק בכדי להכנס לאוטו ולהגיע ליעד הבא, יש שכונות שלמות שאתה לא רואה נפש חיה הולכת על המדרכה.

2. לכל המייעצים, תאחר לה, תעבוד עליה שאתה כבר למטה ושאר "קומבינות", אלא עצות לחיסול מערכת היחסים.

הצעד הנכון הוא להושיב את הבחורה לשיחה, להסביר לה שזה נורא פוגע בך שאתה יושב ומחכה למרות שקבעתם בשעה מסוימת, זה לא מקובל עליך ואתה מבקש שתהייה יותר דייקנית. אם מערכת היחסים חשובה לה, היא תתחיל לדייק, אם לא, 2 כפות ולעבור לקורבן הבאה בתור! :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני רק מקווה, שבעתיד יחקקו חוק, שיאסר הפעלת מנוע בהמתנה באיזורי מגורים, ואנשים יתחילו לקבל כל זה קנסות.

מדובר בזיהום אוויר וזיהום רעש לכל דבר.

אתה יושב ברכב, נהנה מהמזגן המוסיקה, אבל מה עם האנשים מסביב?

להם לא מגיע להנות קצת מהשקט והאוויר הנקי?

פורסם

עבדך הנאמן חטף בשוויץ דו"ח ע"ס 250 SF בגין אי כיבוי הרכב ברמזור אדום.

לא עניין את השוטר שבחיים לא שמעתי על כזה חוק, לא עניין אותו שהשלטים שמורים לכבות את הרכב ברמזור כתובים בגרמנית בלבד (בליווי איור דבילי של איזה אידיוט שסותם את האף מהסירחון והזיהוo), לא עניין אותו שאני תייר, 250 SF לתשלום בזה הרגע במזומן או אשראי.

דרך אגב בנצי, נראה שהשכנים שלך לא חושבים כמוך:

idle_free_van.jpg

פורסם

לפי המחשב רכב שלי רשום 0.7-0.8 ליטר בשעה.

ואצלי זה 1800.

ככה שמבחינת דלק זה כלום.

אצלך המנוע יותר גדול אז אולי זה כן יחסוך לך כמה שקלים.

ובקשר למזגן- אם זה בחורף המנוע כבר חם ואין צורך במזגן אלא רק במאווררים שעובדים עם סוויץ' פתוח.

הפתרון הכי טוב הוא כמו שהציעו לדבר איתה שתגיע בזמן כמו שאתה מגיע בזמן.

בהצלחה :)

They are trying to ban me...

פורסם

bagira,

אתה יכול לתאר איך בדיוק העניין הזה של לכבות את הרכב ברמזור אדום עובד בשוויץ?האם רק בתוך הערים או גם בכבישים ביו עירוניים ואיך מסתדרים עם זה כאשר הרמזור מתחלף לירוק כמה זמן לוקח לתנועה להתחיל לזרום והאם מופע הרמזור ארוך מספיק?

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

לא מבין מה הבעיה, תגיע כמה דקות יותר מאוחר, או שתתן לה פעם אחת להתייבש קצת למטה, רוב הסיכויים שהיא לא תאחר לך יותר. בתכלס הכי טוב כנות, תגיד לה את אשר על ליבך, לרוב פותר הכל.

לגבי הכיבוי, אני אישית בהמתנה של כמה דקות לא מכבה.

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

פורסם
bagira,

אתה יכול לתאר איך בדיוק העניין הזה של לכבות את הרכב ברמזור אדום עובד בשוויץ?האם רק בתוך הערים או גם בכבישים ביו עירוניים ואיך מסתדרים עם זה כאשר הרמזור מתחלף לירוק כמה זמן לוקח לתנועה להתחיל לזרום והאם מופע הרמזור ארוך מספיק?

ADZ

כשאין לך מאחוריך אידיוטים מטומטמים שצופרים לך עוד שהרמזור אדום רק בגלל ש"הם מכירים את הרמזור" ויודעים שמיד יתחלף לירוק, החיים הרבה יותר שלווים וכולם מסתדרים מצוין עם כיבוי הרכב באדום, במחסום רכבת או בכל עצירה עירונית ואפילו בעמידה בפקק איך שמתקדמים 2 מטר פתאום אתה שומע את כולם מתניעים מסביבך.

פורסם

בטח עסקים לשיפוץ סטרטרים משגשגים שם:o

ובנימה רצינית, בארץ אין סיכוי שזה יעבוד, מה שמחזיר אותנו לעיניין החקיקה.

עוד כמה שנים יכנס תקן יורו 6, שמחייב מערכת "עצור-סע" בילט-אין, וכולם יעשו את זה בין אם הם רוצים ובין אם לא. המערכות האלו היום נמצאות עוד בתחילת הדרך, הן ילכו וישתכללו והפעולה שלהן תהפוך לשקופה לנהג.

רק נשאר עיניין המזגן-מעניין מה יהיה הפיתרון בנושא זה.

ולגבי האיחור-לא מסכים באופן גורף עם כל מה שמאמר כאן.

יציאה לבילוי היא לא מסדר בוקר בטירונות, לא חייבים לעמוד על הדקות והשניות, ובחורה לא אמורה להמתין בחוץ עם שעון סטופר ביד.

אז היא איחרה ב 5-10 דקות, אין בזה כל משמעות. חיבוק, נשיקה, ויוצאים לדרך.

לא הייתי אפילו מזכיר לה את זה, שלא לדבר על שיחות מוטיבציה.

• תוכן חדש...