Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לפני יומיים מכרתי את ה-306 המדהימה שהייתה שנת 2001 אבל אוטומטית (וזו הייתה סיבת המכירה)

אני כרגע מחפש רכב בתקציב מוגבל ונתונים של מנוע 1400 או 1600 ידני!!!

נתקלתי ברנו מגאן דור שני שנת 2004 בעלת מנוע 1400 16v עם 98 כוחות סוס על המרכב של החמש דלתות

וכמובן גיר ידני בלבד!!! כי רכב צרפתי וגיר אוטומטי לא הולכים ביחד.

רציתי לקבל חוות דעת ממקורות ראשונים ולא על סמך שמועות!!!

אשמח מאוד לקבל גם חוות דעת על אותו דגם של רנו מגאן רק עם המנוע דיזל שלהם בנפח 1500 (האם זה טורבו דיזל?)

והרכב השני שאני מתלבט זו יונדאי אקסנט משנים 2002 עד 2005 אוטומטי

כרגע הרנו נמצאת בהעדפה ראשונה כי אני מאוד אוהב מכוניות צרפתיות (וגם צרפתיות )

וגם בגלל שהרנו יותר מושכת ופחות משעממת וגם בגלל שכרגע אני מעדיף גיר ידני

אשמח לתגובות עוד היום

כי מתחילת השבוע אני מתחיל לחפש רכב

תודה מראש תומר.

מודעת שירות:

לקבלת חוות דעת וייעוץ מקצועי חינם בנושא רכישת רנו מגאן

פורסם

מגאן דיזל 1500 סמ"ק אכן טורבו דיזל DCI - חיסכוני מאוד.

הבעיה היא למצוא אחת לא שחוטה.

המנוע DCI חזק יותר מבנזין 1.4 ויחסית לדיזל שקט ( עד לפני שנתיים היתה ברשותי קנגו עם מנוע כזה).

החשש הוא לגבי הטורבו ומשאבת סולר - שניהם יקרים להחריד להחלפה\שיפוץ.

המנוע בנזין 1.4 עם 98 כ"ס וותיק ואמין מאוד.

אם הרכב שאתה מתענין בו שמור, מטופל בזמן וללא תאונות - אני ממליץ.

מכונית נוחה, בטיחותית, מרווחת בכלום כסף.

לי היה ניסיון עם מגאן 1.4 מודל 96 - היתה מכונית מוצלחת מאוד, רק טיפה חלשה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש לי כבר שלוש שנים מגאן 1600 בנזין ידנית אני מאוד, מאוד מרוצה

רכב אמין מאוד ,חסכוני, נוח, ממליץ בחום.

לפני מספר חודשים קניתי כרכב שני סניק ידנית שנת 2005 שגם ממנה אני מרוצה מאוד

פורסם

לפני כחודש החלפתי את המגאן 1.6 בנזין ידנית שלי מודל 2006 (יד ראשונה). האוטו היה אמין ונוח ובתחום הכספי הדבר היחיד הוא טיפולים קצת יותר יקרים במורשה. פרט לזה הוא חסכוני, זול לביטוח ואמין.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

איך פספסתי את בקשת הייעוץ הזאת? ואני נחשב למקור ראשון כפי שביקשת...נרדמתי בשמירה.

אני שמח לספר לך שברשותי הדגם הנ"ל ולמה שמח? כי אני יכול לספר לך על מכונית שמרסקת את הסטיגמה של רנו מגאן.

מדובר במכונית די פשוטה מבחינת רמת גימור,פיקוד מערכת מיזוג/חימום מכני לטוב ולרע ואין הרבה רע,רק זוג חלונות חשמליים מקדימה,אך עם 6 כריות אויר,ישיבה מאוד נוחה,די מרווח לפחות בחלק הקדמי שם אני מבלה בעיקר,מנוע אמין ומוכר,גיר ידני טוב וללא בעיות,98 כוחות הסוס נמדדו כנראה עם סוסי פוני,המכונית מרגישה מעט חלשה אך נוסעת היטב וחוסכת בדלק,שקטה אך כדי לשייט במהירות של 100 קמ"ש יש לחצות 3000 סל"ד,לא נורא אבל היה יכול להיות יותר טוב אם הילוך חמישי היה מעט יותר "ארוך".

האמת שאני נוהג די עדין ולא מנסה להוציא ממכונית מה שהיא לא אמורה להוציא כך שמבחינת צריכת דלק,14 ק"מ לליטר זה נתון קבוע,אך אפשר לחצות נתון זה,עד עתה גמעתי למעלה מ- 30000 ק"מ ואין לי רבע טענה כלפי מחירי טיפולים או תקלות חריגות.

ברשותי גם מאזדה ותדירות הביקורים הלא שגרתיים במוסך בשתי המכונות זהה.

אם תרצה לשאול עוד,בכיף.

אני גם חושב שהמכונית די יפה אבל זה עניין של טעם.

תמונה 006.jpg

שיהיה...

• תוכן חדש...