Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם זה שוב אני כן כן זה עם היונדאי אקסנט 96 המגמגמת וצריכת דלק גבוהה אני לא יודע מה לעשות הייתי בעשרה מוסכים והחלפתי אין ספור חלפים (פלאגים חוטי הצתה חיישן חמצן פילטר דלק תוסף k44) ושום דבר לא עוזר הרכב מגמגם המנוע נישמע חנוק הצריכת דלק עולה בצורה מטורפת והטורים משחקים למטה ומעלה הבעייה באה והולכת היא לא קבועה היא יכולה לקרות ממש בזמן ההנעה הראשונה בבוקר או אחרי שעה נסיעה וגם מתי שצצה הבעייה יש עשן לבן מהאגזוז !! אמרו לי שאולי המשאבת דלק לא תקינה אבל קשה לי להאמין שהיא גורמת למיכלול הבעיות???... חברה אני באמת צריך אותכם אני ממש נואש תאחדו כוחות כל חברי הפורום הנכבדים וכל המומחים שיש פה ותעזרו לי לצאת מזה כי כבר נימאס לי מהרכב המקולל הזה

פורסם

אני אעלה רעיון חסר ביסוס,אבל לך תדע..

כנראה יש לך במקום מסויים במערכת נזילת דלק על גוף חם,הדלק מתאדה ללא שריפה ומכאן העשן הלבן. מכיוון שהדלק נוזל ישירות למקור חום ומתאדה,אין זכר לנזילה על הקרקע.

נסה לאתר את הבעיה כאשר המנוע פועל,ואדם מסתכל עם מכסה מנוע מורם כאשר הבעיה צצה. אולי תצליח לזהות את המקור לפי "נזילת" העשן. למרות שהאם הדבר קורה במערכת סגורה,זה לא ממש יעזור.

פורסם
הייתי בעשרה מוסכים

מורשי יבואן במקרה?

יש עשן לבן מהאגזוז !!

עשן בצע לבן-כחלחל מעיד על שריפת שמן ולא דלק.

פורסם

תבדוק לגבי חיישן חום מנוע (חיישן טמפרטורה)... גם לי הייתה אותה הבעיה בדיוק וגם אני החלפתי חצי אוטו ובסוף זה היה חיישן מסכן שגרם לזה...

פורסם

ברכב שלך מותקן שסתום קניסטר שמחובר לסעפת היניקה עם צינורית.

אם הוא לא תקין, הוא יגרום בדיוק לתופעות שציינת.

תאתר אותו, נתק ואטום את הצינורית שמתחברת לסעפת, ובדוק.

בבדיקה תדאג גם שכניסת הצינורית שאתה מנתק מהסעפת, אטומה גם.

אגב, יש הבדל בתופעה בכמויות דלק שונות במיכל?

פורסם

אם המנוע מקרטע ויש עשן לבן לסירוגין . אני חושב שזה תסמינים לראש מנוע ז"ל

בדוק שמן \ מים : האם יש סימנים לנציגות שמן במים או "טחינה" בשמן?

אם הוחלפו חוטי הצתה ומצתים והמנוע עדיין מקרטע סימן שיש צילינדר או שניים שלא עובדים ויש בריחת לחץ .

פנה למוסך אמין תסביר לובדיוק את הבעיה ותסביר לו בדיוק מה הוחלף ואם הוא יגיד לך להחליף ככה וככה אז הוא עובד עלייך!!

בהצלחה

פורסם

המנוע שלך נשמע ממש גמור.

בדקת תושבות מנוע קדמית ואחורית? אולי יפסיק את הרעידות.

איך העברת ההילוכים בגיר? אם יש קנאקים בין העברת הילוך להילוך כנראה שאתה חייב תושבת גיר ואולי גם לבדוק את תקינות הגיר שגם יכול לגרום לצריכה גבוהה.

חוץ מזה

כמו שמישהו ציין פה, אם יוצא עשן לבן אז הרכב אוכל שמן שזה באמת סימן לראש מנוע דפוק.

לפי דעתי אתה צריך לבדוק גם בוסטר ואפילו שיפתחו לך ראש מנוע ולבדוק את מצב הצילינדרים שנראה לי מתאמצים יותר מדי ולכן הטורים הגבוהים וצריכת הדלק.

ואם אמרו שמשאבת הדלק פגומה אז יש סיכוי טוב שהם צודקים ובאמת יש גם נזילה מאיפשהו ולכן אתה מאבד דלק.

איזה מנוע הרכב וכמה הוא צורך דלק?

ובאופן כללי ניקוי בוצה למנוע עשו? פתיחת קרטר?

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

• תוכן חדש...