Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי תופעה מאוד מוזרה.

יש לי ברכב כבל מתח 4G שעובר בצד אחד, ובצד שני עוברים 2 RCA.

יש לי מונובלוק, ומגבר 4 ערוצים סיני.

היה לי רדיו דיסק אקליפס, היה רעשים בטויטר שליד ההגה - ניסיתי לחפש בעיה בחיווט ולא מצאתי, הכל תקין.

לאחרונה החלפתי את המכשיר ב 1DIN של פיוניר - הבעיה עוד קיימת.

התייאשתי, הבאתי חיווט עבה למינוס מגברים - לכל מגבר יש מינוס עצמאי.

מחוברים לפח הרכב ישירות עם סופית עבה וחזקה - הרעשים קיימים עדיין.

חשוב לציין שרק טויטר אחד מצייץ לי - חשבתי אולי לעשות מינוס עבה לרדיו דיסק.

העניין או שיכול להיות משהו אחר?

האמת ה RCA של ה 4ערוצים שלי הוא זבל סיני, מהקיטים שנמכרים באיזה 100 שקל עם כבל מתח 8G.

למונובלוק יש לי RCA של רוקפורד.

השאלה היא לפי התופעה של טויטר אחד בודד האם מדובר בבעיית חיווט של RCA או בעיית מינוס למערכת?

בשביל לעשות מינוס מערכת אני צריך לפרק חצי דשבורד ולהתחיל לקדוח ולא בא לי להתחיל סתם בשביל שאחרי זה אני יצטרך חצי טון סיליקון כדי להחזיק את הדשבורד.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

תבדוק הכל קודם כל תבדוק את היציאה

תחליף ליציאה אחרת שכן עובדת בסדר וככה אתה שולל את האפשרות

שזה ה RCA או יציאה במגבר

אם זה קומפוננט אח"כ תנסה לבדוק את הקרוסים תחליף בין הקרוסים ותראה אם הבעיה עדיין קיימת

ולבסוף אם כלום לא עוזר יש סיכוי גם שהטוויטר חולה קורה.

בהצלחה.

פורסם

עכשיו תוך כדי נסיעה, ניתקתי את ה RCA מהמגבר והרעשים פתאום נהיו יותר שקטים עד כדי כך שמי שיושב באוטו ולא מחפש את זה - לא ישמע.

אבל עכשיו שמתי לב באמת למשהו אחר. גם כשה HU כ-ב-ו-י יש עדיין זמזומים מהטויטר הזה!!

אמנם בקושי שומעים אבל אם מקשיבים אפשר להבחין!!

איך יכול להיות???

בעיקרון ה RCA הוא ממש זבל, אבל מצד שני המגבר גם סיני - SHILAT am1004 .

אז אני מניח שהבעיה היא בשילוב הזה - אוקיי נניח שכן, אבל איך יכול להיות שגם כשהמערכת כבויה נשאר זמזום מהטויטר הזה.

אגב חשוב לציין, שהטויטר חדשים - בני שבוע +/- ולפני זה היה לי טויטרים של infinity שגם היה אותו סיפור עם זמזום בטויטר איפה שההגה.

פורסם

כפי שנאמר פשוט תעקוב אחרי ההוראות ותגלה איפה הבעיה...

אני הייתי מתחיל בלהצליב את היציאות של ה rca, זה הדבר הכי פשוט ומשם ממשיך ליצאות של המגבר ואז לקרוסים.

פורסם

אתה חייב לעבור על ההתקנה ולשלול את המקור.

יכול להיות בעיה ביציאות הRCA של הHU.

יכול להיות בעיה ביציאות הRCA של המגבר.

יכולה להיות בעיית מתח מינוס על המגבר.

יכול להיות בעיה בכבל RCA עצמו.

יכול להיות בעיה במעבר של כבל RCA ליד מקור שמכניס השראה.

נסה לבטל את המקורות.

תבדוק עם HU אחר, עם מגבר אחר, עם כבל RCA אחר באוויר, בחיבור ישיר למגבר, ואם זה לא נפתר, נסה לחפש מיקומים אחרים לכבלים ונקודות עיגון אחרות.

under construction..

פורסם

התופעה הייתה על רדיו דיסק אחר גם - אבל היא נחלשה כאשר ניתקתי ל 4 ערוצים את הRCA אבל עדיין היה רעש.

הבעיה היא שגם כאשר הרדיו דיסק מכובה יש עוד זמזום - כלומר זה מבטל את אופציות המגבר וה RCA לא?

פורסם

היא לא נפתרה סופית.

חיברתי ל hu חוט מינוס ממש עבה, קרוב מאוד לעובי 8g, אחרי זה מצאתי חוט בקרוס בצד של הטויטר המרעיש שהיה קרוע, חיברתי

ואז היה rca של המונו בצד של הכבל + מהמצבר, העברתי אותו לצד שני.

הרעשים נפסקו 80%

אך קורה שבזמן לחיצה יחסית כבדה על הגז יש רעש טעינה מתגבר, אבל רק בהעלאת טורים עכשיו.

אני מתחיל לפזול לכיוון המגבר, יכול להיות שהוא הבעייתי.

יש לי אותו 3 שנים והוא סיני - לא מסתדר לי כלכך

• תוכן חדש...