Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בלמים קדמיים בלנסר 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני מעוניין להחליף רפידות בבלמים קדמיים ללנסר 2007 (אקזקיוטיב ליסינג לתפראת הליסינג!).

המוסכניק הציע לי סוג שלטענתו טוב ב-250 ש"ח.

אני חושב שאני יכול למצוא משהו טוב בפחות כסף- והשאלה הראשונה שלי זה איפה ואיזה מומלץ?

שאלה נוספת: במידה ואני אצתרך להחליף גם דיסקים- הוא הציע לי דיסקים "סבירים" ב-200 ש"ח. זה מחיר הגיוני? אפשר למצוא משהו פחות יקר? רצוי בכלל לחפש או שגם דיסקים "סבירים" יהיו בסדר?

אני די סומך על המוסכניק, אבל אני לא יודע כמה זה "סביר" ו"טוב" מבחינתו.

תודה לעוזרים!!

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

גם אני לא יודע, מה זה" סביר " או "סוג טוב", כל עוד שאין שמות של החברות או אפילו מדינות ייצור.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

עד כמה שאני זוכר: דיסקים- סין, רפידות- איטליה. (לא זוכר חברות)

והמטרה של השירשור הזה זה שהאנשים בפורום ימליצו לי על סוגים טובים ומקום שאפשר לקנות בו בלי קשר למה שהמוסכניק מציע לי

פורסם

אני מצטער על ההקפצה, אבל אני אשמח לתשובה בהקדם- אני רוצה לקנות את הרפידות עד סוף השבוע.

ערב טוב.

פורסם

ואיפה אני יכול לקנות במחיר משתלם? (במוסכים המורשים זה יעלה לי 27384 ש"ח רק להגיד "שלום". בלי מע"מ)

פורסם

הבעיה ברפידוד תחליפיות לא אורך החיים\ שחיקה מהירה, אלא השריקות בזמן הבלימה.

ברכב שלי רפידוד תחליפיות זולות של חברה איטלקית לא מוכרת החזיקו פי 3 מהמקוריות, אבל השריקות היו מהיום הראשון.

אם תמצא בחנויות חלפים צלחות בלימה תחליפיות של BRECO (תוצרת איטליה, חברת בת של BREMBO העולמית) , הן ברמה של המקורי.

רפידות טובות יש מכמה חברות (ATE, TRW\LUCAS, REMSA ועוד).

אם השריקות בבלימה לא מפריעות לך, תקנה רפידוד איטלקיות או ספרדיות (לא סיניות).

אם זה כן מפריע לך, רק מקוריות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תסלח לי אבל רפידות של remsa ממש לא ברמה של trw או ate.

מנסיון הרפידות המקוריות (תוצרת sumitomo) ברכב הספציפי הזה מחזיקות פי 3 מכל התחליפיות (remsa, icer, raicam) ודומיהם.

• תוכן חדש...