Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע קר. פולו 98 AEE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור הוא כך.

עד לאחרונה, חום המנוע אצלי היה מטפס לאט (10-15 דקות) אבל בטוח לעבר נקודת האמצע, ולא זז ממנה בשום מצב.

לאחרונה, המחוג כמעט ואינו מגיע לאמצע. הוא נמצא בסביבות ה70-80, וגם שם לפעמים הוא עולה ולפעמים יורד. הדבר החל כשבוע אחרי שחיברתי רדיאטור חימום פנימי שנותק בעבר. (לא נזל).

לא נראה שמדובר בחיישן תקול כי בעליות ומאמץ המחוג כן מתיישב באמצע. כמו כן האויר של החימום לא מספיק חם באמת לדעתי..

כנראה זה גם לא תרמוסטט פתוח. בדקתי והצינור התחתון קר לגמרי (עד שהוא נפתח). כמו כן בעבר נסעתי יומיים בלי תרמוסטט ולא זכורה לי התנהגות כזו של המחוג (פשוט לקח לו זמן כפול להגיע לאמצע).

האם יש איזו סיבה מיוחדת לכך או שפשוט זו התנהגות נורמלית לרגל הקור החזק השורר לאחרונה?

פורסם

מה יכול להיות?

בגשם של היום המצב היה קטסטרופלי לגמרי. מפשיר האדים כמעט לא הצליח לעשות את המוטל עליו. האויר יצא חמים, לא יותר מזה.

אני מבין שכנראה הבעיה היא בתרמוסטט, אבל כאן השאלה הגדולה.

איך יכול להיות שהצינור התחתון קר??

פורסם

נראה על פניו שהרדיאטור הפנימי סתום לכן הוא נותק. ייתכן שבנוסף לבעיה שציינתי המדפים של מערכת האיוורור לא תקיניים או איבדו את ספוג האטימה ולכן אוויר חם מתערבב עם אוויר קר.

אתה חייב לקפוץ למוסך בכדי לבודד את הבעיה ולא להחליף בעצמך חלקים בשיטת הניסוי והטעייה.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה מרק.

האם רדיאטור החימום (במידה והוא סתום) אמור להשפיע על חום המנוע עצמו?

כמו כן, בשבועיים הראשונים אחרי חיבור הרדיאטור החום היה תקין.

פורסם

בסופו של דבר הבעיה היתה כמובן בתרמוסטט.

הוחלף תרמוסטט והכל בסדר.

הישן נתקע חלקית, ז"א היה נפתח מיד אך נסגר לאט מאוד מאוד. גם היה קצת עקום הראש שלו כשנפתח.

• תוכן חדש...