Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא הולך לישאר אם זה אם זה מה שמדאיג אותך, אני חוזר למיד ולטוויטרים הקודמים שלי.

אני עשיתי את זה כדי להראות שאפשר להגיע רחוק גם במינימום כסף.

אני אוטוטו מחליף לרכב חדיש אז החלטתי לעשות ניסויים שיכולים להיות מעניינים.

אבל במחירים כאלה למה לא לנסות, אני כבר שבוע נוסע אם זה ומדפדף שירים ושזה נשמע יותר טוב מ-90 אחוז מהרכבים ששמעתי עד היום, שיש בהם מערכות בעשרות אלפי שקלים.

יש לי חבר שחדש בתחום הסאונד ברכב ומאוד מתלהב מהתוצאה והוא רוצה להרכיב אצלו מה שיש לי כרגע וחופר לי על זה כבר שבוע, וזה בחור שמתעסק עם סאונד והוא אומר לי יוני! איזה סאונד מדהים. :shock:

אני עוד הולך לנסות הרבה רכיבים כאלה ולראות להן זה יוביל, לא אחפת לי לזרוק 40 ש"ח בשבוע.

יוני,

לא רק שאני לא מודאג - אני רוצה לשמוע!

רכיבים ישנים של סוני משנות ה90 זה פשוט מוצרים מעולים ומדהימים - הטוויטרים האלה דווקא מאוד מעניינים אותי.

אני מדבר על זה שזה זול ושאתה לא צריך להתפלא מהמחירים האלה כי אלו הם דברים ששוכבים אצל אנשים שמתים למכור את הציוד הזה כבר שנים והם פשוט התייאשו כבר, אז אם כבר מישהו בא וסוף סוף מבקש לקנות מהם את הציוד הזה, הם ימכרו אותו בגרושים.

אתה עשית כאן דבר מאוד חכם אבל עדיין, אתה צריך להיות מודע לנקודות השליליות בפרוייקטים שכאלו והן בעיקר ההתעסקות עם ציוד מאוד ישן.

סלילים של רמקולים יוצאים ממרכוז עם השנים, הדבק משתחרר והחומרים הרכים יותר מתפוררים.

ראיתי גם רמקולים שהחזיקו ושרדו מעל 30 שנה, למען האמת גם מעל 40 ועדיין עובדים כביום הוולדם, אבל אין הרבה כאלה בכל זאת. בטח שלא בתוך רכב.

יוני - דבר אחד שאני מאוד לא אוהב אצלך זה ה"התהוללות" והשיבוח העצמי שלך - תבין, מה שנשמע לך טוב יותר מאחרים לא אומר שזה נשמע אותו הדבר לאחרים.

הסיבה היחידה שאמרתי וואו על המערכת שלך היא העובדה שאתה הצלחת למצות פוטנציאל אדיר מרכיבים פשוטים - המערכת לכשעצמה נשמעה כמו פלייבק מהמם ולא כמו משהו חי ואמיתי.

נכנסתי לרכב של לאון למשל - וכמעט בכיתי, כי חשבתי שהזמרת נמצאת בתוך הרכב ולא שאני שומע פלייבק שלה.

זה הבדל עצום ואתה לא יודע עוד איזה מרחק יש לך עד שאתה תגיע לשם - תן לי לתת לך כאן רמז קטן, זה גם תלוי בציוד ולא רק בכוונים ובהתקנה.

אצלי ברכב יש הקלטות שנשמעות לי על גבול המציאות ועדיין - אני לא שם. ויש הקלטות שאם אני עוצם לרגע את העיניים אני מיד מבין שאני עדיין ברכב ולא בתוך אולם.

אצל לאון, אצל יאריק ואצל דני למשל - היו רגעים שאם הייתי עוצם את העיניים, גבולות הרכב היו נעלמים לי.

אתה לא מבין כמה עבודה צריך בשביל להגיע לשם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יוני

עוד פעם הרסת?? :lol:

כמי שמכיר את יוני ומודע לשגיונותיו להגיע לאיכות מקסימלית אני מוכן לחתום "על עיוור" על מה שהוא ציין ,שמרכיבים מתגוללים בשוק,הוא מגיע לסאונד שרבים היו מקנאים.

השאלה הנשאלת אם "המדהים" בא בגלל חוסר הציפייה והאמונה לתפוקה כזו ממוצרים כה זולים ועלומי הסטוריה או "מדהים" בגלל הסאונד שיוצא מהם.

בשישי הקרוב,במפגש צפון הנושא הזה יעמוד למבחן.

בכל אופן,בהחלט יוזמה מבורכת שמאפשרת לדלפונים שבינינו להנות למרות שהפרוטה אינה מצויה בכיסם.

ליאור

פורסם

ליאור,

אני מאמין שהסאונד שיצא מהרכיבים יהיה מעולה ללא קשר במחיר שלהם.

סה"כ גם רמקול של דיבורית, כשהוא מנגן בתחום התדרים שהוא מסוגל לנגן בלי עיוותים - הוא ינגן אותם טוב, יכול להיות שעד עוצמות מסויימות הוא ינגן ממש טוב ואחרי זה כבר יתחיל לעוות מוקדם יותר לעומת שאר החלקים אבל עדיין, גם מרכיבים פשוטים מאוד אפשר להוציא תוצאה טובה.

זה שהרכיבים האלה זולים זה בגלל הגיל שלהם - אם יוני היה צריך לקנות אותם במחירים שלהם כחדשים - לדעתי, היו עפות פה קללות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ישבתי בכל הרכבים שאתה מדבר עלהם ואני יכול להגיד לך עזוב, אני מכיר הרבה אנשים שאומרים וואו בגלל שיש להם ציוד ב-100 אלף ש"ח ולא בגלל שזה באמת נשמע טוב, לפי השטויות שלך אתה אחד מהם.

אבל זה לא העניין אתה עושה פה השוואה של סכומים בעשרות אלפי שקלים, ואני יכול להגיד לך שהסאונד אצלי כרגע לא רחוק וממה שיצא לי לשמוע עד היום ואפילו נשמע יותר טוב, וישבתי אצל לאון ודני באמת שומעים נחמד מאוד לא וואו אבל נשמע טוב.

אני לא צריך לספר לך איזה סכומים האנשים האלה השקיעו אתה יודע את זה יותר טוב ממני.

אבל שוב זה לא העניין שלי פה, אני לא בתחרות עם אף אחד ולא רוצה לגבור על אף אחד, פתחתי את השרשור הזה כי יש אנשים שאין להם כסף למורל טמפו, ויש כאלה גם שיש להם הרבה ציוד סטריאו ישן שאפשר לעשות בוא שימוש מאוד שימושי ונחמד.

אני לא אומר פה שזה בא להחליף ציוד איכותי שבנוי לרכב כזה או אחר.

פורסם

יוני,

לא רחוק זה עניין מאוד יחסי.

הלא רחוק שלך זה שנות אור אצלי.

הלא רחוק הזה שאתה מדבר עליו הוא באמת לא רחוק מבחינת התוצאה לאנשים מסויימים ולאנשים אחרים זה עולם ומלואו.

תפסיק להלל את עצמך כמו איזה אל מודרני - זה לא לעניין.

מה שאתה אומר על מערכת ברמה כמו של לאון "לא משהו" זה בגלל שאתה לא אוהב את אופי הכוונים האלו בדיוק באותה מידה שאני לא אוהב את זה שמערכת נשמעת לי לא נאמנה למקור כמו אצלך למשל - הייתי קורא לזה פלסטיק משהו

להגיד לך שזה לא נשמע וואו ברכב שלך? לא - לא אגיד את זה כי אני בהחלט חושב שהפקת את הוואו מהמערכת שלך אבל כשאני נכנס למערכת הרבה יותר מעודנת ברכב אחר כמו של יאריק למשל וזה פשוט מוציא לי את הריר מהפה כי זה לא נשמע וואו, זה לא נשמע כאילו שהביאו את הרכיבים לקצה - זה לא נשמע כמו כלום למעט איך שהייתי אומר לעצמי ככה זה היה נשמע בחיים האמיתיים.

אבל אתה פשוט לא מבין את זה - אז אתה קורה לי אידיוט.

תודה רבה יוני - המינימום שאתה צריך לדעת זה לכבד את מי שעומד מולך.

------------------ לגבי מערכות זולות ---------------------------------------

תגיד? מאיפה בדיוק אתה חושב שאני התחלתי?

התחלתי מסט קמופונטט מפורק של פילרס האחים נצרת + רמקולים קואקסיאליים 2WAY של סוני, על קרוס לאנזר X6 (שאני חושב שאתה מכיר היטב) עם יחידת ראש פשוטה של פנסוניק + מגבר שני ערוצים של KOSS שהגביר סאב "מוראל" 15 אינטש וכל זה בתוך פיאסטה 89. (צבועה כמו פרה, עם ריפודי פרה וכיסוי הגה פרה וצופר שעושה מו)

ואתה יודע מה? הביאו לארץ שופט של EMMA שישב ברכב ושמע את המערכת והבן אדם אמר לי - יש מיצוי של פוטנציאל מאוד יפה במערכת הזאת. זה היה איפשהו ב2003 אם אני זוכר נכון אולי אפילו לפני.

אז בבקשה יוני, לפני שאתה הופך אותי לפלצן של מותגי בוטיק - תדע מאיפה באתי.

נ.ב אני חושב שאצלך כבר התחלנו לראות רכיבים כמו 4XS, ביט1, P99

אני מקווה שגם יום אחד נראה אצלך דברים כמו accurate של BEWITH באמת שאני מקווה שתוכל להגיע יום אחד לציוד כזה כי אתה לדעתי, תפיל לאנשים לסתות.

וכן יוני - יש המון אנשים שמזילים ריר על ציוד כמו מוראל טמפו ואתה עושה עבורם חסד גדול ובגלל זה אני מעריך אותך בצורה שאתה לא מבין - אתה תורם לפורום הזה מאוד! ואני מאוד רוצה לשמוע את המערכת שבנית - אני רציני.

אבל תכבד את מכבדיך בבקשה.

Pioneer TS-X150

פורסם

ליאור,

אני מאמין שהסאונד שיצא מהרכיבים יהיה מעולה ללא קשר במחיר שלהם.

סה"כ גם רמקול של דיבורית, כשהוא מנגן בתחום התדרים שהוא מסוגל לנגן בלי עיוותים - הוא ינגן אותם טוב, יכול להיות שעד עוצמות מסויימות הוא ינגן ממש טוב ואחרי זה כבר יתחיל לעוות מוקדם יותר לעומת שאר החלקים אבל עדיין, גם מרכיבים פשוטים מאוד אפשר להוציא תוצאה טובה.

זה שהרכיבים האלה זולים זה בגלל הגיל שלהם - אם יוני היה צריך לקנות אותם במחירים שלהם כחדשים - לדעתי, היו עפות פה קללות.

ברור כשמש שהרכיבים של פעם גם עלו בהתאם ברוח התקופה.

מה שיוני מנסה כל העת וללא לאות,פשוט להגיע לתוצאת סאונד הרבה מעבר לממוצע ובמינימום הוצאות.

הניסויים והבדיקות שהבחור עושה רק מעשירים אותו ולא ירחק היום והוא גם ימציא רמקולים שקועים בשמשה. :-D

לא צריך ללכת רחוק ואפשר ללמוד מהפרופסור הישראלי שזכה לאחרונה בנובל למרות שכל קהילת המדעים והעומדים בראשה טענו שנים על גבי שנים שהוא הוזה וממציא דברים שאינם קיימים.ואיך זה נגמר,כולנו יודעים.

באותה נשימה ועל אותו משקל כך יונק'ה.הוא מקדיש מזמנו ומרצו להגיע למסקנות על ידי ניצול כל הרכיבים האפשריים-קטן כגדול על מנת להגיע לתוצאה מבלי לפשוט את העור.

המערכת הראשונה שהיתה לו לפני שהתחיל להתחרפן היתה מדהימה בכל קנה מידה.שמעו בה נהדר וגם אם לא קלעה לטעמם של אנשים מסויימים זה בסדר גמור.אבל התוצאה מהרכיבים שהורכבו שם פשוט היתה מהממת ובזכותה אף ידעתי איך אני רוצה לשמוע את המערכת שלי.

אולי הוא לא יקבל נובל על מאמציו אבל ידע -למכביר.

ליאור

פורסם

אני רואה כבר לאן הרשור הזה הולך להיגרר :? מה שיוני עשה פה זה דבר מעניין ושונה, צריך לפרגן. כפי שהוא אמר זה לא תחליף לחברות והרכיבים האיכותיים, אבל בשביל מה שהחלקים האלו שווים גם בגילם ובאיכותם התוצאה בהחלט יכולה להיות וואוו.

אדי - אם היית נכנס לרכב של יוני בלא ידיעה שהוא הרכיב חלקים זולים משוק הפשפשים, יש מצב שהיית אומר וואוו, נכון? ברור שזה לא משתווה לחברות כמו HAT, מורל,Seas וכו׳. אבל זה לא העניין פה, סה״כ אפשר לראות בפרוייקט הזה אלטרנטיבה לאודיופיל העני.

לדעתי עצם העובדה שידוע שהחלקים זולים וישנים, אנשים ישר ישללו את האפשרות שזה יכול להישמע טוב. וזה מה שצריך לשנות, אפשר להגיע לתוצאות טובות מאוד גם במינימום השקעה. אתה פשוט צריך לדעת על מה אתה משקיע את הכסף שלך.

בסופו של היום לכל אחד יש את הטעם האישי שלו, מה שנשמע לי טוב לא בהכרח ישמע לך טוב, מה שלא ישמע לו טוב יכול להישמע לך וואוו.

אכן צריך לשמור על כבוד הדדי, אף אחד לא צריך לעוף על עצמו פה. ביקורת תמיד בונה, אבל אי אפשר לשלול על סמך שרשור פורום, צריך לשמוע כדי לגבש דעה.

דיוויד

פורסם

ליאור,

אם כל מה שהייתי רוצה זה מערכת שתענג אותי ותגרום לי לאמר "וואו, זה נשמע מדהים" הייתי כבר קונה כמה רכיבים פשוטים, ממקם אותם היטב ומכוון מכוון מכוון.

אין בעיה גדולה היום לקבל תוצאה פשוט נהדרת מהרכיבים הכי פשוטים שיש.

אבל המציאות היא אחרת - האופי שלנו הוא אופי אחר, אנחנו רוצים רוב הזמן את הטופ של הטופ שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו.

אתה יודע טוב מאוד שאתה יכול לקנות היום סובארו אימפרזה טורבו ולהגיע מאפס למאה ב5 שניות

אבל אם אתה תוכל להרשות לעצמך במקום זה מרצדס SLK שתעשה את זה באותה המהירות - אתה תקנה אותה!

אם יוני היה כל כך מרוצה מהמערכת הקודמת שלו עם הX6 והקיקרים והלאנזר והאלפיין

למה הוא קנה 4XS?

למה הוא קנה ביט1?

למה הוא קנה P99? במקום פשוט לקנות עוד אלפיין משומש?

התשובות הן -

כי הוא יכול

כי הוא רוצה

כי הוא יודע שרוב הסיכויים שהציודים האלה שהיו רשומים מעלה יתנו לו תוצאה טובה יותר ממה שהיה לו עד עכשיו.

ואני לא אתפלא אם יום אחד אתה תראה אותו עם VRXים או TRUטקים שהחליפו ידיים ובמקום K2P אתה תראה אצלו אוטופיה בריליום.

מספיק עם ההתחסדות הזו.

Pioneer TS-X150

פורסם

דיוויד

אתה לא בכוון ולא - לזה התכוונתי - ממש לא באתי להשוות כאן בין הרכיבים, למען האמת, אם הייתי נכנס לרכב של יוני מבלי לדעת מה יש שם הייתי בטוח שיש לו שם ציוד מאוד מאוד יקר.

זה שהכוונים לא לטעמי לא קשור לרמת הציוד שהיתה לו ברכב או לא היתה לו.

אני מאוד אוהב אתה מה שיוני עשה ועושה כאן ומאוד מפרגן על זה.

אני פשוט לא סובל את הגישה שלו ואת היכולת שלו לזלזל בכזו קלות ובכזו יהירות באנשים אחרים שגם יכולים ללמד אותו דבר או שניים - שלא לדבר על צניעות.

יוני הוא הראשון שהצליח להוכיח לי שפוקל יכולים להשמע מדהים - אני מוריד כאן את הכובע לפניו ואכן, מכל מלמדי השכלתי.

אבל יש דרך לאמר דברים, יש דרך להתייחס לאנשים מסביבך והוא פשוט הדוגמא הקלאסית ל"הישראלי המומחה" וזו תכונה דוחה בעיניי.

Pioneer TS-X150

פורסם

הייתי מאוד מרוצה מהמערכת הקודמת עם ה-K2P והמיד של הלאנזר וכל זה שהיה לי ולא הייתי מחליף כלום.

הבעיה שלאחר שנה אם הציוד הזה וכל משחק הכיוונים הפירוקים ההרכבות גרם לכך שבמשך הזמן אחד המידבאסים התחיל לחרחר לי וניסיתי בעצמי לתקן החזיק חודש וניהיה יותר גרוע.

לאחר חודש נשרף לי האלפין שלי וקניתי פיוניר משומש P88, מעולם לא היה לי P99 ואם היה לי הייתי מאושר עד גג כי יש במשיר הזה פשוט הכל ואת כל הכלים שאני צריך, במקום לקמבן קרוסים וכל מיני שטויות שרק לוקח לי יותר זמן.

לא רציתי להחליף את הקיקר אבל היה לי חבר שפירק את המערכת ומכר לי את הגנסיס במחיר שלא ניתן למצוא כזה אפילו מגבר מקולקל של גנסיס.

אני יכול להגיד לך שהביט 1 שהיה לי באמת פרוססור טוב אבל למי שרוצה להגיע באמת רחוק בזמן קצר לא הייתי ממליץ עליו למישהו כזה, בגלל זה מכרתי אותו.

כל הרמקולים ששמעתי מכויילים דרך הביט 1 פשוט נשמעים כמו רמקולים בתוך קופסה סגורה ולא רמקול שנשמע בטיבעיות שלו.

אני קניתי אותו מאותה סיבה שהיה לי את ה-K2P ששמעתי אותו בהרבה מאוד רכבים וזה היה זוועה ועומת איך שזה היה אצלי, אמרתי לעצמי אולי אנשים לא יודעים לכוון את הפרוססור הזה, אבל ניסיתי הכל התוצאה אותה תוצאה סאונד יבש לא חי אבל נשמע טוב לא לרמה הסאונד שאני מחפש ובטח לא לסכום כסף שרכשתי אותו.

פורסם

יוני,

למה החלפת את הקיקר בג'נסיס? היית מרוצה לא?

למה החלפת את הX6 ב4XS - זה ברור לי למה - היו לי את שניהם, גם לך.

מה לדעתך היה קורה אם במקום הK2P היית לוקח מידבאס של HAT ושם אותו על ביט1? מה לדעתך היה קורה אם היית עושה את אותו הדבר על 4XS?

Pioneer TS-X150

פורסם

אתה לא מבין כמה אני מצטער שמכרתי את הקיקר תתפלה.

קניתי ממך את הSX4 כי בקרוס של ה-Pyramid הייתי מוקבל בחיתוכים, ובאודיוקונטרול היה לי יותר משחק.

וזה שוב הכל בגדר המחיר, הייתי חייל באותה תקופה, והמחיר שנתת לי אותו היה אחפת לי לנסות.

את ה-K2P לא הייתי מחליף ב-HAT גם אם לא יודע מה, אולי רק ב- scanspeak w18 כן.:-D

בזמנו הדבר היחידי שהייתי צריך להחליף זה את הטוויטרים של הפוקל למשהו יותר רגוע ועדין ולסגור את הפינה.

למרות שהוציאתי מה-TN52 דברים מדהימים.

פורסם

הX6 מכניס עיוות שמיע בתחום הגבוה בחלק גדול מאוד מהקרוסים שיוצרו - היה לי אחד כזה והיתה בו את הבעיה הזו, זה קרוס אובר מאוד לא איכותי.

ה4XS זה קרוס אובר שמהווה מופת בתחום וגם ליין דרייבר מאוד חזק.

הם בשני עולמות נפרדים.

ואני לא מתפלא שאתה מצטער שמכרת את הקיקר - זה מפלצת של מגבר, הגרסאות החזקות של המגברים שלהם נותנים תוצאה טובה מאוד.

לגבי הטוויטרים - אני מבין היטב למה רשמת את השורה הזאת.

Pioneer TS-X150

פורסם

אני רוצה להסיט את הוויכוח קצת ולגעת פה בנקודה שעוד לא דיברו עליה

קודם כל אני מחזק פה את שני הצדדים - את יוני על ההתנסויות ואת אדי על הביקורת שבאמת במקום לדעתי

מה שחסר לי בפוסט שלך יוני זה נתונים טכניים או אפילו דגמים של הרכיבים עם קצת פירוט מעבר ומן הסתם ביקורת "שמיעה" ( אני לא אמור לחקור את התמונות כדי להבין באיזה דרייברים מדובר )

אני שמח שזה נשמע לך טוב אבל אני לא מרגיש שזה תורם לפורום כמו שזה יכל לתרום

כי סה"כ מה שעשית זה לקחת פה הימור , ויצא שזה נשמע לך טוב

תסתכל בפורומים בחו"ל ובפרט בdiy mobile audio שעושים את אותו הדבר כבר שנים ( התנסויות עם רכיבים שלאו דווקא מהמיינסטרים )

אבל שם מגבים את זה עם נתונים , בדיקות קליפל , rta בסיסי , ביקורת מפורטת וכו'

מה שיצא פה זה שסתם זרקת באוויר שרמקולים פשוטים יכולים להשמע טוב , אבל בתכלס אין פה שום מידע קונקרטי כי כולנו כבר יודעים את זה...

אז תמשיך עם התתנסויות ומקווה לראות ממך אשכולות קצת יותר מבוססים ( כמו שאמור להיות בפורום "מקצועי" לדעתי )

אתה תראה שהתגובות יהיו בהתאם..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

אופיר

במקרה הזה אני באמת לא יודע אם יש כל כך טעם לרשום באמת אילו רכיבים הוא השתמש - זה מאוד מסקרן, אני בהחלט מודה שאני רוצה לדעת אבל אופן הקניה כאן הוא שונה.

יוני עשה רכישה נוסח שוק הפשפשים, חתול בשק.

הוא קנה רמקולים שאולי הוא יתקל בהם פעם בחיים אבל ממותג טוב וכנראה מוצר טוב.

זה לא שהוא הלך וקנה כאן ויפה XT25 שיש עליו ים ביקורות ועדיין נמצא בייצור המוני, הוא קנה כאן פריט מוזיאון.

לגבי תוצאת RTA - מה זה יתן לך כאן למעט העובדה שהוא הצליח לכוון היענות שטוחה יחסית? מה זה אומר לך? האם זה קשור לאופי הכוונים שיוני אוהב?

לא ברור לי במה זה היה תורם כאן כי הנושא כאן הוא לא ביקורת על הרכיבים עצמם אלא על היכולות לבנות מערכות עם תמורה אדירה בעלות פשוט אפסית.

וכאן אופיר אתה צודק, את זה אנחנו כבר יודעים מזמן. וגם רבים מאתנו הגיעו משם - רק שחבר פורום שלא יודע ולא מכיר את ההיסטוריה שלנו ולא מזדהה עם הטעם האישי שלנו בתחום הזה - החליט לקבוע שאנחנו כולנו טיפשים.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...