Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על NISSAN PATHFINDER 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב על קניית רכב שני במשפחה, והשימוש העיקרי בו שאני לא יכול לעשות עם הקאמרי זה לגרור סירה.

את הסירה אני מתכנן לקנות בקיץ הבא כך שאני לא יודע משקל כולל נגרר, אבל זה יהיה בין 1.2 טון ל 2 טון כולל דלק וציוד בסיסי.

בנוסף לגרירה עצמה אני צריך 4X4 בשביל למשוך את הסירה מהמיים במיוחד כשהעליה מחליקה.

חשוב לי גם עבירות שטח טובה.

מדובר על מנוע V6 4L.

מה שמעניין אותי הכי הרבה זה קודם כל זה כושר גרירה טוב, אמינות ונוחות יחסית עד כמה שניתן ברכבים מהסוג הזה.

עניין הדלק פחות חשוב לי.

האם למישהוא יש ניסיון עם הרכב הנ"ל?, במיוחד מעניין אותי עניין הגרירה.

האם יש איזה רכבים עדיפים מהרכבים שיש בשוק האמריקאי?

תודה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אני מדבר מנסיון לאחר שהרכב היה ברשותי כחצי שנה, אחריו היה לנו לנד קרוזר, וכיום פאגרו מהצורה החדשה.

בתקופה שהרכב היה אצלנוו אני מאד נהנתי ממנו, מבחינת כח, אחיזה ואיבזור הוא עולה על הלנד קרוזר וגם על הפאגרו,

איכותי החומרים טובה יותר מבלנד קרוזר( דשבורד שנסדק) ובוודאי שגם מהפאגרו שם הכל כבר מקרקש (כאמור הרכב שנת 2009 )

מבחינת יכולות שטח לדעתי הוא נופל משתיהם, לא מכיוון שאין לו כח אלא מכיון שהרכב מאד נמוך (עם הגבהה אני מאמין שהכל יכול להשתנות) יש לו מהלך מתלה די קצר מה שגם לא תורם כלכך לעבירות שלו.

לדעתי זהוו הרכב המוביל בקטגוריה והוא אינו מוערך מספיק כאן אצלנו בארץ, אולי משום שהוא נראה פחות טוב אין לי כלכך מושג למה, סביר להניח שאם לא היינו מחפשים להתקדם היינו נשארים אם הרכב עד היום.

קח בחשבון שהוא קצת צפוף מאחורה לעומת שתי המתחרים שלו.

מקווה שעזרתי שיהיה בהצלחה!

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

תודה, פה הוא מגיע ברוב עם 7 מקומות ישיבה, ברוב רק אני ואשתי נוסעים ברכב, בנוסף אם אני הולך לגרור נגרר כבד אני כבר לא אושיב נוסעים מאחור.

אני לא נכנס לשטח טכני מאוד, אני אכנס לפעמים לחול, או שאני אוריד קצת אויר או שאעבור לצימיגים רחבים יותר, או שבילים אבל בחלק מהם יש בוץ, אורך המטלים הוא די חשוב בשטח וחשבתי שבניסאן הם טובים אבל אני כנראה פחות צריך את זה.

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

גם אצלנו בארץ הוא מגיע עם 7 מקומות, אני מאמיו שהכושר גרירה שלו די גדול, הרכב הוא מפלצת לא קטנה, אם אתה מתכוון לבלות יותר בשטח חולי אז זה הרכב בשבילך, להוריד קצת אויר בצמיגים ולא חושב שיהיה ניתן לעצור את הרכב, אני מאד נהנתי ממנו ולדעתי הוא באמת הכי טוב בקטגוריה אפילו שהוא כבר מיושן יחסית.

בכל מקרה לפי מה שאני מבין שאתהחי בקנדה, לא בעיה להחליף מתלים להגביה את הרכב קצת ואתה מקבל חייה רעה באמת!

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

תודה, האמת אין פה יותר מידי אפשרויות, לרוב האנשים פה משתמשים בטנדרים בשביל הצרכים האלה, אבל בשבילי טנדר לא כל כך פרקטי ולכן אני מעדיף רכב סגור.

האופציה האחרת שחשבתי עליה זה הגראנד צ'רוקי אבל כושר הגרירה שלו נמוך מהניסאן (על הדף) ובנוסף אני יותר בכיוון יפנואמרקאי :lol:

• תוכן חדש...