Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה רכשתי ניסאן מקסימה 2002 (מנוע V6 2.0). האוטו גמע כ-181K ק"מ.

עשיתי טיפול ונראה שעלות חלק מהחלקים הנדרשים בכדי "לישר קו" קצת יקרה.

המכונאי שלי (בחור מוכשר שעבד בניסאן הרבה שנים) ממליץ רק מקורי!

שאלה נוספת, אני בודק את האופצייה ליבא מארהב - יש לי את המקט בארץ ובאתרים מסוימים אני מגיע ישירות למוצר. למשל פלגים - כ-120*6 שקל בארץ, בארה"ב כ-12$*6

האתר אומר שהמוצרים OEM - האם זה מקורי? מישהו צופה איזושהי בעייה של חוסר התאמה לרכב ישראלי? למישהו יש אתר טוב להזמין ממנו בארה"ב?

דרך אגב, כיף של אוטו .....

תודה

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הניסאן מקסימה שלך שווקה בארה"ב כאינפיניטי. למרות זהות חיצונית מוחלטת לחלקים - הם אינם זהים.

קנית רכב מצויין - תוציא עוד כמה שקלים ותתחזק אותו בהתאם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
הניסאן מקסימה שלך שווקה בארה"ב כאינפיניטי. למרות זהות חיצונית מוחלטת לחלקים - הם אינם זהים.

קנית רכב מצויין - תוציא עוד כמה שקלים ותתחזק אותו בהתאם.

אז מה אתה אומר - שאין טעם להזמין את החלקים מחו"ל - אני דווקא מצאתי שהחלקים שאני צריך משומשים ע"י מקסימה בשנת 2001.

לדוגמא: חיפוש של מוטות מייצב קדמי (546182Y000 - ROD ASSYCONNECTING,STABILIZER) נמצאו במיספר אתרים לאותו רכב (אבל מודל 2001)אם מנוע 3000.

נראה בסדר לא?

פורסם

נראה שאני לוקח צ'אנס ומזמין בכל זאת מחו"ל

מצאתי AD שמחזיק את כל החלקים שני מחפש: westcovinanissanparts.com

הזמנתי מוטות מייצב בתור התחלה - אם יתאים אני יזמין את השאר.

בארץ המחירים יקרים מדי .... ולא נראה שהרכב הזה אוהב חלופי ...

פורסם

אלון

אני הייתי הולך על חליפי אך הייתי מקפיד על חלק עם "אבא", במיוחד בארה"ב אתה יכול למצוא אתרים יעודיים לרכב שלך

מאן מייצר למרצדס אך עולה הרבה פחות , בוש מייצר כמעט לכולם אך בעבור המדבקה תשלם הרבה יותר,,,,,

בהצלחה

sl500 r129 1998

e240 w210 1998

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכם

יש לי ניסן מקסימה 2001 2L ואני מחפש כמה חלקים מ פירוק , כמו: פס קישוט\מגן לדלת אחורית וגם תא כפפות שעל דשבורד מ למעלה.ופנס קידמי ימיני וכנף ימיני. נסיתי בכל מני אטרים שמוכרים חלקים ועדיין לא הצלחתי אם יש משהו שיודע איפה ניתן להשיג אותם. זה יכול להיות גם מ יבוא לא משנה לי

תודה מראש

ROGAD

• תוכן חדש...