Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

והתבונה כמובן של חברי הכנסת שיזמו את הטימטום הזה. בכל העולם מתברר ובאופן מחקרי מסודר, שדיבור בסלולאר בנהיגה הוא מתכון מושלם להסחת דעת קשה ומסוכנת, עד כדי כך שבארה"ב גוברת הנטיה לאסור כליל שימוש בסלולאר בנהיגה. אז כמובן שאצלנו החליטו עכשיו לעודד שימוש שכזה באמצעות דיווח נהגים בזמן אמת על התנהגות נהגים אחרים עם המדבקה הזו שמיוחדת כמובן לליסינג ולרכבי חברות. וזה בנוסף לנטיה הכמעט מובנית אצל מרביתנו לראות תמיד את התנהגות האחר כמסוכנת ובריונית, במיוחד על הכביש, בעוד אנחנו לעולם צודקים, מה שיהפוך את האפשרות הזו ל"דפוק" את נהג הליסינג החצוף הזה שהעיז לעקוף/לצפור/ סתם לנסוע מהר לטעמנו, לכמעט מענגת.

פורסם

אני חושב שהרעיון הוא לעשות את זה ברגע שאתה יכול להתקשר ולא מיד תוך כדי נהיגה.

אם חשוב לך לדווח תעצור בצד שניה ותרים את הטלפון, זה לא שהם מצניחים את קצין הרכב של החברה ברגע השיחה על מקום הדיווח המדוייק, לא יקרה כלום אם תדווח קצת אחרי.

סה"כ זה רעיון שאמור להרתיע את הנהג מלעשות שטויות, לא שזה עובד.

פורסם

רק שיש פה בעיה עקרונית שכולם הופכים להיות מבקרים ובמיוחד ישראלים, כל אחד יהפוך להיות בעל תעודה לנהיגת מרוץ וידאג לדווח לקצין הרכב את דעותיו המקצועיות על הרכב שנוהג מולו.

השאלת השאלה גם מבחינה משפטית מה שווה הדיווח עם אין שום אפשרות לאמת אותו, האם דיווח על נהיגה מהירה בכביש ללא כל יכולת להוכיח הינו קביל בכלל.

בכלל כל העקרון של המדבקה שווה לת*ת כי אפילו על אוטובוסים אפשר לראות שמחקו ספרה או 2 מהמספר.

פורסם

ראשית גם כאן יש הצעה לאסור לדבר בזמן הנהיגה גם עם דיבורית , כלומר יד ימין לא יודעת מה יד שמאל עושה.

ועכשיו לגבי חשיבות המדבקה וכיצד קצין הרכב מתייחס לתלונות.

ראשית עצם הדבקתה מרתיעה את הנהג ברכב , ביודעו כי הוא במעקב.

שנית אם קצין הרכב יקבל תלונה פעם בשנה לגבי נהג , הוא ינהג כלפיו בצורה שונה מאשר כנגד נהג שבמהלך נסיעה אחת / יום אחד / כל יום קיבל מספר תלונות שכולם באים מאנשים שונים ומדווחים לו על נסיעה פרועה / מזגזת /במהירות מופרזת וכו'

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

והכי חשוב שבתור מדווח אתה חייב לבוא להעיד בבית משפט מה שאומר אצל רוב האנשים הפסד יום עבודה ללא פיצוי.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

amir74

הדיווח הוא לקצין הבטיחות בחברה ולא למשטרה.לכן לא מדובר בהופעה בבית משפט

ודבר אחר עד שנדרש להופיע לעדות מקבל שכר עדות וגם נסיעות .

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

מתנצל אך מניסיון קל שהיה לי כע. קצין רכב אזי התלונות מגיעות למרכזיה והיא מועברת לקצין הרכב ושם מסוננת מאוד (לפי דרג וזרג),

כמו כן שימו לב כי מנכל"ים/סמנכל"ים וסמנכלי כספים אין מדבקות על הרכב וזאת כי איזה קצין רכב אידיוט ירצה להתעסק עם מי שמשלם לו את השכר.

כמו כן צריך לשנות את הגדרת המדבקה למדבקת "פגיעה באגו" ="עקפת אותי מימין כי אני אידיוט שלא עוזב את השמאל אז עכשיו אני אראה לך ","ציפצפת לי כי אני אידיוט שלא יודע לאותת ואף פונה מבלי להתייחס אלייך,חכה חכה בתלונה",

"תסתכל את הז... הזה שנוהג באאודי הזו ועוקף אותי... מי אתה יא ילד ..."

"רכב XXX עקף אותי במהירות גבוהה מאוד... "

נכון שיש הרבה שצודקים בתלונתם להרבה מציבור הנהגים אך מי שם נהג כמבין בתנועה ,ובמיוחד שרוב רובו של הציבור עובר בכל יום עשרות עברות שהוא אפילו אינו מודע,

צריכים לחייב את המתלונן להשאיר פרטים בכדי לחזור עם תגובה חזרה וזה יראה רצינות (קלה) מצד המתלונן.

נ.ב

ישה ,הגדר נסיעה פרועה,

מהירות מופרזת.....

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

את אותם עבירת שמנית אפשר לתאר כעבירות שניתן /צריך לדווח עליהם. מספיק.

מהירות מופרזת 80 באזור של 30 מעבר מנתיב לנתיב 4 פעמים ב 100 מטר בלי לאותת אפילו פעם אחת כשכל פעם הרכב בנתיב נאלץ לבלום לכבודו של האורח פורח הנדחף / המזגזג.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
את אותם עבירת שמנית אפשר לתאר כעבירות שניתן /צריך לדווח עליהם. מספיק.

מהירות מופרזת 80 באזור של 30 מעבר מנתיב לנתיב 4 פעמים ב 100 מטר בלי לאותת אפילו פעם אחת כשכל פעם הרכב בנתיב נאלץ לבלום לכבודו של האורח פורח הנדחף / המזגזג.

האם אתה רציני?,זה שאתה נוהג בשמאלי מגלילות עד פולג זה לא עבריינות לשמה?

האם יש לך אמצאי למדידת מהירות שאתה קובע בכמה נהג הרכב שעקף אותך?

נ.ב

אני מקווה שאתה מבין שאני לא מתכוון אלייך אישית אלא רק כדוגמא.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
האם אתה רציני?,זה שאתה נוהג בשמאלי מגלילות עד פולג זה לא עבריינות לשמה? כן בהחלט

האם יש לך אמצאי למדידת מהירות שאתה קובע בכמה נהג הרכב שעקף אותך? אתה על 100 השני חולף על פניך כמו רוח הוא לא על 105 אלא על 130+

נ.ב

אני מקווה שאתה מבין שאני לא מתכוון אלייך אישית אלא רק כדוגמא.

כפי שכתבתי אם נהג נוסע כמו פרא אדם הרי קצין הבטיחות יקבל עליו הרבה תלונות.

ותשאל מה זה פרא אדם , כל נהג קובע לעצמו אבל , הרוב יודע לזהות בדיוק נמרץ התנהלות פרועה וכו'

העובדה היא שגם אתה מנית בהודעה הראשונה מספר עבירות שמרגיזות , והם עבירות שצריך לדווח עליהם, כמו התנחלות בשמאל.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
אני חושב שהרעיון הוא לעשות את זה ברגע שאתה יכול להתקשר ולא מיד תוך כדי נהיגה.

אם חשוב לך לדווח תעצור בצד שניה ותרים את הטלפון, זה לא שהם מצניחים את קצין הרכב של החברה ברגע השיחה על מקום הדיווח המדוייק, לא יקרה כלום אם תדווח קצת אחרי.

סה"כ זה רעיון שאמור להרתיע את הנהג מלעשות שטויות, לא שזה עובד.

תתפלא - ראיתי סמי טריילר של חברת משאיות מאוד גדולה ומוכרת שנוהג בפראות בלי שום פרופורציה לעגלה שהיתה רתומה לו. בגלל שהיא היתה ריקה וזה היה בערב אני מתאר לעצמי שהיה בסוף יום עבודה ומיהר הביתה. התוצאה מהנהיגה המהירה שלו היה טלטול העגלה מצד לצד שגרמה לנהגים אחרים לסטות לשולים כדי שלא יתנגש בהם כולל מעבר של צומת אחת בצהוב שהסתיימה באדום עוד כשחצי משאית היתה לפני פס העצירה. התלבטתי אם להתקשר למשטרה או למספר שהיה על המשאית ובסוף התקשרתי אליו. לא חשבתי שאני מלשין אלא מנסה למנוע תאונה קשה. ענה לי מישהו במוקד של המספר ותארתי לו את המצב. ביקש פרטים של המשאית (מס רישוי, מקום ושעה ולקח טלפון שלי) אחרי רבע שעה חזר אלי קצין הרכב של החברה והודה לי, אמר שיצרו קשר עם הנהג ונקבע לו שימוע למחרת ואמר לי שאם אני רוצה אני מוזמן להתקשר אליו עוד שבוע לשמוע איך נסגר העניין. התקשרתי וקצין הרכב אמר לי שבאותו ערב התקבלו עוד שתי תלונות על הנהג הזה. הוא קיבל נזיפה חמורה והתראה אחרונה לפני פיטורים ונקנס בגובה של יומית. מקווה שהוא למד מזה.

בקיצור, לא צריך להישטנקר על כל אחד שנוהג מהר או זורק סיגריה מהחלון אבל לפעמים להעמיד במקום נהג כזה יכול להציל חיים שלו או של מישהו חף מפשע. תאמין לי, לא כיף שסמייטריילר מתיישב לך על הפגוש האחורי כשהוא ממהר הביתה ונותן בזמבורה.

פורסם

הכוונה הייתה שזה לא בדיוק gובד בהרתעה כי עדיין עושים שטויות, הדיווחים עובדים, את זה אני יודע.

לדעתי אני יודע מי הנהג של המשאית:

http://www.youtube.com/watch?v=dd-ZI-Rkp98 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם
הכוונה הייתה שזה לא בדיוק gובד בהרתעה כי עדיין עושים שטויות, הדיווחים עובדים, את זה אני יודע.

לדעתי אני יודע מי הנהג של המשאית:

dd-ZI-Rkp98 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אידיוט אידיוט, אבל וואו! איזו שליטה מטורפת!

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם
99% מהמדבקות האלה בכלל לא קריאות, בשל שימוש בפונט קטן מידי. אני מניח שבכוונה...

אז מתקרבים מספיק בכדי שאפשר יהיה לקרוא. וכמובן לא לשכוח לרשום שהרי אנחנו עלולים לטעות ואז נוכל לפתוח פה שירשור יפהפה על החכמה שברישום פרטים ומספרים תוך כדי נהיגה. בקיצור אם מצרפים את הענין הזה להחמרה המסיבית הן בתעוד עבירות הן בעונשים, אין מנוס מהמסקנה הנלבבת שאנחנו בונים לנו כאן חברה לתפארת, קצת פרנואידית אמנם, אבל כיף אין ספק שיהיה כאן.

• תוכן חדש...