Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על קליאו RSi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש בארץ קליאו 3 דלתות שהיא לא RSi? פשוט ראיתי קליאו כזאת בעיר שלי מדהימה שחורה יפייפה, עם ג'אנטים יפים, מושבי ספורט, מוחלקת סמלים והייתה עליה מדבקה של SUPERCHIPS אבל אני לא בטוח אם זאת RSI או לא...

DrIvE AnD LeT DrIvE

פורסם

רקה RSI הגיעה לארץ בגרסת 3 דלתות.כל הקליאו האחרות הגיעו בגירסת 5 דלתות בלבד,זולת אלו שיובאו ביבוא אישי,או בהזמנה מיוחדת.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
תודה, אז כבוד לעיר שלי יש לנו וואחד RSI עצבנית, מעניין למה הוא לא מגיע למפגשים...

כמה RSI יש בארץ? :?

תזמין את ראש העיר, הוא בטח יתלהב. כולם יבואו לעיר שלך לראות. :p

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
תודה, אז כבוד לעיר שלי יש לנו וואחד RSI עצבנית, מעניין למה הוא לא מגיע למפגשים...

תתחיל לספור כל פעם שאתה רואה אחת

לכם יש וואחד(= 1) - כבר התחלת! :D

וואלק אתתתתה

פורסם
רקה RSI הגיעה לארץ בגרסת 3 דלתות.כל הקליאו האחרות הגיעו בגירסת 5 דלתות בלבד,זולת אלו שיובאו ביבוא אישי,או בהזמנה מיוחדת.

לא מדויק..אני ראיתי קליאו 1.4 ,3 דלתות היא הייתה בלי סאן רוף

אל תהיה הצודק...

תהיה החכם!

פורסם

יותר מידיי :lol:

איפה אתה גר שנדיר לך לראות ערסי??? RSI

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

יש לנו אחת בנתניה צהובה עם שמלות אני ידבר עם הבנדם לא ראיתי שכתוב אלייה RSI

אבל היא היתה 3 דלתות יפה יפה עם אני יכול אני יבי תמונה באמת מכונית יפה ליגה ליגה

קונספט R

מנוע V6 מרכזי 265 כ"ס לגלגלים האחוריים

5.3 שניות למאה מהירות מירבית מוגבלת של 250 קמ"ש

++++++++++++++++++++++++++++

+(W) +פולקסווגן כי חיים רק פעם אחת + (W)+

++++++++++++++++++++++++++++

פורסם

יש קליאו אחת כחולה, ראיתי תמונות שלה באינטרנט, פשוט מדהימה!!! (הרכב אם אני לא טועה הוא מחיפה), זוהי הRSן הכי יפה שראיתי מימי. אפשר עוד פרטים על הקליאו הנ"ל?

פליקס.

ROOONEEYY

• תוכן חדש...