Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 122 או אסטרה 140? מבחן של וואללה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

citroen-c3-picasso-16-vti-2010-385_2.jpg

תראה, לדעתי הדשבורד הזה נראה כמו מערכת סטריאו מתחילת שנות ה2000, או נינטנדו\פלייסטישן, וזה מבלי לדבר על זה שהשעונים באמצע הדשבורד(?!) אבל יש לי VAGית אז מה אני כבר מבין בדשבורדים :lol:

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ה-C3 פיקאסו היא מיקרוואן מקורי ומרווח והעיצוב הפנימי שלה ממשיך את העניין שהחיצוני יוצר.

לא איזה תא נוסעים מרובע ומשעמם אלא משהו מיוחד עם שאר רוח, משהו מחוץ לקופסא.

יש מי שאוהב ויש מי שפחות.

אבל אם יש סיטרואן עם עיצוב פנימי מאוד מוצלח זו חייבת להיות ה-DS5.

Citroen-DS5-Interior-10.jpg

פורסם

באגירה הכל טוב ויפה בדוגמא שהבאת אבל שליטה מאחורי ההגה? נשמע לי לא פרקטי במיוחד. אפשר הסבר מעמיק על כך? הרי אני לא אמור לנחש מה איפה נמצא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
גולף יפה, גולף בטיחותית הכל טובה ויפה.

אבל וואלה שנים שהם לא מחדשים שם כלום, הדגמים חיצונית די מזכירים אחד את השני.,

וכמו שאמרו פה משעמם.

זו בדיוק המטרה.

פולקסווגן שמרו על העיצוב הבסיסי של הגולף מהיום בו הוצגה לפני 38 שנה.

מאחר והרכב מנצח לא מחליפים, סביר להניח שגם הדור הבא של הגולף ישמור על קווי העיצוב המוכרים.

אגב עיצוב פנים, שלושת הדורות הראושנים של הגולף סבלו מעיצוב פנים "יבש" וסטרילי, ומרמת איבזור נמוכה להפליא - בגולף MK2 אפילו מצית סיגריות (!) ושעון זמן לא היו בגירסה הבסיסית - ואילו הדור הרביעי שהוצג ב 98' נהנה מעיצוב פנים נאה, איכות חומרים מעולה (שלא עמדה במבחן הזמן והשמש הישראלית) ורמת איבזור גבוהה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

בדיוק חשבתי לעצמי היום בעודי "מדפדף" בין ההילוכים בדרכי חזרה הביתה, שאת ה- GTI הבאה שלי (נניח דור 7) הייתי רוצה בדיוק אותו דבר מבינת רוב הדברים (הייתי מעדיף אופציה לבחור ריפוד כמו ב- 160), רק אני מניח שיהיה שינוי קל במעטפת. ואני זקן, אז זה טוב ונעים לי ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לא ברורה לי הביקורת על הדשבורד של הגולף.

המהנדסים, המעצבים ובראשם מקבלי ההחלטות ב- VW מכירים היטב את קהל היעד שלהם (ואין לי ספק שהם שומרים על קשר עם הלקוחות שלהם באמצעות סקרים ומפגשים כאלו ואחרים) והם מגישים להם את מה שהוא מצפים ורוצים. אפשר להגיד שהדשבורד של הגולף משעמם וחסר מעוף, אבל לקבל היעד שקונה את הרכבים האלו חשובה האלגנטיות, האיכות (שלא תמיד קיימת), הפונקציונליות ובעיקר שהם לא ידרשו להתרגל יותר מדי למשהו חדש.

חבר'ה, יש כאלו אנשים בעולם והם רבים יותר ממה שאתם חושבים, אליהם הגולף והג'טה מיועדות. מי שרוצה משהו אחר יבחר במשהו אחר. אני רק יכול להגיד לכם שבתא הנוסעים של האוקטביה הרגשתי טוב מאוד למרות שכולו היה שחור משחור, בלי מסכי מגע ובלי שליטה על משהו מההגה. הרגיש לי מכובד וטוב ויכול להיות שזה בגלל שעברתי אליה מקליאו ספורט שהיתה הרבה דברים טובים, אבל תא הנוסעים לא מהחוזקות שלה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

מכל מקום - מישהו מתישהו צריך להפסיק את ניפוח המיתוס של עיצוב הפנים המעולה של VW ואיכות הפנים הנהדרת שלהם. העיצוב שבלוני, והאיכות לא שורדת את מבחן השנים (בשביל זה צריך להוסיף כסף ולקנות אודי, אם מתעקשים על VAG). הנדסת אנוש במובן של קלות תפעול מיידית היא עדיין בעיקר נחלת היפנים ובעיקר אלה שלא מתיימרים להיות פרימיום. היתר - בעיקר עניין של הרגל (אני חושב שאמרו את זה פה לפניי).

אני אלך צעד אחד קדימה, בואו נשווה את שתי המכוניות שחונות למטה, האחת יפנית בת 7 השניה גרמניה בת 3.

הגרמניה עם 36K מייל

היפנית עם 142K מייל

שתיהן מאובזרות ללא דופי, היפנית די מוזנחת הגרמניה מקבלת יחס חם מאוד.

באיזו מהן מתקלפים הכפתורים? באיזו שומעים קרקושים כשהכביש משובש? מי מהן עולה כמעט כפול כחדשה? ובמי חומרי הפנים איכותיים יותר (בלי קשר לכפתורים המתקלפים)?

haters will hate

פורסם

טוב נו, אני לא אקבל תשובה לשאלתי ....

הנה האופטימה בזוויות קצת יותר מחמיאות, אני נהגתי על הרכב אז ההתרשמות שלי לא נובעת מבהייה בתמונות.

http://www.youtube.com/watch?v=TWD0syWXXzI&feature=relmfu דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ופה מ2:20

http://www.youtube.com/watch?v=DmySiMqEntE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

haters will hate

פורסם

אפילו האינטריור השחור בסרטון הראשון לא נראה כבד כמו בVAG. הוא שחור בהיר כזה, אבל הבהיר בסרטון השני... אוי הבהירר..

לדעתי האופטימה החדשה(יחסית) נראית הטובה ביותר משאר המתחרות שלה, מאוחותה התאומה סונטה, אין צורך לדבר בכלל על

הB4-לגאסי, הפאסאט החדשה(או הישנה!), אקורד, מאזדה 6 ואחותה התאומה האמריקאית, או המאליבו היחידה שעוד איכשהו משתווה זאת הניסאן אלטימה ומבחינת אירופה אולי האופל אינסיגניה. משהו בעיצוב אגרסיבי ומצועצע, אבל בטעם ולא בצורה מוגזמת..

פורסם
בנצי מה התשובות באמת?

הגרמניה עם 36K מייל (פורשה קיימן עם כל תוספת אפשרית)

היפנית עם 142K מייל (אינפיניטי G35 עם כל התוספות למעט מערכת ניווט)

שתיהן מאובזרות ללא דופי, היפנית די מוזנחת הגרמניה מקבלת יחס חם מאוד.

באיזו מהן מתקלפים הכפתורים? בגרמניה, מסתבר שגם כשהרכב עולה כמו 4.5 ג'טות החומרים אותם חומרים.

באיזו שומעים קרקושים כשהכביש משובש? בשתיהן, באינפיניטי זה מגיע מתאי האכסון שמלאים בשטויות, בפורשה מהפלסטיקים של תא המטען (שנמצא ממש מאחורי אוזני הנהג) .

מי מהן עולה כמעט כפול כחדשה? הגרמניה.

ובמי חומרי הפנים איכותיים יותר (בלי קשר לכפתורים המתקלפים)? בשתיהן הקונסולה המרכזית עשויה פלסטיק, בגרמניה חלקים ממנו צבועים בצבע כסוף, ביפנית מדובר על אלומיניום מוברש אמיתי, הדש בורד בשתיהן סינטטי אך רך למגע ברובו.

בסעיף הנדסת האנוש היפנית לוקחת, הכל נופל לידיים טוב יותר, ובגרמניה אין שליטה מההגה לכלום למעט העברת הילוכים.

ד"א מערכת הניווט של הגרמניה ממש ממש מחורבנת.

עוד דבר, בגרמניה יש חבילת ספורט שכוללת שעון למדידת זמן במרכז הדש-בורד, אחד המחוגים פשוט נפל.

ד"א, פורשה זה VAG נכון?

haters will hate

פורסם

אוהב "לסבול"

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

א. יש לה מנוע מרכזי ואחיזה מדהימה.

ב. זה הרכב של האשה והוא על תקן רכב שני בבית (זה לא רכב לנסיעות ארוכות או לנסועה מרובה).

בשביל הנסועה יש את היפנית שמה לעשות - עמידה יותר, אמינה יותר, נוחה יותר וזולה יותר לתחזוקה.

אני לא אנטי VAG, אבל איזה רכב של VW יכול לשמש אותי כרכב עיקרי? כשהדרישות שלי הן לפי הסדר הבא: אמינות\עמידות, ביצועים, הידור. או אפילו בתור רכב שני לסופ"ש?

ולידע כללי, היפנית נסעה יותר מ70K ק"מ בשנה האחרונה, היא בת 7, אני נוהג אותה בצורה אגרסיבית מאוד וחוץ מהחלפות שמנים ובלמים היא לא דורשת כלום. אז כן כחבילה כוללת היא טובה יותר ממה שיש לVAG להציע עבורי. ולא, לא הייתי מחליף את היפנית בפורשה.

haters will hate

• תוכן חדש...