Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לקבל המצלמה לקומפוננט איכותי עד 1000 ש"ח,

פתוח ליד שניה, יגביר אותו mac audio z4200,

שאמור להוציא כ100RMS.

תודה

פורסם

מורל דוטק חדש ועוד ישאר לך עודף.

היו לי כאלה והם היו מחוברים לאותו מגבר כמו שלך וממש אהבתי אותם. אני בטוח שגם אתה תהנה.

פורסם
אז דוטק או הרץ? אין עוד מועמדים בקטגוריה?

אני הייתי הולך על המורל ..

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

פורסם

על תרוץ לקנות רמקולים מבלי לשוע אותם! זה טעות!!! לך תשמע את מורל, לך תשמע הרץ ותחליט בעצמך מה אתה אוהב יותר. זו הדרך הטובה ביותר והנכונה ביותר לבחור רמקולים.

פורסם

אם אתה הולך לאטום את הדלתות אז לך על ההיבריד, אם לא אז כדי מאוד שתשמע את הדוטק ואת האנרג׳י. בסופו של דבר אתה צריך להחליט מה נשמע לך טוב יותר

A3

K04 Inside

פורסם

הייבריד הם רמה מעל הדוטק, אבל הם צריכים גם הגברה טובה יותר (ויקרה יותר) כדי לנצל את הפוטנציאל שלהם. לכן קודם כל תשמע את הדוטק, לא תוהב, תשמע את ההייבריד ואז תחליט. יכול להיות שלא תוהב את שנייהם ותלך דווקא על ההרץ או על כל קומפוננט אחר שתשמע ותוהב אותו. חבל לבזבז כסף על משהו שבסוף לא תיהיה מרוצה ממנו.

פורסם
שלום לכולם,

אני מעוניין לקבל המצלמה לקומפוננט איכותי עד 1000 ש"ח,

פתוח ליד שניה, יגביר אותו mac audio z4200,

שאמור להוציא כ100RMS.

תודה

אם אתה פתוח ליד שניה

שמתי לב שכבר יש לך רמקולים של ריינבו

יש למכירה סט 5.25 מסידרת הגרמניום

אם הוא במצב טוב וניכנס ב-1000 שח הייתי הולך עליו.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=409767

פורסם

לדעתי הסט שמופיע בחתימה שלך לא נופל מסטים אחרים שהוזכרו כאן בשרשור.

למעשה אני אפילו מתחבר אליו יותר מאשר למורל וההרץ.

לדעתי ב1K אין משהו שיתן לך שדרוג מהותי מהקיים, אני הייתי מנתב את התקציב לשיפור האקוסטיקה.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

• תוכן חדש...