Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בירור לגבי מאגר מידע של גלאי הציטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום למישהוא יש ניסיון עם גלאי הציטה?

ומה שמדאיג אותי בגלאי הזה הוא כמה היבואן באמת מעדכן את מאגר המידע ומישהוא יודע איך הוא מתכנן לעקוב אחר הקמת כל המצלמות מהירות החדשות?

פורסם

נסיון של למעלה משנה.

ליבואן יש אינטרס שהמאגר יהיה מעודכן, אחרת הפרנסה שלו תיפגע.

המאגר מעודכן בהתאם לשינויים בשטח. חלק מהדיווחים מגיעים מנהגים שנתקלים במלכודות ומדווחים בפורום של היבואן, שבודק את נכונות הדווח. היבואן מעדכן את היצרן, שמעדכן את המאגר.

המאגר מעודכן בתדירות סבירה ביותר.

ההתלבטות היחידה שצריכה להיות לך היא האם לרכוש את המכשיר מהיבואן ולשלם יותר בשביל מכשיר דובר עברית, או שיש לך דרך לרכוש את המכשיר מחו"ל מהיצרן, במחיר שפוי, אבל אז הוא ידבר אנגלית (So what).

פורסם

השאלה היא אם היבואן בעצם מסתמך על האנשים שמישתמשים בגלאי כדי לעדכן את מאגר המידע או שיש לו צוותים רציניים שמסתובבים ומעדכנים מצלמות?

פורסם

זה כל היופי - לא ידוע, וככל הנראה שגם לעולם לא יהיה.

במבחן התוצאה, עם חבר שרכש את הצ'יטה ומרבה לעשות נסיעות בכביש 2 ו 4, הצ'יטה לא רק מזהה את מיקומי הגאטסו למיניהן, הוא גם מתריע על איזורי אכיפה בהם המשטרה נוטה להתמקם ואף התפעם לגלות ניידת או שתיים באיזורים אלו.

אני לבינתיים מעדיף להסתמך על Waze.

פורסם

אני משתמש בצ'יטה שנקנתה בארה"ב מזה כמה חודשים, ואני יכול לדווח שלא זיהיתי פספוסים.

היתרונות הגדולים של הצ'יטה מבחינתי על WAZE :

- המכשיר פועל אוטומטית, תמיד. לא צריך לזכור להפעיל אותו. WAZE דורש ממני לשים את האייפון בזרוע, לחבר אותו למתח

ולהפעיל את האפליקציה. לא תמיד אני צריך ניווט, ולכן לא תמיד אני עושה את זה.

- בWAZE יש יותר התראות שווא כי היא מתריעה גם על מצלמה בצד השני של הכביש. הצ'יטה מזהה רק מצלמות בכיוון הנסיעה שלך.

זה יתרון גדול, כי אין התראות שווא.

אפשר לכוון את רמת ההתראות של הצ'יטה שתתריע רק על מצלמות מהירות ומצלמות רמזור אדום קבועות, בלי התראות על מקומות אופציונליים למיקומי ניידות וכו'. בזה אין לי צורך כי יש לי אמצעים אחרים. במצב הזה כל התראה של הצ'יטה, שאי אפשר להתעלם ממנה - היא התראת אמת ודורשת לרדת למהירות המותרת, ככה זה אמור לעבוד.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...