Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות לסילבסטר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב .

לאחרונה התחדשתי בחברה מקציר דצ' 2011 יד 2 קילומטראג' קצת גבוה אבל בלי שאסי, מנוע וגיר פיקס וחיצונית תפו תפו תפו צבע ופחחות כמו מהנילונים.(תודה לאל שהיא עדיין לא מודעת לפורום הזה)

כיודע במוצ"ש מתקיים עניין הסילבסטר.

מודע לכלל החסרונות שביום זה (מחירים מרקעי שחקים עומס צפיפות וכו')

אינני חוגג את היום עצמו פשוט זה סיבה למסיבה הזדמנות לצאת עם חברה טרייה אז למה לא.

מחפש המלצות אפילו, DIY

עם אופציה לתוספת של עוד זוג או יותר.

התקציב ...1500 לזוג והגזמתי מאד מאד מאד מאד.

איזור המרכז אבל אם יש אטרקציה ששווה את זה מוכן להצפין/להדרים.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמע, אין לי מושג בן כמה אתה (והיא), אבל באופן כללי סילבסטר זה חג לילדים.

נכון, יש כמה אוליגרכים שיחגגו עם שמפניה וקוויאר אבל אתה והיא כנראה לא תמצאו את עצמכם איתם בשולחן אלא באיזה בר/מועדון/מסעדה עמוסה לעייפה, ובמקרה הגרוע עם אנשים שחושבים שבאלכוהול עדיפה הכמות על האיכות.

לדעתי, תשקיע באלכוהול איכותי, אוכל ונשנושים ברמה,מוזיקה מכל הסוגים, מזרון מתנפח ושמיכה טובה, וקח אותה לפיקניק של חצות, עדיף במקום שומם שאפשר לראות בו את הכוכבים. אם אתה ממש רוצה להשקיע והיא אוהבת "בלינג בלינג" תוכל לשכור לימוזינה עם נהג לשעה שעתיים, ותוכלו לשוטט באיטיות בת"א, ממש כאילו הייתם בניו יורק.

למזלך יהיה קר ותוכל לחמם אותה, ותהיה לכם חוויה מיוחדת.

בהצלחה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

קודם כל, אתה כנראה שוכח שהיא תגלה את הפורום, תגלה את היוזר ותשלוף את ההודעה הזו, אז לפני הכל, מאמי, קחי את זה באיזי ואל תעשי משהו נחפז. בחור שמוכן להוציא כל כך הרבה, יימצא לך מחליפה בדקה ורבע.

מעבר לזה, אני ממליץ לא לצאת מהבית...

נ.ב. הרעיון של פיקניק שמעליי מצויין, אבל לא לחורף.

נ.ב.נ. אם יש לך דירה פנויה, תארגן ארוחת ערב סופר מפנקת. תזמין מנות משובחות ממקום טוב (ואלכוהול גם, כולל יין), תערוך שולחן מפואר (נרות, מפות, מוסיקת רקע, פרחים), תתלבש בהתאם (חליפה או רק סינר, תלוי בדינמיקה ביניכם...) ותתגלגל הלאה משם (אם אתה צריך יותר פירוט, פנה לבנצי).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בשום פנים לא ללכת למועדון בשנה החדשה, מסיבות שנה חדשה נראות טוב רק בסרטים.

פנק אותה בארוחה איכותית בבית ובעודף קנה ערכת טיפוח לרכב.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

רק מועדון!!

ממליץ על האומן יש ליין אדיר דל שירזי עם אפאר מטורף (משקפיים בכיס/תיק)

אל תקשיב לאחרים, זה לא יום לסרט/פיקניק/ארוחה , זה יום של לצאת לבלות ולחזור למחרת בצורת דולפין

את מי מעניין הלחץ, צפיפות והמחיר של כרטיס ( אם אתה מוכן להשקיע סכום כמו שציינת - גם אם תשתה למוות ישאר לך עודף)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בתור בנאדם שעוסק כבר שנים בחיי לילה, אני יכול להגיד לך שסילבסטר זה ה-יום לצאת.

פשוט אין על האווירה החגיגית והכיפית שיש בכל מקום ביום הזה.

חוץ מזה שיש כלכך הרבה אפשרויות, שאם יש מקום שלא בא לך לצאת אליו בגלל המחירים או האוכלוסיה, תמיד תוכל לבחור עוד אלף מקומות אחרים באותה עיר.

אני דווקא לא הייתי יוצא עם מישהי למסעדה בסילבסטר ומשם חותך הבייתה.

אם כבר מסעדה, ולזרום משם לאיזה דאנסבר למסיבת סילבסטר (כמובן לוודא מה הסגנון של אותו דאנסבר שלא תתקע עם מוזיקה שלא מתאימה לך)

לכל אלה שחושבים שמסיבות סילבסטר נראות טוב רק בסרטים- כדאי שפשוט תתחילו לצאת למקומות חדשים.

פורסם

מסיבות ומסעדות זה מאוס (מאד).

אני מנסה לחשוב מחוץ לקופסא ולעשות משהו מיוחד

אם אפשר המלצות למקומות מיוחדים לא שיגרתיים אשמח

חשבתי על מצפה כשלהו

מסעדה במיקום לא שיגרתי

אטרקציה לילית מיוחדת.

פורסם
מסיבות ומסעדות זה מאוס (מאד).

אני מנסה לחשוב מחוץ לקופסא ולעשות משהו מיוחד

אם אפשר המלצות למקומות מיוחדים לא שיגרתיים אשמח

חשבתי על מצפה כשלהו

מסעדה במיקום לא שיגרתי

אטרקציה לילית מיוחדת.

אני חושב שדווקא את הדברים שאתה מחפש עדיף לשמור ליומולדת..

סילבסטר זה יום כיף- צא, תחגוג, אל תנסה להתחכם ולהיות מיוחד. (אם אתה מתעקש- אז בכיף, מה שבא לך)

פורסם
לילה טוב .

לאחרונה התחדשתי בחברה מקציר דצ' 2011 יד 2 קילומטראג' קצת גבוה אבל בלי שאסי, מנוע וגיר פיקס וחיצונית תפו תפו תפו צבע ופחחות כמו מהנילונים.(תודה לאל שהיא עדיין לא מודעת לפורום הזה)

תשארו בבית, קח בקבוק יין טוב (עדיף כמה בקבוקים),מוזיקה רומנטית, נרות , תשתו....

ואז תפרק למודל החדש את הצורה, זרוק קלאץ בטורים גבוהים, תפרפר כל "הכנסה להילוך", אל תדאג היא עדיין תחת אחריות, מקסימום אחרי זה תמיד יש לך אופציה של גריטה ולהתקדם לדגם 2012. :wink:

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
אם היא "מטורבתת" צ'יפ של אפסולוט רק יוסיף 8)

לפי הדיונים בפורום, אפסולט נכנס מאוחר , ואז נותן בום לטווח קצר מאוד, עדיף אם כבר אז APR שנכנס מוקדם ומושך ומושך...

מצד שני, כמו שאמר פעם איזה שהוא קומיקאי:

"אז אנחנו נכנסים למיטה, עיניינים מתחממים, 2 דקות אחרי זה אני עם הסיגירה בצד".

היא פונה אליי ואומרת לי: "חמוד נראה לי שאתה סובל משפיכה מוקדמת".

הסתובבתי אליה ואמרתי: "חמודה, אני לא סובל".

חג שמייח.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

האפיפיור סילבסטר הראשון היה הראשון שהצליח לשים את הנצרות על המפה ולזכות בהכרה ולגיטימיות מהקיסר הרומי. סילבסטר הראשון מת ב-31 לדצמבר (בשנת 335).

יכול להיות שסילבסטר הראשון היה אפיפיור כל כך טוב שהעולם מצא סיבה לחגוג בגיל וצהלה ביום מותו ועוד האפיפיור הראשון שהוא סמל.

אפשר למצוא בלוח השנה של העם היהודי/ישראלי (וכל שכן הגיריגוריאני), עוד כמה תאריכים בהם ניתן לחגוג בצהלה מותו של מישהו שמהווה סמל.

אגב, לוח השנה הגריגוריאני הונהג רק בשנת 1582 ע"י האפיפיור גריגוריוס ה-13 והוא החליף את הלוח היוליאני שהונהג ע"י יוליוס קיסר מהאימפריה הרומאית. הלוח היוליאני החליף את הלוח הרומאי שהתבסס על 355 יום (ובשנה מעוברת 377-378 יום).

טיפ: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4168548,00.html

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

כל שנה מישהו חייב לכתוב את זה...

אף אחד לא חוגג את היום הזה לכבוד סילבסטר. חוגגים את ליל השנה החדשה, בדיוק כמו שאנחנו חוגגים את השנה החדשה שלנו.

אמנם סילבסטר והיהדות לא ממש הסתדרו, אבל צריך לקחת את העניין בזה בקלילות ולא להתרגז על יהודים שמוצאים סיבה לחגוג ביום הזה.

המלה סילבסטר קיימת, נראה לי, רק בעברית, שכן בכל שפה אחרת ליום הזה קוראים ראש השנה או ליל השנה החדשה. מבחינתנו כיהודים, ליום הזה יכלו לקרוא באותה מידה "יום זבינאמו הנביא ששומדבר לא הביא", וגם כן היינו מצטרפים לחגיגות.

:buddies_drink::ladysman::morning::popcorn::bday:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...