Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית התנעה ברכב- מאזדה mx-3 93

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest ישליישלי
פורסם

שלום לכולם.

אז ככה לי רכב מסוג מאזדה mx-3,לאחרונה התחילה לי בעייה של התנעה.

אני ינסה להסביר, ברגע שאני מנסה להתניע את הרכב קיים נפילת מתח ואין סטרטר, רק רעש של טיקטוק.

הנורות של לוח השעונים ניחלשות, שעון הזמן מיתאפס.

יש לציין שהתקלה היא לא קבועה.ובשאר המיקרים יש סטרטר טוב, המצבר הוא חדש והרכב מניע בקלות.

יש למישהו רעיון,לפני שאני פונה לחשמלאי.

נ.ב יש לרכב קודנית, ומערכת אזעקה mpv למיטב ידיעתי הם תקינים.

פורסם

ישליישלי ערב רב.

כשלב ראשון,בדוק תקינות החיבורים של הכבלים הראשיים שמתחברים לקטבים של המצבר (חופש,קורוזיה) וכנ"ל נק' חיבור כבל המינוס שמגיע מהמצבר ללגוף וחיבור כבל הפלוס שמגיע מהמצבר לסטרטר.

בד"כ התופעה שאתה מתאר נגרמת מחיבורים רופפים/לא תקינים של הכבלים הראשיים הללו.

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

קרה אצלי ברכב (סופר לנסר 97) בגלל קטבים מלאים בקורוזיה, לאחר שנוקו הרכב חזר לעבוד בצורה תקינה (עד ששבק גם הסטרטר :p אבל זה כבר סיפור אחר)

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...