Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקציב עד 20K

הדברים החשובים ברכב שיהיה אוטומטי, אמין, וחסכוני (בטיפולים ובדלק)

האופציות שהגעתי אליהם : פיאט פונטו 2001-2003 , ELX תיבה רציפה , אופל קורסה 2002-2004 תיבה רובוטית, ויונדאי גטס , תיבה אוטומטית רגילה מנוע 1350 שלפי שמועות זולל דלק במיוחד באוטומט.

איזה מהשלושה יהיה הכי הגיוני לקנות . . . רצוי גם לציין שמבחינת קילומטרים רוב המכוניות שראיתי חצו את ה 150,000 שדרוש אוטו עם גיר יחסית אמין.

תודה.

פורסם

מבין מה שציינת הפונטו היא הבחירה העדיפה,אחזקה זול,חסכונית,הדגם ELX בעל 80 כ"ס,אחריה הגטס,לא חסכונית במיוחד צריכה דומה יותר למשפחתית,אבל נחשבת לאמינה וזולה לתחזוקה,לא לקנות דגם GLF הוא בלי ABS וכרית אוויר אחת.

קורסה לא הייתי ממליץ עקב גיר לא הכי אמין ולא זול לתיקון,תריץ חיפוש לגבי הגיר שלו בפורום ותיראה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קודם כל. תודה על התשובות

דבר שני מה אני צריך לבדוק כאשר אני בא לראות פונטו חוץת מהקילומטרג'

האם יש אינדיקציה כל שהיא למצב המנוע - גיר ?

פורסם

אם יורשה לי, מדוע זוג צעיר חייב תיבה אוטומטית? בתקציב נמוך, אלא אם יש הגבלה ברשיון, אין שום סיבה לרכוש רכב אוטומטי שיהיה יקר יותר ממקבילו הידני, הן במחיר הרכישה והן בעלויות הנלוות (בלאי, ביצועים, צריכת דלק).

ואחרי הנזיפה, אני גם חושב שפיאט פונטו היא הבחירה ההגיונית ביותר בתקציב דל. רכב אמין, מודרני ומרווח יחסית, נוח לנהיגה וחסכוני בדלק ובעלויות הטיפולים גם במוסכים מורשים.

הבעייה העיקרית עם הרכבים האלה שקשה מאוד למצוא אחד שמור ומטופל. סוחרי רכב עטים על הרכב הזה כמעט בכל מצב. חשוב מאוד לבדוק מי הבעלים הרשומים של הרכב ומי עומד מולכם.

לאחר מכן חשוב לוודא את מקוריות המנוע ולחפש סימני הזנחה -> נזילות שמן או שרידים לנזילות מים. סימנים לנזילות מים זה לא סימן טוב מה גם שהפונטו רגישה במיוחד להתחממות ונוזל קירור שאיננו מקורי.

מעבר לכך ובלי עין מקצועית שתהיה איתך אין לך דרך לזהות פגמים אחרים או תאונות, את זה רק מכון בדיקה יספר.

בקיצור - למצוא פונטו שמורה משול לחיפוש מחט בערמת שחט. רכבים טובים נחטפים מייד ולעיתים גם מעל המחירון. רכבים מוזנחים מסתובבים בשוק כמו פטריות אחרי הגשם, מהם צריך להיזהר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בפיאט חשוב להקפיד על נוזל קירור מקורי בשם פארפלו,צבעו כחול ובשנים האחרונות הפך לאדום,איני זוכר מאיזה שנה,אפשר לבדוק במוסך מורשה,אם יש מים במקום נוזל קירור,סימן לא טוב.מעבר לזה לתדוק תקינות כפתור CITY שהופך את הגה לקליל,בשנים הראשונות היו בעיות עם ההגה החשמלי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...