Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מהוצאה לפועל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכרזים מכינוס נכסים כאן:http://www.yad2.co.il/Cars/Car_kones.php

מכרזים מרשויות ממשלתיות, משטרה שב"ס וכו' כאן:http://rechev.mof.gov.il/mof/rechev/

הערה שלי: לפני שאתה קונה רכב מהמשטרה או משהו כזה, תבדוק אותו היטב היטב, ותשקול שנית את ההחלטה הזו כי בדרך כלל הם יוצאים מהשירות גמורים ומפורקים לחתיכות.

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

באתר הרכב הממשלתי תוכל למצוא לא רק רכבי משטרה אלא גם רכבים שהיו בשירות משרדי הממשלה השונים (לא צה"ל).

מכירת רכבי משטרה היא לא רק של רכבים כחולים אלא גם של רכבים לבנים ששימשו את הקצונה.

ברכבי משטרה בד"כ לא מצורף טופס בדיקה, אבל לרוב מצויין אם יש משהו מהותי שידוע -חוסר בחלק מסויים, כגון מחשב רכב, וכד'. כמו-כן נהוג לציין אם הרכב הגיע בגרירה - משמעות הדבר שרכבים אחרים הגיעו בנסיעה ומכאן שלפחות מהבחינה המכנית הם במצב נסיעה כלשהו. זה כמובן לא מעיד על המצב המכני ויכול להיות שבנסיעה למגרש המכירות הוא שתה 2 ק"ג שמן, אבל עדיין הגיע בנסיעה ולא בגרירה. מה שאומר שרכב שהגיע בגרירה. הגיע עם תקלה המונעת את תנועתו.

בשאר רכבי הממשלה הנמכרים, לרוב מצורף טופס בדיקה המראה את מצב הרכב. הטפסים האלה מציגים את האמת העירומה, אבל לפחות הם נותנים תמונה טובה יותר על מצבו הגרוע של הרכב. אז למה מצרפים טופס בדיקה גרוע לרכבים ? כי כך אתה תדע שמצבו של הרכב גרוע, ולא גרוע מאוד ולכן גם תוסיף עוד משהו למחיר. לחלק מהרכבים שאין טופס בדיקה, כנראה שמצבם לא יותר טוב מרכב משטרתי.

היתרון הגדול של עיון באתר הרכב הממשלתי הוא שאתה יכול לראות הסטוריה של מכרזי עבר לגבי מכוניות שהוצעו, לרבות פירוט וטופס בדיקה (למי שיש) לפני המכירה וגם לראות באיזה מחיר הרכב נמכר. כך גם תוכל לקבל תמונה אם יש מציאות או שסתם אתה הולך לכלות זמנך.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

חפש נעמן מכרזים בגוגל, יש להם אתר ובו מפורט: תמונות, מס' רישוי, מפתחות ועוד...

יש להם מספר מגרשי מכירה ברחבי הארץ.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

http://naaman-bonded.co.il

בעקרון אם אין לך כיסים עמוקים לא הייתי נכנס להרפתקה הזאת - מנסיון מר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

האם ידוע על מקרים שבוא נגיד אני קונה עכשיו X5 מההוצעה לפועל,יתכן והיה שייך לעבריין כלשהו, מה הבטחון שאני מקבל שהוא לא יראה אותי ויגיד לי שזה שלו או משהו בסגנון?

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

רכבי עבריינים לא מגיעים להוצאה לפועל

הם ההוצאה לפועל

אתה קונה בד"כ חתול בשק , יש גם הרבה קומבינות .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
מכרזים מכינוס נכסים כאן:http://www.yad2.co.il/Cars/Car_kones.php

מכרזים מרשויות ממשלתיות, משטרה שב"ס וכו' כאן:http://rechev.mof.gov.il/mof/rechev/

הערה שלי: לפני שאתה קונה רכב מהמשטרה או משהו כזה, תבדוק אותו היטב היטב, ותשקול שנית את ההחלטה הזו כי בדרך כלל הם יוצאים מהשירות גמורים ומפורקים לחתיכות.

עד כמה שידוע לי לא ניתן לבדוק את הרכבים המשטרתיים ואת הרכבים מההוצאה לפועל.

כך כמו שנכתב זה לרכוש חתול (חתול מאוד גדול) בשק.

לעיתים יש רכבים שמוצמדים לקצין והם שמורים, אבל רוב הרכבים הם רכבי עבודה,

הק"מ בהם מאוד גבוה, אין בהם נהג קבוע, והמנועים בהם לפעמיםעובדים ברצף ללא עצירה.

כך שכדאי מאוד לשקול רכישה כזו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

עיינתי בתוצאות כמה מכרזים.

וואלה, כמה אפשר באמת ליפול עם דייהטסו משנות התשעים ב-330 ש"ח? או דייהו לאנוס ב-2500 ש"ח?

אני מניח שהאנשים שרוכשים רכב כמו הדייהו הזו, הם סוחרי רכב.

קונה אותה ב-2500, משקיע עוד 300 ש"ח בניקיון, פוליש + וקס ושטיפת גחון ומנוע, שם טאסות ב-40 ש"ח - והופס, למכירה.

הרי מישהו יקנה אותה בסוף, לא? אם המחירון הוא 10K, גם במכירה ב-6K יש פה אחלה בחלה של רווח - 3000 ש"ח על השקעה של חצי יום עבודה.

פורסם

שים לב. במחירים באלו זה כנראה לפירוק בלבד, במצב לא מניע\ללא רשיונות.

כמה אפשר ליפול? תנסה ותעדכן אותנו....

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

ברכבי הממשלה בד"כ יש דו"ח מכון בדיקה על מצבו הנוכחי של הרכב, וכן היסטורית הטיפולים שלו ואתה רואה את מצב השחיטה של רובם.

במכרזי ההוצאה לפועל יש לך מידע מינימאלי ביותר אבל...

אלה כלי רכב שנתפסו בבתיהם של החייבים שמשתמשים בהם ביום יום , כך שלא מדובר בגרוטאות עומדות אלא ייתכן ובגרוטאות נוסעות

מכאן הסיכון של רכישת חתול בשק שחלקן הגדול נרכש על ידי סוחרי רכב שפעם נופלים בפח ופעם לא , או פירוקיות שבשבילם לרכוש רכב ב 1000 ש"ח ומטה זה רווח .

ולגבי אדם פרטי זה מזליקו אחד גדול.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

5 א"ג שלי:

א) כל הרכבים הטובים מגיעים לסוחרים המקומבנים עם ההוצל"פ (שבאים עם מובילית ורוכשים כמות).

ב) הרכבים עומדים נעולים במגרש (יש גם כאלה בלי מפתח, מה שאומר שצריך גם להזמין מנעולן, ואחר כך להחליף את כל המנעולים באוטו). אין לך אפשרות לקחת את הרכב לבדיקה, או לעשות סיבוב, או לפתוח מכסה מנוע, או אפילו לשבת בפנים. Take it, or leave it. רכב משטרתי או צבאי אולי מגיע עם טופס בדיקה, אבל רכב שהוחרם מאדם פרטי - לא, כך שאתה באמת קונה חתול בשק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עברתי קצת על המחירים שם.

הדבר היחידי שבאמת נראה שווה השקודה פאביה ספורט (לפי הדגם גם ניתן להבין שלא ממשלתי או משהו).

נמכרה ב60K שהמחירון מדבר על 75K - ואין כאלה בכלל למכירה.

• תוכן חדש...