Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רגע לפני שאני אהיה בעלים של פיקאסו, יש לי מס' שאלות:

1. איפה יש מוסך מורשה מומלץ באזור פ"ת / הוד השרון / כ"ס / רעננה?

2. מאחר שנפטרתי מהליסינג: מהי השיטה הטובה ביותר לתדלק בזול? יש לי כל מיני כרטיסי תדלוק שקיבלתי מ AIG (לסונול) / רשות הדואר (דלק) וכו' המעניקים כ 22 אג' לליטר. האם יש שיטה מנצחת (לתדלק בטן / התקנת דלקן / מציאת התחנה הזולה ביותר וכו'). היש מקום באינטרנט המציג את התחנה הזולה ביותר (אני מניח שאתדלק כ 1,000 ש"ח לחודש)

3. שמשות כהות: ברצוני לצפות את השמשות בציפוי נגד UV ולעשותן כהות. איפה מומלץ לעשות זאת? האם אסור לבצע זאת על חלונות הנהג והנוסע? מה לגבי תא המטען? האם יש רמה מסוימת של החשכה, שהיא בגדר החוק?

4. הפנסים הקדמיים מעט דהויים: המליצו לי לא לבצע שיוף, כיוון שזה כמו עור של אדם - לאחר כמה זמן - זה ידהה שוב. האם נכון? עוד נאמר לי כי ישנם 3 בקבוקים העושים קסמים לפנסים ומשאירים אותם שקופים למשך זמן. מהם אותם בקבוקים?

5. איפה ניתן לרכוש את הכיסוי הנמתח לתא מטען, במחיר טוב?

תודה!

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לגבי סעיף 2 - חוששני שכמה שלא תתדלק בזול, אם תעשה מדידה בכל תדלוק, עדיין תשאר מתוסכל מצריכת הדלק העלובה של הרכב הזה (אין חכם כבעל נסיון).

פעם חשבתי שהרגל הכבדה של אשתי היא אחד הגורמים, אבל כשהייתה בחו"ל ונסעתי עם הרכב כשהרגל מרפרפת בעדינות של יונק דבש על דוושת הדלק, עדיין נמצא שהצריכה שערורייתית בעיר, ופושרת מחוץ לעיר.

אוכל רק לתת לך עיצה שקראתי פעם באיזה פוסט שמישהו פרסם בתגובה לכתבה על מחירי הדלק, וכך אמר הגאון:

"עלי לא משפיע שמחירי הדלק עולים, כי אני ממלא כל פעם ב - 100 שקל"...

פורסם

אורי, אאל"ט החלונות של הסיטרואן מסננים UV ואין צורך בציפוי. לפחות ככה זה אצלי.

לגבי הפנסים, חפש נא שרשור של חבר פורום יקר בשם platinum ובו שיטה לחידוש כיסויי הפנסים. הסוד לשמירה על מראה חדש לאורך זמן הוא שימוש בלכה שמסננת UV בסיום תהליך השיוף. פירוט רב בשרשור.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
לגבי סעיף 2 - חוששני שכמה שלא תתדלק בזול, אם תעשה מדידה בכל תדלוק, עדיין תשאר מתוסכל מצריכת הדלק העלובה של הרכב הזה (אין חכם כבעל נסיון).

פעם חשבתי שהרגל הכבדה של אשתי היא אחד הגורמים, אבל כשהייתה בחו"ל ונסעתי עם הרכב כשהרגל מרפרפת בעדינות של יונק דבש על דוושת הדלק, עדיין נמצא שהצריכה שערורייתית בעיר, ופושרת מחוץ לעיר.

אוכל רק לתת לך עיצה שקראתי פעם באיזה פוסט שמישהו פרסם בתגובה לכתבה על מחירי הדלק, וכך אמר הגאון:

"עלי לא משפיע שמחירי הדלק עולים, כי אני ממלא כל פעם ב - 100 שקל"...

תודה: לאחר מספר תדלוקים, נכחתי כי הפיקאסו שלי (נפח 2000, רובוטית) צורכת ליטר לכל 8.8 ק"מ בממוצע (נסיעה משולבת של דרך עירונית ובין עירונית)

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
תודה: לאחר מספר תדלוקים, נכחתי כי הפיקאסו שלי (נפח 2000, רובוטית) צורכת ליטר לכל 8.8 ק"מ בממוצע (נסיעה משולבת של דרך עירונית ובין עירונית)

לאחר נסיעה לאילת עם 5 אנשים וחלק אחורי מפוצץ במזוודות עד התקרה, נסיעה רוב הדרך עם בקרת שיוט - הצריכה בדיוק 1:12. פושר.

אבל בתוך העיר, עם מזגן, לאחר שאשתי נשבעה שהיא נוסעת לאט ומפסיקה להכות בדוושה כמו נהג שודים (היא תמיד ממהרת) הצריכה שנמדדה לאכזבתי הרבה הייתה 1:6.6. עלוב.

פורסם

אני עם פיקסו 1.6 טורבו רובוטית ,תצרוכת דלק ממוצעת 14 ק"מ לליטר בנסיעה משולבת .

רכב מלא לאילת עם קרוז קונטרול מכוון ל120 17 ק"מ לליטר .

הרכב 2010 55K .

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם
אני עם פיקסו 1.6 טורבו רובוטית ,תצרוכת דלק ממוצעת 14 ק"מ לליטר בנסיעה משולבת .

רכב מלא לאילת עם קרוז קונטרול מכוון ל120 17 ק"מ לליטר .

הרכב 2010 55K .

אני לא הרבה יותר קילומטראז' ממך - 48000 שנת 2008.

אשריך.

פורסם
אני לא הרבה יותר קילומטראז' ממך - 48000 שנת 2008.

אשריך.

לגבי טיפול ברכב ,אם היית מדרים עד חולון אני מאוד ממליץ על "אורן שרותי רכב "

בתל אביב יש את "מוסך גבע"

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

• תוכן חדש...