Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיג של טרקטור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

שאלה קצת מוזרה אבל אני אשאל בכל מקרה,

היכן ניתן להשיג צמיג משומש של טרקטור ?

הצמיג יהיה בשביל ספורט ולא בשביל שימוש אמיתי.

אשמח אם מישהו מכיר מקום באזור תל אביב, שלא זקוק לאחד כזה אולי פנצ'ריה או פירוקים

שישמחו להפטר מצמיג כזה.

תודה :-D

פורסם

גם אני משתמש בצמיג טרקטור לאימונים(mma), את שלי השגתי ממגרש גרוטאות ברמלה, בעיקרון כדאי לחפש במושבים ובקיבוצים ואני בטוח שתמצא משהו.

פורסם

לא שילמתי, המגרש שהבאתי ממנו את הצמיג שייך לחבר של המשפחה שלי(רווח חלפים)

זה היה ממש במקרה, הלכנו אני ואבא שלי לבקר אותו וראיתי את הצמיג והוא נתן לי אותו בחינם.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב שלום לא תיארתי שזאת תהיה התגובה הראשונה שלי בפורום...:lol: אבל אם זה עדיין אקטואלי צור איתי קשר בפרטי אני אשלח . יש גודל ספציפי?

אגב נעים מאוד מי שכאן אני ירון מנהל שיווק goodyear ישראל.

פורסם

אצלנו בקיבוץ(גברעם) יש סביבות ה500 זרוקים ליד הרפת

(מרוב יאוש עושים מהם אדניות פרחים)

אם תרצה אתה מוזמן לקחת כמה

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"
פורסם
גם אני משתמש בצמיג טרקטור לאימונים(mma)' date=' את שלי השגתי ממגרש גרוטאות ברמלה, בעיקרון כדאי לחפש במושבים ובקיבוצים ואני בטוח שתמצא משהו.[/quote']

איך אתה בדיוק משתמש בו לאימונים ? אם אפשר לדעת..

• תוכן חדש...