Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש ברשותי את הרכב כבר כחודשיים

מדובר בשברולט אוואו שנת 2004 אוטומטית שעברה כבר 111 אלף

בכללי הרכב במצב מצוין רק שלאחרונה בעמידה בהילוך סרק הרכב משמיע רעשים

של מסחרית מין גירגורים כאלה שבאים מהצד השמאלי של המנוע..ולפעמים בנסיעה הרכב קצת רועד..

הלכתי למכונאי שלי והוא אמר שצריך לבדוק אולי משהו ברצועות בצד שמאל לא בסדר..

מה זה יכול להיות ?

פורסם

מניסיון אישי מר וארוך, כל רעש חריג יכול להיות מתכון לצרה גדולה בהמשך. עצה שלי, נסה:

1. למקד את אזור הרעש.

2. למצוא באיזה תנאים הוא מופיע.

3. נסה לאבחן התנהגות לא צפויה של הרכב מאז הרעש החל להופיע (לדוגמה פתאום החימום ברכב לא עובד).

4. נסה לתאר במדויק יותר את הרעש אותו אתה שומע.

לאחר שתעבור על דברים אלו גש למוסך הבית שלך וספק לו את הנתונים שאספת על מנת שיוכל לנתח ביתר דיוק את סיבת הרעש. בשום מצב אל תרפה מסיבת הרעש, הנך חייב לפתור זאת וכמו שאמרתי כל זה מניסיון ארוך, כואב, מר ופוגע בכיס.

בנוסף עליך לזכור שאף אחד לא יכול לאבחן רעש דרך מסך ומקלדת, כדי לעשות זאת בערך עליך לספק קובץ שמע או קובץ וידאו הכולל שמע של אותו רעש מטריד.

פורסם

הרעש מגיע בעיקר מכיוון רצועות הטיימינג כמו שכתבתי צד שמאל של המנוע..

הם מופיעים בעמידה בהילוך פארקינג כי אין לי כל-כך דרך לבדוק אם בנסיעה הם עדיין קיימים..

אני חושב שככה הרכב היה כשקניתי אותו..

אני ינסה לצלם ולהעלות מחר

• תוכן חדש...