Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגיד לסטודנט שאם כל כך קשה לו בדלק, הוא מוזמן לעבור לתח"צ.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גניבה בעליל!

ראשית כל אסור לך לעשות זאת ולא רק שאסור אלא גם לא כדאי.

הדלקנים עובדים על דוחות שנשלחים אוטומטית לחברה וכנ"ל לגבי הקילומטרז' החודשי של הרכב.

אם תתדלק 40 ליטר ותשתמש ב-30 אחרי העלמה ותעשה כמות לא הגיונית של ק"מ לכמות שתדלקת אז מן הסתם יעלו עליך.

אלא אם בא לך לתדלק את הרכב בכספך האישי כדי להשלים את הפער או לתדלק בכספך האישי את רכבו של הסטודנט התפרן

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

יופי של רעיון לכל מי שרכב ליסינג לא משתלם לו בגלל כמות הנסיעות קטנה - במקום להחזיר את הרכב ולקנות רכב פרטי אפשר:

1. לשאוב את הדלק ( אם יש מגבלה לא מנוצלת של כמות הליטרים).

2. להשכיר את הרכב לשכן (אם לא מנצלים הקצבת הקילומטראז')

המוח הישראלי לא מפסיק לעבוד...

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
יופי של רעיון לכל מי שרכב ליסינג לא משתלם לו בגלל כמות הנסיעות קטנה - במקום להחזיר את הרכב ולקנות רכב פרטי אפשר:

1. לשאוב את הדלק ( אם יש מגבלה לא מנוצלת של כמות הליטרים).

2. להשכיר את הרכב לשכן (אם לא מנצלים הקצבת הקילומטראז')

המוח הישראלי לא מפסיק לעבוד...

האופציה השניה לא ניתנת כי אסור בד"כ לתת לנהוג לאדם זר.

אבל כשרוצים לעזור לחבר .

לדעתי ( לא בדקתי מעולם טכנית ) אבל הדלקן מאפשר את פתיחת המשאבה ואח"כ בכלל לא איכפת לו לאן זורם הדלק.

ככה הוא לא צריך לשאוב, ישר למלא לחבר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לפי מה שאני זוכר ממשהו שפעם קראתי, כל פעם שאתה לוחץ על אקדח התדלוק הוא קורא את הטבעת הזו שיש מסביב לפתח תדלוק כדי לוודא שלא עושים קומבינה, גם שמצלמות תחנת הדלק יעלו על זה מהר מאוד,

בנוגע לשאיבה, אם אני זוכר נכון מאותה פעם שקראתי, אז כדי למנוע שאיבת דלק יש מקומות שמתקינים מאין רשת שנותנת לדלק להכנס לאוטו אבל לא נותנת לו אופציה להכניס צינור ולשאוב דלק,

בכל מקרה אסור לעשות דבר כזה אם זה לא היה ברור אתה גונב מהמעסיק שלך!

פורסם

נראה לי ששכחת את עיניין ה"רשת" שנמצא בצינור המוביל את הדלק למיכל הדלק שהותקן במיוחד כדי למנוע גניבת דלק, הרי מה מפריע לי לגנוב/לשאוב דלק מרכב מסויים שחונה באיזה חור נידח, כבר מסוף שנות ה-90 יש את הרשת הזאת לכל רכב, כי אני מכיר אנשים שכן היו גונבים דלק ממכוניות, אבל זה היה מן אופנה בשנים ההם בדיוק כמו פריצה לרכב בשביל לגנוב רדיו טייפ, אני נזכר עכשיו שלפניי כשנה ראיתי אחד "בן דוד" שואב סולר ממשאית ישנה בחנית משאיות, זה הסיבה שמתקינים מנעול על מכסה של המיכל במשאיות.

ברוסיה זה היה מאוד נפוץ אפילו יותר נפוץ מישראל.

ולא צריך בשביל זה שום משאבה, פיזיקה פשוטה: מכניסים צינור למיכל, את הקצה השני מורידים נמוך יותר מגובה הדלק, נושפים בתוכו, מורידים אותו לג'ריקן, ומתחיל לזרום ממנו דלק כמו מברז מים.

רק אני מקווה בשבילך שלא תעשה את זה כי:

א) זה בהחלט גניבה.

ב) אתה יכול לשבור את הרשת ההגנה ואז לא יהיה לך סיכוי לצאת ללא נזק כספי גדול וכמובן זה יצא לאור.

ג) רוב הסיכויים שלא תצליח כי הרשת צריכה להיות חזקה מספיק כדי למנוע מצבים כאלו.

ד) זה מסוכן!

שורה תחתונה תרד מהעניין.

פורסם

בקשר לגנבי הסולר ממשאיות, היום חלאות האדם לא מתאמצות כלל וכלל. פשוט מחוררים את מיכל הדלק של המשאית והדלק נוזל מעצמו. בסוף נגיע למצב שגונבים מכליות עוד בדרכן לתחנות הדלק, כמו בסרט "המהיר והעצבני".

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אני מצטער אם אני פוגע במישהו אבל זה אחד השירשורים היותר הזויים .

ברור שזו גניבה .

עשית עיסקה על רכב , לא על אספקת דלק .

אני מניח שאחרי התגובות שקיבלת הבנת את הנושא.

פורסם

האם מדובר ברכב מהעבודה?

לפי מה שאני מבין מדובר בעסקת מימון שאתה חתמת עם שלמה סיקסט, שכוללת גם מכסת דלק.

במקרה הזה הייתי מבקש מחברת סיקסט "תלושי דלק", אם הדבר ניתן בהתאם לחוזה.

פורסם

תשמע אם מקום העבודה או מה שלא יהיה חשוב לך, אל תתעסק בקטנות כאלה.

נכון מאד.

אתה יכול לעשות משהו אחר... כל שבוע שאבו בערך 5 ליטר... (5 ליטר ככה בשבוע זה סטייה קטנה... )

כן: מבחינה טכנית זה אפשרי.

אבל בחוזה אין שום סעיף שאוסר, אני לא מבין למה זאת גניבה? ... מרגע שתדלקתי הדלק שייך לי (שלמה סיקסט מימנו לי אותו) ואני עושה בו כרצוני.

לא נכון, כי:

כל הסכם כפוף לקיומו בתום לב .

כלומר: את הדלק אתה לא יכול למכור ולא לתת. החוזה אומר שהם ממנים את הדלק שהרכב שלך צורך עד תקרה מסויימת, ולא שום דבר אחר.

לדעתי ( לא בדקתי מעולם טכנית ) אבל הדלקן מאפשר את פתיחת המשאבה ואח"כ בכלל לא איכפת לו לאן זורם הדלק.

לא מדוייק. יש חיישן טבעת שמקיף את צינור התדלוק של הרכב, והפיה צריכה להיות בתוכו אחרת התדלוק יעצר.

בפועל אפשר להצמיד את הפיה לפתח התדלוק אבל פונה החוצה, ולתדלק מיכל נייד. ראיתי אנשים עושים כך (לא בהכרח גניבה, יכול להיות שהדלקן שלהם).

דני

פורסם

אתה אמיתי?!

ככל הנראה בהסכם הליסינג אתה לא רוכש את הדלק וזאת מאחר ואם היית רוכש את הדלק (או מקבל הקצבה) היית יודע את זה.

לדוגמא: אצלנו יש הסכם מסויים בו בעסקת הליסינג העובד מקבל דלק בשווי של 1200 ש"ח, אם הוא לא מנצל את כל הסכום אז מחזירים לו את ההפרש, אם הוא עובר את הסכום מחייבים את חשבון הבנק שלו בהפרש.

אני מניח שזה לא המצב אצלך, אם כן אז פשוט תתן לחבר שלך את כרטיס האשראי שלך..

לגבי שאר ההמצאות שהעלו פה, הן לא קשורות למציאות, כנראה שאף פעם לא ראיתם חוזה ליסינג בין מקום העבודה לחברת הליסינג.

ברוב המקרים המעסיק משלם על הדלק (אפילו שאתם חושבים שזה חברת הליסינג).

במקרים מסויימים חברת הליסינג נותנת "מכסה" לכל רכב ובעל העסק יכול להחליט אם הוא מחלק את המכסה שאופן שווה לכל הרכבים או מתייחס למכסה כמאגר לכלל הרכבים ומתחשבן על כמות הדלק הכוללת של כלל הרכבים מול חברת הליסינג.

ישנם עוד הרבה הסדרים, אך באף אחד מהם חברת הליסינג לא מחלקת דלק חינם, והדלק "שנשאר לא מנוצל" לא נשפך לים, בסוף תקופה תמיד יש קיזוזים.

לפותח השרשור, אתה ככל הנראה גנב בפוטנציה.

אם תעשה זאת בצורה אותה אתה מציע (50% לגנוב) ככל הנראה לא ירחק היום ותמצא את עצמך בלשכת התעסוקה, ובצדק!

אם תשאב בכל פעם רק 10%, ככל הנראה לא יתפסו אותך, אך עדיין תהיה גנב.

אני אישית לא הייתי מוכן לקבל עלי את התואר גנב בשביל סכומים כאלו זניחים...

פורסם
שלום, יש לי רנו מגאן בליסינג משלמה-סיקסט. אני משלם תשלום חודשי קבוע ומקבל דלק, ביטוח, ועוד...

האם עלולים לעשות לי בעיות משלמה-סיקסט?

מי דיבר על מעסיק? אם הבן אדם בכלל עצמאי??

רבים בשרשור "מומחים" לחוזה שלא ראו מעולם.

פורסם

אהלן,בתור עובד שלמה אני יכול להציע לך מכל הלב - לבקש מהמנהלים למחוק את השרשור הזה.

יש לשלמה מחלקה מיוחדת שמטיילת ברחבי האינטרנט ומחפשת חלקים,דלק,אביזרים,רכבים גנובים,וכן הלאה של רכבי "שלמה".

בהצלחה.

אגב,שלמה לא מספקת את הדלק אלא אם אתה עובד שלמה.

נ.ב. ברגע שמישהו יחשוד במשהוא חריג בכל הדלקנים התקינים יש מונה שמחובר לספידומטר של הרכב.

כל עוד שום דבר חריג לא קרה הכל תקין,והכל יעבור בשלום. באותו רגע שמישהוא ירמוז למישהוא שבמקרה קשור לכספים של החברה או לרכב באופן כלשהוא אתה עלול להסתבך בעבירה פלילית.

פורסם

maxizem

האזהרה שלך אתה עלול להסתבך בעבירה פלילית, אולי נכונה אולי לא, כי הכל תלוי בהסכם שיש לאותו פותח שרשור מול שלמה / המעסיק שלו וכו'.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...