Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה על התשובות, אם כי חלקן לא מדוייקות.

החוזה שלי כולל הקצבת ליטרים לחודש, והדלק כמובן לא ניתן לי בחינם - אני משלם 3000 שקל בכל חודש על התענוג. אבל, אני משלם את הסכום הזה בין אם אני נוסע רק לעבודה ובחזרה, או נוסע כל סופ"ש לטיול עם המשפחה ברחבי הארץ (כמובן שמותר לי, ללא כל ספק) או מתדלק לרכב של חבר.

כל עוד אני לא עובר את המכסה, התשלום הוא קבוע. כידוע חברת הליסינג היא לא פילנתרופית, אלא ממקסמת רווח, ככל חברה מסחרית אחרת. אתם יכולים להיות סמוכים ובטוחים שהם עשו את השיקולים שלהם כשקבעו את המכסה, וודאי שלא הניחו שאנשים לא יגיעו אליה (אלא למחציתה).

עד כאן בנוגע לחלק המוסרי. לגבי החלק הטכני - אם אכן יש ברכב רשתית שמונעת שאיבת דלק, אזי כל השרשור כאן מיותר. אין לי שום כוונה לגרום נזק כלשהו לרכב. לא אנסה אפילו, כי עלול להגרם נזק, וזה פשוט לא שווה את הסיכון. תודה בכל מקרה לכל מי שהגיב.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1. גם אם רשום לך בחוזה x ליטר דלק בחודש זה עדיין רק לשימוש עם הרכב שקיבלת

זה כמו שתיכנס למסעדת שווארמה סלטים חופשי ותביא פיתה מהבית ותמלא אותה בסלטים

זה עניין שלך, אם מישהוא מהחברה יעלה על זה או אדם זר יצלם אותך אתה עלול להסתכן בתביעה שלא נדבר על פיטורין ומיד שמך יופץ בין חברות כך שאתה עלול לקרוס כלכלית במיוחד אם אתה בעל משפחה גם לקרוס משפחתית

2. רואים שאף אחד מיכם לא התקין ספידומט/פזומט/דלקן וכו בעצמו

אין שום התממשקות לספידומטר של הרכב

התקנת דלקן מתבצעת במרכסי התקנות מערכות ואלה לא מתעסקים עם הקרביים של הרכב

סך הכל מגיע למערכת הדלקן הזנה מהרכב, שם יש מתקן שאליו נכנס כרטיס אשראי ( כן כרטיס אשראי פיזי יושב שם במכשיר) שהוזמן עי נותן שרות הדלק ומתחברת אליו טבעת מגנטית שמוצבת סביב פיית התדלוק ודרכה מתבצעת ההתקשרות

ההתקן היחיד שמתחבר לספידומטר של הרכב זה מונה של מונית וטכוגרף

זה שרשום על הקבלה של התדלוק קילומטרז זה נתון מוערך שהמשאבה מדפיסה עפ קריאה לפי נוסחת קמ/ליטר בעת החיוב בהתחשב בקריאת תדלוק הקודמת

תראו שאין קשר בינו לבין זה המופיע על הספידומטר גם ואפילו לא בין תדלוקים

אפילו שימו לב אם קיבלתם רכב חדש עם 0 קמ והתקנת דלקן חדש על הקבלה בתדלוק הראשון נגיד נסעתם 400-500 יהיה רשום 700 או אפילו יותר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כדי לקבל תשובה ברורה, או שתתקשר לחברה ותשאל האם זה מותר, או שתעביר את החוזה לעו"ד שיקבע אם זו הפרת חוזה או לא.

לטעמי ומנסיוני המשפטי הדל- זו הפרת חוזה שכן יש פה חוסר תום לב. תחשוב על כך שהחברה ("שלמה סיקסט") בעצם מרוויחה כאשר אינך מנצל את מכסתך החודשית. אבל אם אתה כן מנצל אותה, היא מרוויחה פחות - או אם תרצה - מפסידה יותר.

172

פורסם

כניראה שלא קראת את האשכול או חלק משמעותי ממנו

הקשר לדלק אינו לחברת הליסינג אלא לחברה המעסיקה לכן שלמה סיקסט מיחוץ לתמונה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...