Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסך פיג'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הנורה הכתומה במסך מחשב הרכב/רדיו התחילה לגמגם לפני כמה ימים. מכה קטנה על האיזור פתרה את הבעיה זמנית כל פעם.

מאתמול הנורה לא נדלקת בכלל, דבר שמקשה מאוד על קריאת נתוני המסך (למעשה, בלי פנס שמכוון ישירות על המסך אי אפשר לראות כלום).

חיפשתי איזכור לדבר בספר הרכב ולא מצאתי כלום.

למישהו יש מושג איך אני מגיע לנורה הזאת כדי לשחק איתה או להחליף אותה אם צריך?

תודה

Aprilia Shiver 750

פורסם

אתה מתכוון למסך המידע שנמצא בתוך ה"כיפה" הזו בדשבורד בין הנהג לנוסע?

אם כן, אז כל הכיפה הזו מתרוממת במשיכה (היא לא מוברגת לשום דבר), ואפשר להעיף מבט על המסך עצמו ועל החיבור שלו לחשמל, יכול להיות שהוא רופף או תקול. נסה למשוך אותה החוצה בזהירות, בעיקר מהחלק האחורי שלה, ובלי פחד. עשיתי את זה כמה פעמים (כדי להגיע לחלק האחורי של המזגן), ואין שם סכנת שבר.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

במסך מותקנות 3 נורות 1.2W של לוח שעונים.

החופה מסביב למסך עצמו מתפרקת דיי בקלות, יש למשוך אותה כלפי מעלה והיא יוצאת עם קליפסים ממתכת.

המסך עצמו מחובר ע"י 2 ברגי TORX 20.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אתמול יצא לי לסדר את הבעיה הזו ברנו קליאו B של מישהו, מושכים את הכיסוי בצורת "כיפה" 2 ברגי כוכב ומגיעים ל נורה של הצג מסובבים את התושבת של הנורה חצי סיבוב והיא בחוץ, לפי ההסבר שנתנו לך זה בדיוק כמו בקליאו.

פורסם

הממ. פירקתי את הפלסטיק, שיחקתי עם החוטים, אבל לא הצלחתי להחזיר את התאורה לחיים.

למישהו יש איזה רעיון?

*שמתי לב שעל המסך יושבות 3 נורות. כשהתאורה עוד עבדה, שמתי לב שהיא הייתה לא אחידה, מרכז המסך היה מואר חזק, והצדדים חלש יותר. לעומת זאת ברכב אחר שנסעתי בו (אמנם 307, אבל המסך נראה זהה) התאורה הייתה אחידה.

אני מסיק מזה שכנראה רק הנורה האמצעית עבדה, וגם היא נשרפה כעת?

או בקיצור - איזה נורות אני צריך לשם? :-o

ואיך אני מוציא אותן? בסיבוב או משיכה?

תודה

Aprilia Shiver 750

פורסם

בית הנורה יוצא מהמסך בסיבוב (רבע סיבוב), הנורות יוצאת מתוך בית הנורה במשיכה.

בנוגע לסוג הנורות - קרא שוב את השירשור.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

טוב, העניין סודר. תודה

הבעיה עכשיו שנעלמה לי ממברנה אחת של כפתור כיוון השעון כשפירקתי את הכיפה. משום מה הרגשתי צורך בלתי מוסבר להוציא גם את הפאנל הזה שעל המסך. כן כן,אני יודע שלא היה טעם לעשות את זה:idea:

למישהו יש מושג איפה אני מוצא דבר כזה?

Aprilia Shiver 750

פורסם

או EBAY.

נסה לחפש שוב, היטב, את הגומיה בסביבת הנהג ו/או ליד (גם בין המושבים ולעיתים זה יכול להגיע גם מתחת לכסאות הקדמיים)

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בebay מצאתי רק מסכים קומפלט, חבל על הכסף.

יש אפשרות למצוא דבר כזה אצל לובינסקי? או לפחות רק את הפנל השחור עם הכפתורים?

*איפה נמצאת חנות החלקים של לובינסקי\טלפון שלהם? באתר שלהם אין מידע

אגב, אני ראיתי לאן הוא נפל, לתוך הדאשבורד כאילו.. אין שום מצב להגיע אליו.

Aprilia Shiver 750

פורסם

בזמנו פירקתי את כל הקונסולה הזו כדי להחליף נורות שנשרפו בפאנל המזגן. סיפור מההפטרה, אגב.

בכל מקרה, דוקא בזמן שהרכבתי הכל בחזרה, נפל לי מהדק מתכת קטן שאמור להחזיק את החוטים המיכניים שמאחורי הפאנל מיזוג (יש 3 כאלה). כמובן שהוא לא נפל ימינה או שמאלה חלילה, שאז הוא היה מתגלגל פשוט על השטיחון בצד הנהג או הנוסע... אלא באמצע, ונתקע אי שם.

יותר משעה ניסיתי למצוא/לחלץ אותו, עד שהתייאשתי וקפצתי למוסך מורשה פג'ו שיש לו גם מחסן חלקים. לא היה להם את החלק, אבל ניתן היה להזמין סט של 3 הכבלים + 3 המהדקים במשהו כמו 170 ש"ח. אי אפשר היה להזמין מהדק קטן בנפרד.

היה נראה לי מוגזם לשלם סכום כזה על רכיב מתכת קטן, בעיקר בהתחשב בעובדה שברור לי שהוא נמצא באוטו...

אז החלטתי שעדיף לחפש בפירוקיה, רק שבינתיים עצרתי שוב בצד באיזו חניה והחלטתי להקדיש לנסיונות החיפוש עוד כמה דקות. המחשבה שאתרוצץ לחפש ואשלם עבור חלק שנמצא לי בתוך האוטו שיגעה אותי.

בכל מקרה, עצרתי בצד, חיטטתי עוד קצת, ואז מרוב תסכול נתתי מכה לפלסטיקים הצדדיים של הקונסולה. פתאום שמעו "קלאנק קלאנק קלאנק", וחתיכת המתכת המעצבנת הזו התגלגלה לה מהאלוהים-יודע-איזה-חור שבו היא היתה תקועה ישר לשטיחון של רגלי הנוסע.

אם היה לי מנגל, הייתי עושה חינגה על האש באותו הרגע.

בכל מקרה, מה שבאמת רציתי להגיד... זה שלא חייבים מחסן מרכזי, אפשר לגשת למוסך מורשה פיג'ו שיש לו מחסן חלפים צמוד.

כמו כן, סביר להניח שתצטרך להזמין איזה סט של חלקים שבתוכו הגומיות האלה, ולא תוכל להזמין גומיה יחידה. זול זה לא יהיה.

ההמלצה היא להתאמץ למצוא אותו בכל זאת, או לחפש בפירוקיה. לשם הסקרנות, ברר מה אפשרויות הקנייה והמחירים בלובינסקי.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

טוב תודה , אבדוק את העניין.

קשה לי להאמין שאמצא אותה, מדובר בגומיה קטנה בגודל חצי סנטימטר, אבל אנסה

Aprilia Shiver 750

• תוכן חדש...