Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דן

ינעל העולם איזה שיפור, חצי אותו בבית, כל החיווט באויר, כל הפלסטיקה מפורקת, אי אפשר להבכין כלום כרגע, אסיים עם כל הדברים, אחזיר בחזרה כל הפלסטיקים, דיפונים וכו... אז נראה ונשמע.

SHAKIM

כו, עוד המון דברים, מכסה מנוע, לסיים בגאז', לעשות פינישים בריצפה, קיצור עוד המון עבודה.

• תגובות 563
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה אתה בדרן?

יש לי עוד חודש לפחות, עד שאני אחבר כל העסק הזה לחשמל.

סופ"ש הבא עבודה על חיווט, ואם ישאר זמן אולי אתחיל להחזיר פלסטיקים למקומם.

פורסם

אני לא דיברתי על הסאונד Shakim,דיברתי על איכות הנסיעה שנהייתה בעקבות האיטום,הרכב מרגיש יותר שקט? משהו השתנה מהבחינה הזאת?

Scan Speak

פורסם
אני לא דיברתי על הסאונד Shakim,דיברתי על איכות הנסיעה שנהייתה בעקבות האיטום,הרכב מרגיש יותר שקט? משהו השתנה מהבחינה הזאת?

את זה אני לא יודע

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

shakim

ממש נשאר לי קצת.:wink:

PASHOK

לא יודע במטרים, אבל הרבה.

נשארו לי:

דף 1 של 4ממ (מחומר האפור שהשתמשתי בבידוד ריצפה) היה 5 דפים

דף 1 של 8ממ (מחומר האפור שהשתמשתי בבידוד רצפת בגאז') היה 5 דפים

3 דפים של 5ממ (מחומר השחור ספוגי שהשתמשתי בהדבקת על פלסטיקים למינהם) היה 5 דפים

2 דפים 10ממ (מחומר השחור ספוגי, שהשתמשתי בהדבקה על הדיפוני דלתות, וחלקים פלסטים שונים) היה 5 דפים

SECONDSKIN הלכו 2 BULK, (באלק זה 36QF) ועוד חצי BULK בדרך. לסיים בגאז' ודלת של הבגגאז', לסיים שטח תחת מושב האחורי, לסיים מכסה מנוע, ו.... אם ישאר קצת, נמצא לאן להדביק אותו. :lol:

פורסם

שתהיה בריא - בעיני זו אחת עבודות הבידוד היותר יפות שיצא לי לראות.

זה משדרג את הרכב מבחינת הנוחות, אמנם מוסיף לו משקל אבל ראבאק - בשביל המהירות המותרת הרכב לא סופר את זה בכלל.

אני מקווה שאתה מתכוון להשאר עם הרכב הזה הרבה מאוד זמן אחרת זו השקעה לא הגיונית.

בוא נשאל שאלה אחרת - לא כמה חומר הוצאת, כמה תקציב השקעת בבידוד עד עכשיו?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עזוב תקציב.

העיקר התוצאה, אני משתגע, יוצא מדעתי, ובא לי לשרוף את הרכב, כשיש רעש של פלסטיקה רופפת במהלך הנסיע, או שמיעת מוזיקה.

באיביזה הקודמת שלי, לא ביצעתי בידוד ברמה כזאת, כי הייתי מת להתקין הכל כמה שיותר מהר, אז הסתפקתי בדלתות בלבד.

הפעם קבלתי "דודה :)" אז פירקתי קצת.

משקל עודף? ב1.8TSI זאת בעיה אחרונה מבחינת כוח. 160 כ"ס יעשו עבודה גם עם 10 באלקים של SECONDSKIN biglol.gif

ותודה על הפירגונים, ומילה טובה, ממש נעים לשמוע. :) :) :)

פורסם

סדר גודל התקציב חשוב בשביל מי שרוצה להיערך לעבודה שכזו - זה יכול לתת מושג ירוק לגודל ההשקעה הנדרשת לפרוייקט שכזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...