Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שטיח לרכב

dudi oknin
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מחפש שטיח בצבע שחור \ אפור ממש כהה איכותי לרכב

הכמות שאני צריך זה 4 מטר רץ

חשוב שיהיה איכותי ואם ידוע גם מחיר זה יעזור

תודה על ההכוונה

אופציה נוספת היא להזמין את השטיח של מוסטנג אבל אני לא ממש אוהב אותו

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

לא יודע אם תרצה לבדוק את האופציה

אבל בחנויות לשטיחים מקיר לקיר יש שטיחים שמתאימים מבחינת מרקם עובי וחומר גם לרכבים.

לדעתי תלך ותראה, סיכוי גבוה שתמצא מה שאתה מחפש.

אני עשיתי זאת כך, ואם אתה לא מחפש שטיחים מקוריים שבאים עם כיפופים מיוחדים המתאימים לרצפה, זה יתאים

פורסם
לא יודע אם תרצה לבדוק את האופציה

אבל בחנויות לשטיחים מקיר לקיר יש שטיחים שמתאימים מבחינת מרקם עובי וחומר גם לרכבים.

לדעתי תלך ותראה, סיכוי גבוה שתמצא מה שאתה מחפש.

אני עשיתי זאת כך, ואם אתה לא מחפש שטיחים מקוריים שבאים עם כיפופים מיוחדים המתאימים לרצפה, זה יתאים

השטיח שיש לי היום כזה

המקדם שחיקה שלו נמוך

ואם אתה קודח בו חור אז זה מושך את כל השורה

והוא מתפרם בקלות

קיצור איכותי הוא לא והוא עלה 50 שחמ למטר בגבעת השלושה

פורסם

הערה קטנה לגבי קידוח:

צפוי שמקדח "ימשוך" את החוטים, בגלל מבנהו.

במקרה כזה הייתי ממליץ לטפטף טיפה של דבק מהיר (או דבק נגרים צהוב מדולל קצת) בנקודה אותה רוצים לקדוח בקוטר קטן (לזכור שהבד סופג והקוטר מתרחב). לאחר ייבוש לקדוח עם ראש השחזה קטן קוני (כזה שיש למכשירים מסוג "דרמל"). הקידוח יצא נקי וחלק.

פורסם
הערה קטנה לגבי קידוח:

צפוי שמקדח "ימשוך" את החוטים, בגלל מבנהו.

במקרה כזה הייתי ממליץ לטפטף טיפה של דבק מהיר (או דבק נגרים צהוב מדולל קצת) בנקודה אותה רוצים לקדוח בקוטר קטן (לזכור שהבד סופג והקוטר מתרחב). לאחר ייבוש לקדוח עם ראש השחזה קטן קוני (כזה שיש למכשירים מסוג "דרמל"). הקידוח יצא נקי וחלק.

כל השטיחים הם סינטיים אני מציע לעשות חור עם מלחם מה שקורה הוא חור וגם הדבקת חום של הסיבים.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

יש לי ניסיון טוב עם שטיחים של מטוסים ויש לי אפילו כמות לכמה רכבים

הבעייה שזה בצבע כחול עם נקודות שחורות

השטיח הזה איכותי מאוד אפשר לקדוח אותו חופשי , הלולאות שם אחת גשורה עם השניה ולא רצות

הוא לא מתפרם , ולא דליק

אם הוא היה שחור זה היה מצויין

הבעייה העיקרית שלי זה שהמקדם שחיקה שהשטיח שיש לי היום מאוד נמוך ואז נוצרות מעיכות כאלו מגעילות

פורסם

גם לשטיחים למשרדים מקיר לקיר יש מקדמי עובי צפיפות ושחיקה לפי בחירה

תחפש כאלו צפופים ונמוכים

לדעתי גם הם מעכבי בעירה (יש תקן כלשהו)

• תוכן חדש...