Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו B3 2008

bitla
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי חישוב זריז ויצא שההפרש בעסקה ממונפת הוא 160 ש"ח לרעת הקורולה, אבל ההפרש בצריכת הדלק מצמצם את ההפרש החודשי הזה ל-40 ש"ח בלבד...וזה עוד בהנחה שאתה נוסע 20 אלף ק"מ בשנה.

כך שאכן, ה-B3 היא עסקה לא משתלמת במיוחד במחירי הדלק הנוכחיים :|

פורסם

ברור לי שהסוזוקי SX4 עדיפה אבל ב50 אלף ניתן לקנות סובארו B3 יד ראשונה 2008 עם פחות מ80000 קילומטר

מה שאי אפשר להגיד על שום משפחתית אוטומטית אחרת.

האם אפשר להגיע לתוצאות טובות מאשר 1 ל 10? או שזו המדידה האופטימית ביותר?

פורסם
ברור לי שהסוזוקי SX4 עדיפה אבל ב50 אלף ניתן לקנות סובארו B3 יד ראשונה 2008 עם פחות מ80000 קילומטר

תצרוכת דלק אינה מדע מדויק.

היא תלויה בגורמים רבים כגון תוואי הנסיעה (הררי, מפותל, מישורי), אופי הנסיעה (פקקים, כביש פתוח, נהיגה בעיר), אופי הנהיגה (אגרסיבי, מתון, הרבה גז-הרבה ברקס, שימוש בהילוכים), נתוני הנסיעה (עומס מלא, עומס חלקי, עם או בלי מזגן) ומצבו המכני של הרכב והצמיגים.

אי לכך, כל ה"1ל10" נכונים ומדויקים בדיוק כמו "1ל11", וזה כבר הפרש של 10%.

אני מציע לך לצאת מנקודת הנחה בסיסית שהפרש התצרוכת בין הרכב הבזבזן ביותר לחסכוני ביותר לא עולה על 10-12% (נפחי מנוע דומים, משקל רכב דומה, שנת תכנון דומה) ומשם להמשיך את החישוב הלאה תוך הכנסת פרמטרים כלכליים (עלות ומרווחי טיפולים, ירידת ערך) ופרמטרים שאינם כלכליים (נוחות נסיעה, בטיחות, שימושיות וכו').

אז גם תגלה שהSX4 אולי מעט חסכונית יותר, אבל הרבה יותר רועשת ועם איכות הרכבה נחותה מהB3.

פורסם

אם אתה יודע לנהוג אתה יכול לעשות עם האוטו 1 12 מניסיון פשוט צריך סבלנות ורגש

(קשה לאדם שנוסע במכונית חזקה) אני נוסע על B4 וB3 לפעמיים הB4 באופן יום יומי והבדל הלחיצות משמעותי מאוד

ולי קשה לא ללחוץ בB3 אבל לאדם שמתרגל לנוסע באותו אוטו יום יום אפשר לעשות 1/12

אני משלב גם את הגיר הידני במהלך הנסיעה בעליות או מתי שהאוטו מרגיל לי כבד וחסר כוח

• תוכן חדש...