Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.. אני מחפש רכב ראשון לנסיעה לעבודה וחזרה (נסיעה ארוכה אך נעשית כ 3 פעמים בחודש) ונסיעות עירוניות

אני עם תקציב די מוגבל 10k-12k כולל יישור קו אחרי קניה, ואחד הדגמים שתפסו לי את העין היה אקסנט gs שנת 96 אוטו' (3 דלתות). אשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי לגבי הרכב.

פרטים כמו : עלות אחזקה, טיפולים, בעיות ותקלות נפוצות, צריכת דלק, וכל פרט אחר שיוכל לעזור.

תודה.

פורסם

לאקסנט יש בעיה והיא סדק בדש בורד,לאחר המתיחת פנים ב98 אם איני טועה,המצב שופר כפי שאמר אחד מחברי הפורום,בכול מקרה לצומת לבך,הרכב לא נחשב כחסכוני במיוחד,אך אמינות סבירה עדיפות למנוע 1.5,תחזוקה זולה,כדי לקבל הערכה לצריכת דלק כנס לאתר KML,זה לא הכי מדויק אך יתן לך כיוון. עוד רכבים בכזה תקציב הם שרייד,אמין פשוט,הפונטו ספייס,שהיא הכי מודרנית,אם עדיפות לגרסת ELX המפוארת ובעלת מנוע חזק יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...