Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי כל הלבטים שהיו לי בבחירת הרכיבים למערכת קולנוע ביתי בסופו של דבר נרכש הסט הבא:

רמקולים קדמיים- B&W 685

סנטר- B&W HTM62

רמקולים אחוריים-B&W 686

סאבוופר- B&W AWS610 10Inch

רסיבר- Onkyo 609

אחרי כיוונונים ולמידת הפונקציות (ויש המון, אני עדיין לומד..) המערכת פשוט מדהימה, מאוד מדוייקת והרמונית, זה פשוט הפך כל קטע סאונד לחוויה (קטעים מ-transformers למשל...).

הסאב לטעמי פנינה אמיתית, הוא נותן עבודה אבל לא מפוצץ את האוזניים והסאונד הכללי נותן תחושה של באס איכותי אבל כאילו אין סאב (אין את הרסוננס המוכר מסאבים מאוד פאנצ׳יים).

אני מאוד מרוצה מהתוצאה הסופית, אפילו אישתי שפחדה לקבל רמקולים ענקיים באמצע הסלון שמחה לגלות שברמקולים לא כאלה נוראיים בגודלם כך שזו אופציה מצויינת למי שרוצה סאונד ברמה גבוהה ואין מקום לרמקולים ריצפתיים, כמובן במסגרת התקציב.

זו הזדמנות מצויינת להודות לכל מי שעקב ועזר וענה לכל השאלות שהתעוררו במהלך הסקר הרחב שעשיתי, תודה רבה, עזרתם מאוד והודות לכם השכנים שלי ישנים קצת פחות טוב בלילה :lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה נראה טוב.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

בקרוב אצלי בשלבים :)

אני כרגע בהתלבטות קשה של האם להמשיך את המערכת או לשדרג את עצמי מ42" בת 5 של שארפ ל55" לד של סוני (מה שיקח לי עוד לא מעט זמן לחסוך אליו)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אם זה לא קריטי לך תוספת הגודל (הכוונה אם 42 אינץ' נסבלת מבחינת גודל) הייתי כנראה הולך ומשלים את המערכת סאונד....

ליביו, אל תוותר על הסאב שלהם, הוא פשוט מצויין!!! (תקרא ביקורות באינטרנט, כמעט כולן משבחות אותו).

פורסם

חבל"ז!

תיהנה, הרגעים הראשונים של מערכת חדשה לגמרי זה כיף גדול

שמזמן לא התנסיתי בו...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ מהארכיון,

הילד בן שנה ו-5 חודשים פיתח חיבה עזה לכפתור ההדלקה של הרסיבר, זה התבטא בהדלקה\כיבוי של הרסיבר בלחיצות קצובות, לבסוף- הלך מעבד הקול (או משהו כזה ברסיבר).

הרסיבר חזר מתיקון וכל ההגדרות של הרמקולים הלכו קפוט וכאן אבקש את עזרת המומחים:

הסט אפ של רסיבר\רמקולים נותר ללא שינוי, על כמה אוהם אני צריך לקבע את הרמקולים בהגדרות הרסיבר? (ברירת המחדל הינה 6 אוהם).

אני אוהב סאונד מאוד פאנצ׳י (בקטעי אקשן\יריות וכו׳) ואני אוהב באס עמוק, בהתאם לזה, על כמה אתה ממליצים לי לחתוך את התדרים של הרמקולים השונים?

כרגע חתכתי את הקדמיים על 80 מגה הרץ, את הסראונד חתכתי באיזור 120 אבל זה ככה בהגדרות חפיפניקיות ששמתי.

אודה על סיוע!!

שבת שלום

• תוכן חדש...