Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפתח לתיבת דואר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גר בבניין שבו הותקנו לפני כשנה תיבות דואר חדשות. הצלחתי לאבד את זוג המפתוח שקיבלתי ואני מנסה למצוא דרך להשיג חלופיים.

שמתי לב שעל המנעולים לכל התיבות יש מספר עד 100. על התיבה שלנו המספר הוא 71. לקחתי מאחד השכנים את המפתח לתיבה שלו ויש על המפתח את אותו מספר שיש על מנעול התיבה שלו.

אני מסיק מכך שקיים כנראה אוסף סגור של מנעולים ומפתחות לתיבות האלה. על המפתח רשום WT בצד אחד ו-WANGTONG בצד השני. האם מישהו יודע היכן ניתן לקנות מפתח מהסוג הנדרש?

תודה,

שגיא

פורסם

קנה מנעול חדש. שאל בועד הבית היכן רכשו את כל תיבות, או פשוט קנה מנעול גנרי באייס\הום סנטר\טמבוריה הקרובים. עניין של שקלים בודדים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הבעיה היא לא מחיר מנעול חדש אלא העבודה.. אני לא בטוח שיש לי את הידע הנדרש לפריצת את המנעול הקיים והתקנת חדש בלי להרוס את התיבה כולה. ואם אזמין בעל מקצוע זה בטח יעלה כמו תיבה חדשה. מה גם שהפתרון הזה דורש ליידע את בעלי הדירה.

לכן חשבתי שלקנות מפתח למנעול הקיים זה הפתרון המהיר והזול ביותר.

פורסם

תבקש מאחד השכנים לפתוח את התיבה ולהסתכל איך המנעול מורכב מבפנים.

בד"כ יש בורג מרכזי באמצע החלק האחורי של המנעול, נסה לפתוח אותו.

אם אין גישה, נסה לשחרר את האום הגדול שמהדק אותו ללוח התיבה.

במקרה הכי גרוע, תעקור אותו באלימות.

הרכבת המכלול החדש אמורה להיות קלה ופשוטה יחסית, ואת המנעול עצמו אפשר למצוא בכל טמבוריה שכונתית.

לחילופין, פנה לעסק שעשה לכם את התיבות (בד"כ יש איזה מדבקה עם הפרטים שלו בפינה) ובקש מפתח חלופי.

פורסם

ראשית בד"כ המנעולים מחוברים עם אום המתברג על גוף המנעול בצידה הפנימי של דלת התיבה. ההתקנה אורכת בין 10-15 שניות. צריך רק לשים לב לכך שלשונית שמונעת מגוף המנעול להסתובב (אם קיימת) מונחת במגרעת המיועדת לה.

לגבי החלפת דלת התיבה אם יש צורך בפריצה - קרוב לודאי שמדובר בתיבה סטנדרטית, ואת מידותיה תוכל למדוד גם כאשר היא סגורה. איני יודע היכן ניתן להשיג דלתות כאלה אבל מן הסתם כל ספק אלומיניום (ואולי ספקי פרזול) ימכרו לך דלת מתאימה. בסופו של דבר דלתות של תיבות דואר נשברות לעתים די קרובות, אני מניח (אבל לא יודע) שניתן להשיגן די בקלות. אם אינך מצליח לשחרר את המנעול קנה דלת כזו לפני שאתה פורץ את התיבה, סביר שיעלה לך פחות מאשר להביא את איש האלומיניום או מנעולן למתן שירות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בוקסה עם מאריך או שפיץ פלאייר יגיעו לאום שתופס את הלשונית.דרך החריץ שדרכו מכניסים את הדואר.

תוציא את.האום והתיבה פתוחה.

אחרי שפתחת תחליף מנעול ושכפל מראש עוד כמה מפתחות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...