Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום דיברתי עם הסוכנות (בחיפה) אמרו שהסיאט שלי עברה כבר טסט.

קיבלתי מס' רישוי ומס' שלדה.

מועד האספקה אמור להיות יום ראשון או שני הבא. שילמתי את הסכום המלא כבר ב 11 לדצמבר.

מקווה שיעמדו במילה שלהם.

• תגובות 744
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לכל אלה שקיבלו טלפון להגיע ולאסוף את הרכב:

1- תתחדשו, מזל טוב.

2- מי התקשר אליכם? נציג המכירות מהסניף בו רכשתם את האוטו או נציג של סיאט מהחברה עצמה?

פורסם

מישהו הזמין מאזור הדרום? לא קראתי תגובה אחת בכל 13 העמודים כאן על משתמש שהזמין באזור הדרום - אין כאן נציגות דרומית?

פורסם
גם אני הזמנתי איביזה (לבנה) במבצע.

ראיתי שארגנו בפורום ביטוח,

מישהו יכול לתת פרטים, אפשר להצטרף?

היי

תתחדש קודם כל!

יש לנו קבוצת רכישה לביטוח מקיף לאיביזה במחיר מאוד אטרקטיבי.

http://www.carsforum.co.il/vb/showth...99%D7%96%D7%94

אתה מוזמן להצטרף.

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

פורסם

חברת הפניקס.

הביטוח הוא לכל נהג מעל גיל 24 ללא צורך במיגון מלבד המיגון המקורי שמגיע עם הרכב.

2740 ש"ח.

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

פורסם

יום שישי קיבלתי את הרכב במוסך בירושלים. הנציג קצת הסביר לי על הרכב והכל טוב ויפה. כיצאתי מהחניון של המוסך וקרני השמש פגעו בדשבורד פתאום הבחנתי שהצבע שלו פשוט מכוער (לדשבורד יש שני צבעים אז אני מתכוון לצבע של הפלסטיק הרך) ורואים את זה רק כשהשמש מקרינה עליו. זה מין צבע לא ברור כזה (גוון של חום חזק או משהו בסגנון) ואין קשר בין שני צבעי הדשבורד. ממש התבעסתי מזה!!!!

חוץ מזה הרכב ממש אחלה ואני מרוצה.

שיהיה שבוע טוב

פורסם
יום שישי קיבלתי את הרכב במוסך בירושלים. הנציג קצת הסביר לי על הרכב והכל טוב ויפה. כיצאתי מהחניון של המוסך וקרני השמש פגעו בדשבורד פתאום הבחנתי שהצבע שלו פשוט מכוער (לדשבורד יש שני צבעים אז אני מתכוון לצבע של הפלסטיק הרך) ורואים את זה רק כשהשמש מקרינה עליו. זה מין צבע לא ברור כזה (גוון של חום חזק או משהו בסגנון) ואין קשר בין שני צבעי הדשבורד. ממש התבעסתי מזה!!!!

חוץ מזה הרכב ממש אחלה ואני מרוצה.

שיהיה שבוע טוב

תתחדש!

ככה זה כשקונים רכב בלי לראות אותו אפילו!

אבל כולנו באותה סירה.

מתי, דרך אגב אם אפשר לשאול, העברת תשלום מלא לצ'מפיון?

פורסם

שגיא, ספר מה ההתרשמות שלך מהביצועים של הרכב בעליות של ירושלים, בעיקר אם יצא לך

לנסוע על כביש 1 או 443 לכיוון ירושלים בעלייה.

מרגיש שהוא סוחב יפה?

פורסם
שגיא, ספר מה ההתרשמות שלך מהביצועים של הרכב בעליות של ירושלים, בעיקר אם יצא לך

לנסוע על כביש 1 או 443 לכיוון ירושלים בעלייה.

מרגיש שהוא סוחב יפה?

לא עליתי איתה עדיין. בלי קשר אני נוסע כמו זקנה עד 3000 סל"ד בגלל ההרצה ומנסה לא להאיץ בכוח כך שאני עדיין לא יודע איך היא סוחבת באמת.

פורסם
האביזה אני רואה נחטפת כמו לחמניות.

עוד מעט היא תיהיה כמו מאזדה 3.

היא כבר מזכירה אותה... מבט חטוף בכמות האיביזות למכירה ביד 2 יראה לך עד כמה...

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...