Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז בדקתי -

גולף GTI - החבילה הנכונה , מרובעת מידי , לא הרגשתי שזה זה זה . ( כנ"ל לאון וכו' )

אלפא גולייטה TCT - נהנתי מאוד ועדיין נהנה , חסר משהו - פלסטי בתא נהג , לא חם .

אני צריך רעיונות , איזה רכבים בסגנון הנ"ל נמצאים בשוק הישראלי , מה עוד יש במלאי ,

והאם יש צפי לדגמים חדשים בשלושת החודשים הקרובים - שנת 2012 .

הדרישות - הופעה יפה ,

כוח סביר 160 כ"ס ++ ומעלה , מנוע עד 2000 סמ"ק , אפשר ורצוי גם טורבו .

הילוכים , אוט' - DSI , TCT , רובוטי טוב , -- לא ידני .

גובה - מ 145 ס"מ (1.45 מטר) ועד 152 ס"מ - חשוב מאוד , עקב פגיעה בגב (לא ג'יפון או שטח)

רוחב - עד 1.82 מטר - אורך - עד 4.60 - גודל ממוצע כמשפחתי/מנהלים מהודק לא גדול .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

S40 T5?

אם כי בזמן האחרון אני נהנה יותר ויותר מה- GTI שלי. ואם היא מרובעת מידי עבורך? איך הלאון קופרה/FR לא מתאימה? רק צריך לשדרג לה את המערכת לזו שמגיעה בגולף (אם היא לא מגיעה כסטנדרט).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לא הבנתי איזה סוג רכב אתה מחפש... אבל יש מלא אופציות:

שירוקו 2.0 (בעיה היחידה זה הגובה 140 ס"מ), אודי A3, סקודה סופרב, פורד מונדיאו עם מנוע 2 ליטר טורבו...

פורסם

היא איננה ספורטיבית ממש ומדובר בעניין של טעם אך מבחינת מידות

א×ר×ג 452×179×149 ס"מ צרכים :

מנוע מוגדש 200 כ''ס מ1750 סמ''ק

אוטו' 6 הילוכים,מעוצבת ובעלת נוכחות,אקסלוסיבית ומאובזרת וניתן לחתוך לא מעט במחיר שלה...(ולהשאר עם המון עודף מתקציבך)

הלא היא

לנצ'יה דלתא.

אתה יכול גם לבדוק אלטרנטיבות נוספות בייבוא אישי אם קוסם לך פוני קאר מחוזקות (לחבר מהמכללה ישנה מוסטנג GT בייבוא אישי שהגיעה מצוידת בסופר צ'ארגר מסדנת ראוש,בהמה רצינית לאוהבי הז'אנר ותחנות הדלק).

פורסם

המידות הטובות קובעות .. מונדאו סופרב גדולות , כנ"ל המוסטנג .

אני מחפש רכב במידות ובחבילה של הגולף GTI + קצת , איכות ויופי , עיצוב מעניין .

הלאון קופרה/FR , קצת צעירות הרגשת תזזיות , לא סולידיות מספיק .

ה S-40 , אם לא היה את ה GTI , והגולייטה לפניה מבחינתי , הייתה אפשרות שלישית .

הלנצ'ה דלתה - היא באמת כאילו הנגזרת מהתוצאה , אבל גם לה אין את היופי החיצוני הנכון בעיני .

מבחינת יופי ה 159- אבל ממסרה רובוטית דור קודם מעייפת , והרכב קצת רחב .

ה גולייטה TCT , עם 170 כ"ס ,כרגע יושבת חזק כבררת מחדל נחמדה , אבל חסר לי גם בה משהו , דש בורד נוצץ מידי .

לא גימור סולידי מזמין .

המפרט של ה GTI כ תא נוסעים + העיצוב החיצוני של הגולייטה - את זה אני רוצה .( שתי חבילות המנועים והממסרות מתאימות )

( סיימתי כעת 24 שעות של איטלקית למתלבטים , עם גולייטה , הממסרה הרובוטית TCT . הפגינה יכולות טובות .

ללא בעיות , עם תגובות מהירות בכל דרישת מהירות , וללא זעזועים - די נהנתי , אבל .. )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

מרצדס C200 עם הקומפרסור?

יישאר עוד כסף בצד לחמוצים אם לא תהיה מספיק נושכת:wink:

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

• תוכן חדש...