Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב - פג'ו 206 - 2003 אוטומט 1.6

קניתי לפני חודש וחצי - בסך הכל נוסע טוב.

שהייתי פונה לצד ימין בתחילת נסיעה, הייתי שומע נקישות כאלה מאחור צד ימין. בתקופה של השבוע גשם.

עבר שבוע, הנקישות נעלמו.

אתמול אני נוסע בבוקר, אני מרגיש שיש בסיבוב של ההגה גבשושית קטנה. כאילו ההגה נתקע בקטנה שאני מחזיר את ההגה אחרי שפניתי לשמאל. בערב אני נוסע, כאילו לא היה.

שמעתי צפופים מכיוון משהו שמסתובב מקדימה אתמול. (לפני חודש וחצי גם הייתי במוסך במסגרת הטיפול השנתי, אז גם היה לי את הצפצוף הזה. הוא החליף רצועה וזה נעלם.) עכשיו שוב נסעתי - לא צפצופים ולא נעליים.

מה הדרך הנכונה להתנהל פה?

גם אם אני ארוץ למוסך, הבעיה אולי תעלם, או לפחות הסימפטומים שלה.

מצד שני אני לא רוצה להזניח.

מצד שלישי, אני לא רוצה שיזמברו אותי במוסך על שום דבר.

טיפים?

על כל דבר קטן (שאולי הוא לא קטן) לרוץ למוסך?

תודה.

- פיאט בראבו סנסשיין רובוטית 1.4 - 2011

פורסם

לפי דעתי זה נשמע כמו בעיה בציריה.

היית צריך להכנס למוסך לבדיקה כבר כשהתחילו הרעשים, אולי אז היית מסיים רק עם גומיה בעלות של כמה עשרות שקלים.

כרגע נשמע כאילו חדרו מים/זבל לציריה והיא מתחילה לעשות קולות של התפגרות.

לכן כנס למוסך במהרה לאבחון התקלה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...