Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על כביש 1 בדרך לירושלים, באיזור בו המהירות המירבית היא 110

נתנו לי שלילה במקום ל30 יום ומשפט בתחילת דצמבר

מה צפוי להיות העונש המיירבי על עבירה זו?

בהתחשב שאני על הכביש 5 שנים עם עבירה אחת של אי ציות לתמרור עצור?

תודה

:roll:

פורסם

בד"כ זה שלילה בין חודש לשלושה + על תנאי וקנס 1000-1500 ש"ח (עם 10 נק').

- 156 קמ"ש לפני ההפחתה או אחרי ?

- נתפסת ע"י ממל"ז ? אם כן, באיזה מרחק ?

- באיזה שעה והאם היה רכב שנסע במקביל אליך ?

- האם קיבלת אישור זמני לנסיעה והזמנה לשימוע אצל קצין או שהקצין כבר היה במקום וביצע פסילה מנהלית ?

- "אי ציות לתמרור עצור" היה קנס או הזמנה לדין ?

פורסם

תן לי לנחש, ממל"ז מעט אחרי מחלף ענבה? נתפסתי שם לפני שנה על 172, קיבלתי במקום שלילה מנהלתית ל30 יום, שכרתי עורך דין ובבית דין נשפטתי לחצי שנה שלילה לאחר הפחתת המנהלתית ו1500 שקל קנס כל זה כאשר אני בעל רשיון 6 שנים בלי עבירות קודמות בנוסף השופטת ציינה שמוקדם יותר לפניי באותו יום היא שפטה מישהו עם חריגה דומה לשלי ל13 חודשים והתמזל מזלי להיות חייל משוחרר.

אמנם זה כ16 קמ"ש מעליך אבל גם אתה בקטגוריה של מעל 40 קמ"ש מעל המותר ולכן אני מאמין שכדאי לך להצטייד בעורך דין ולנסות לערער את אמינות הממל"ז (כמובן במידה וכפרת באשמה כאשר נעצרת).

בהצלחה,

יקיר.

MX-5 NC

פורסם

השוטר תפס אותי עם המכשיר הזה שהחזיק ביד, לטענתו ממרחק 100 ומשהו מטרים (לא זכור לי בדיוק כמה)

156 נתפסתי, איזה הפחתה? לחצתי כמובן על הבלם..

לא זכור לי רכב במקביל, 7:00 בבוקר על כביש אחד בחג.. לא היו הרבה רכבים על הכביש

אישור זמני לנסיעה והזמנה לקצין ביום ראשון שלאחר מכן- שם הוא שלל לי

תמרור עצור היה כנס

פורסם
השוטר תפס אותי עם המכשיר הזה שהחזיק ביד, לטענתו ממרחק 100 ומשהו מטרים (לא זכור לי בדיוק כמה)

156 נתפסתי, איזה הפחתה? לחצתי כמובן על הבלם..

לא זכור לי רכב במקביל, 7:00 בבוקר על כביש אחד בחג.. לא היו הרבה רכבים על הכביש

אישור זמני לנסיעה והזמנה לקצין ביום ראשון שלאחר מכן- שם הוא שלל לי

תמרור עצור היה כנס

הפחתה של 10% מהמהירות שבה הוא תפס אותך, כי המכשיר לא תמיד מדויק.

כלומר אתה תישפט על מהירות 140 פחות או יותר.

פורסם

אין הפחתה של 10% - יש הפחתה של 5 קמ"ש.

זאת אומרת, 151 קמ"ש אחרי ההפחתה, פירושו 41 קמ"ש מעל המותר.

מ-41 קמ"ש מעל המותר ומעלה

נהגת ברכב הנ"ל בדרך שאינה עירונית המסומנת בתמרור 426 במהירות של...

קמ"ש העולה על מהירות של... קמ"ש הרשומה בתמרור, בניגוד לתקנה 54(א)

לתקנות התעבורה.

סעיף 6549 , הזמנה לדין, 10 נקודות

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
156 נתפסתי, איזה הפחתה?

כמו שנכתב, יש הפחתה של 5 קמ"ש מהמהירות שנמדדה. לכן שאלתי אם 156 קמ"ש זה לאחר ההפחתה (כלומר נמדד 161).

כי אם לא - מה שמבדיל בעצם בין הזמנה לדין (+שאר ה"חמוצים") לבין קנס של 750 ש"ח עם 8 נק', זה ה-1 קמ"ש.

*אילו היית נמדד נוסע במהירות 155 קמ"ש, היית מקבל קנס בלבד.

פורסם

יסרוק את הדו"ח נראה מי נגד מי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
כמו שנכתב, יש הפחתה של 5 קמ"ש מהמהירות שנמדדה. לכן שאלתי אם 156 קמ"ש זה לאחר ההפחתה (כלומר נמדד 161).

כי אם לא - מה שמבדיל בעצם בין הזמנה לדין (+שאר ה"חמוצים") לבין קנס של 750 ש"ח עם 8 נק', זה ה-1 קמ"ש.

*אילו היית נמדד נוסע במהירות 155 קמ"ש, היית מקבל קנס בלבד.

החוק אומר נסיעה מעל 45 קמ"ש מעל המותר בדרך בין עירונית זה הזמנה לדין.

אתה נסעת 156 אחרי ההפחתה זאת אומרת 46 קמ"ש מעל המהירות המותרת.(מה שרשום בדוח זאת המהירות אחרי ההפחתה של 5 קמ"ש)

כך שאתה רחוק ב 1 קמ"ש מדוח של 750 שקל.

בדרך כלל בפער כזה קטן השוטר מוריד עוד קמ"ש אחד כדי להימנע מהזמנה לדין לא יודע למה במקרה הזה הוא לא עשה את זה.

פורסם
מצטער על השאלה המוזרה,אבל במצב כזה השוטר יוצא עם הרכב בנסיעה אחרייך ואז מסמן לך לעמוד בשול?או שאתה עוצר במקום?

יש לו זמן מרגע הנעילה של הלייזר עד שאתה מגיע אילו לכן הוא יוצא מהרכב שלו ועוצר אותך בשוליים.

פורסם

orenhazan,

ראה את הודעתו של - vladclar, לגבי מה אומר החוק.

לגבי ההפחתה של 5 קמ"ש, זוהי הנחיית את"ן למשטרת תנועה, לכל מכשור אכיפה אלקטרוני.

ואני אוסיף: מ-26 קמ"ש מעל המותר ועד 40 קמ"ש יותר מעל המותר (דרך שאינה עירונית) הקנס הוא 750 ש"ח ו-8 נק'.

בקטע כביש הנ"ל, מהירות מקסימילת המותרת היא 110 קמ"ש, לכן 110+40= 150 שזה בעצם הגבול בכדי לא לקבל הזמנה.

מ- 151 (אחרי הפחתה) זה הזמנה למשפט.

פורסם
orenhazan,

ראה את הודעתו של - vladclar, לגבי מה אומר החוק.

ואני אוסיף: מ-26 קמ"ש מעל המותר ועד 40 קמ"ש יותר מעל המותר (דרך שאינה עירונית) הקנס הוא 750 ש"ח ו-8 נק'.

בקטע כביש הנ"ל, מהירות מקסימילת המותרת היא 110 קמ"ש, לכן 110+40= 150 שזה בעצם הגבול בכדי לא לקבל הזמנה.

מ- 151 (אחרי הפחתה) זה הזמנה למשפט.

צודק נכון מאוד טעות שלי בדרך בין עירונית מעל ל 40 קמ"ש הזמנה לדין ופסילה מנהלתית ל 30 יום.

פורסם

תודה רבה לכל המגיבים

דרך אגב

אני בחורה- ולא גבר..

לא יודעת למה החלטתם שאני גבר..

גם נשים יודעות לנסוע מהר ;)

• תוכן חדש...