Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם :-).

אני צריך להחליף 4 צמיגים.

עכשיו ברכב מותקנים צמיגים (:oops::oops::oops:) סיניים, MARSHAL ו-FEDERAL.

מבקש המלצה ל-4 צמיגים עם "אופי" ספורטיבי אך שיחזיקו 3-4 שנים עד 400-500 ש"ח לצמיג.

קראתי על SP9000,T1R,דומיהם.. למעת האמת אני מאוד מבולבל :?

וגם - מבקש המלצה לצמיגייה באזור ירושלים-מעלה אדומים-בת ים-יפו-ת"א שתוכל למכור ולהתקין את הצמיגים בלי נזק לרכב (הרכב מאוד יקר רגשית 8)).

תודה רבה לכולם :).

נ.ב. - הכי חשוב! המידה - 185/60/14.

:twisted:
  • תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא כל כך מעורה במחירים אבל אולי SDRIVE נכנסים בקטגוריה הזו..אם כן לטעמי זו בחירה טובה

לא מעט אנשים שאני מכיר עם רכבים בעל אופי ספורטיבי שלא מתגרזנים איתו כל שני וחמישי נועלים אותם ולא אמרו עליהם מילה רעה לבנתיים(הכל בהתאם לדרישה/מחיר)

פורסם

אם יש S.DRIVE במידה הזאת, לך עליהם. לא תתאכזב, ההיפך הוא הנכון. אתה תהיה מאוד מרוצה מהשינוי. צמיגים אוחזים וגם לא נשחקים מהר מידי (אם אתה לא מאלה שעושים סשן נהיגה פה ושם, הם יחזיקו יפה לפחות 3+ שנים. אצלי שנתיים ועדיין יש עליהם בשר, ולפעמים אני מתגרזן עם הרכב).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
וגם - מבקש המלצה לצמיגייה באזור ירושלים-מעלה אדומים-בת ים-יפו-ת"א שתוכל למכור ולהתקין את הצמיגים בלי נזק לרכב .

אם לא תמצא מקום להתקין היכן שחיפשת, יש מקום בפ"ת,

במידה ותהיה מעוניין אשלח לך את הכתובת בהודעה פרטית.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לא כל כך מעורה במחירים אבל אולי SDRIVE נכנסים בקטגוריה הזו..אם כן לטעמי זו בחירה טובה

לא מעט אנשים שאני מכיר עם רכבים בעל אופי ספורטיבי שלא מתגרזנים איתו כל שני וחמישי נועלים אותם ולא אמרו עליהם מילה רעה לבנתיים(הכל בהתאם לדרישה/מחיר)

S.DRIVE ? של YOKOHAMA ? אולי...

מה ארץ הייצור? יש אותם במידה שלי? איפה אפשר לקנות?

אני לא מהמתגרזנים, אבל "פתיחות" פה ושם... זה כיף :twisted:

אם יש S.DRIVE במידה הזאת, לך עליהם. לא תתאכזב, ההיפך הוא הנכון. אתה תהיה מאוד מרוצה מהשינוי. צמיגים אוחזים וגם לא נשחקים מהר מידי (אם אתה לא מאלה שעושים סשן נהיגה פה ושם, הם יחזיקו יפה לפחות 3+ שנים. אצלי שנתיים ועדיין יש עליהם בשר, ולפעמים אני מתגרזן עם הרכב).

S.DRIVE ? של YOKOHAMA ? אולי...

מה ארץ הייצור? יש אותם במידה שלי? איפה אפשר לקנות?

אני לא מהמתגרזנים, אבל "פתיחות" פה ושם... זה כיף :twisted:

אם לא תמצא מקום להתקין היכן שחיפשת, יש מקום בפ"ת,

במידה ותהיה מעוניין אשלח לך את הכתובת בהודעה פרטית.

ל'

כן, אני אשמח. וגם אפשר מקום שמוכרים S.DRIVE במידה 185/60/14 ?

תודה רבה לכולם! אשמח לעוד תגובות.

:twisted:
פורסם

אתם לא רצינים נכון? S DRIVE?

אף אחד לא טורח לשאול אותו איזה רכב יש לו וגם לא לבדוק מה זאת המידה הזאת.

בקיצור, שמע, במידה הזאת, הכי טוב שתוכל להשיג זה:

1. קונטיננטל פרימיום-קונטקט (שים לב לא להתבלבל בין זה והאקו-קונטקט).

2. יוקוהומה C DRIVE.

3. פירלי P6000.

כולם אחלה, תחפש טריים ומחיר טוב וסה-טו.

פורסם

אני לא מבין, בשביל מה פתחת שני שרשורים באותו הנושא?

NAKAMICHI,

לא קוראים לזה "בינגו"?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=405470

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

במידה שלך בדיוק קניתי לסיויק שלי יוקוהאמה C DRIVE, אלה הצמיגים הטובים ביותר שניתן לקנות במידה כזאת.

אחיזה מדהימה, שיפור עצום.

יוקוהאמה זה יפני.

עלו לי 1300 שח לרביעייה טרייה בצמיגי דוידו אורון בתלפיות ירושלים (אם אתה מעוניין בטלפון שלח ה"פ).

אחרי התקנה ביחד עם גאנטים חדשים היו לי רעידות ב130, חזרתי אליו אחרי חודשיים (!) ואיזן לי בחינם.

מאוד מבסוט מהשירות שלו, מומלץ.

Honda civic EJ6

פורסם

S DRIVE, כן, רציניים. אם נכנס לו בתקציב, לא רואה שום בעיה בהמלצה הזאת. נכון אולי אין לו רכב עם יומרות ספורטיביות ובמידה כזאת, אבל מה הקשר בכלל? בשביל האחיזה והשקט הנפשי, הם מעולים +++.

כמו כן, בקשר למידה, רשמתי שאם יש SDRIVE במידה הזו ובתקציב (מאמין שאם יש במידה אז הם ייכנסו לו בתקציב אפילו עם עודף), אז שיילך עליהם.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מחזק..

אנחנו לא אלפון של כל מידות וסוגי הצמיגים ומחיריהם

מי שרוצה המלצה או מתלבט מוזמן לעשות עבודה של בדיוק שתי דקות וזה להכנס לטייר-ראק להכניס את המידה ולראות אילו צמיגים יש ומתוכן לסנן כאלו שבוודאות הוא מכיר ואיננו מעוניין.

לאחר מכן כל שנשאר זה לבדוק מה זמין בארץ ואח"כ להתייעץ מה מביניהם עדיף..

רשמתי שאני לא מעולה בקטגוריה הזו..אך היה נשמע לי הגיוני שאולי יהיה ..

אם הצמיגים שיש לו בקטגוריה הזו נחותים יותר מS אז אני לא מכיר אף צמיגים משם ולכן לא יכול לענות.

פורסם

שומאכר ואור - שאתם נותן המלצה היא צריכה להיות מבוססת על משהו.

אם מישהו מבקש ייעוץ לסופר מיני עד 30 אלף שקל ואני מציע לו פרארי F50 (אם יש במלאי של אלדן ונכנסת לו בתקציב) זה נראה לך רציני?

אתה יודע מה היתרון של S DRIVE על C DRIVE? למה S DRIVE עדיף לרכב משפחתי? (רמז: הוא לא בהכרח עדיף).

וכן, מה לעשות, שאתה ממליץ אז אני כן מצפה שתדע אם המידה קיימת.

פורסם

אני שמח שזו דעתך אבל פעם אחרונה לא אני ולא שומכאר עבדנו אצלך או אצל פותח השירשור.

אם היית משלם לי משכורת אולי הייתה לך הזכות להתלונן עד אז תגיד תודה שטרחתי לקרוא את מה שרשמת פה.

כשאני חיפשתי צמיגים ולא היה לי ידע אף אחד לא עשה לי חיים קלים כי גם אני עדיין לא משלם משכורות לאף אחד.

יש אתרי אינטרנט שכיוונתי אותו אליהם והוא יכול לנבור שם ולחזור אלינו עם לבטים.

אם אתה רוצה אתה מוזמן לעשות לו חיים קלים-עצם זה שאתה אומר התגובה שלי לוקה בחסר בשביל להאדיר את היכולות הכשרונית שלך לחפש בגוגל קצת לא במקום.

בכלל מה אני מסביר את עצמי..

כל הכבוד על התשובה שלך(באמת לא בציניות) אתה השקעת ואני לא..עדיין,אני לא חייב לך כלום.

פורסם

יש כבר יוקוהמה C-DRIVE 2, מישהו ניסה?

"אתה רוצה לקנות ביוניר דולבינים?! חדש, לא גנוף. נפל ממשאית"

HU: pioneer 5800 AMP: soundstream lw 4.500 COMP: morel pulse SUB: rockford P2

• תוכן חדש...