Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני שמח שזו דעתך אבל פעם אחרונה לא אני ולא שומכאר עבדנו אצלך או אצל פותח השירשור.

אם היית משלם לי משכורת אולי הייתה לך הזכות להתלונן עד אז תגיד תודה שטרחתי לקרוא את מה שרשמת פה.

כשאני חיפשתי צמיגים ולא היה לי ידע אף אחד לא עשה לי חיים קלים כי גם אני עדיין לא משלם משכורות לאף אחד.

יש אתרי אינטרנט שכיוונתי אותו אליהם והוא יכול לנבור שם ולחזור אלינו עם לבטים.

אם אתה רוצה אתה מוזמן לעשות לו חיים קלים-עצם זה שאתה אומר התגובה שלי לוקה בחסר בשביל להאדיר את היכולות הכשרונית שלך לחפש בגוגל קצת לא במקום.

בכלל מה אני מסביר את עצמי..

כל הכבוד על התשובה שלך(באמת לא בציניות) אתה השקעת ואני לא..עדיין,אני לא חייב לך כלום.

בוא תקשיב לי עכשיו,

את התשובות של "אתה לא משלם לי משכורת" ו"אני לא חייב לך כלום" אתה יכול לשמור לעצמך.

אני לא חושב שאי פעם אני אצטרך עצות בענייני רכב ממך.

יש לפורום הזאת רמה מסויימת שהוא צריך לשמור עליה.

ואם אתה כותב תשובה - אז תכתוב משהו ענייני, באותה מידה אתה יכול לא לכתוב תשובה, זה עדיף על תשובה לא רלוונטית כמו SDRIVE.

וד"א אני לא עשיתי חיפוש בגוגל.

אתה יודע בכלל איך נראה צמיג במידה שהוא חיפש? ולמה אתה ממליץ על S DRIVE לרכב משפחתי? יש היגיון מאחורי זה?

אתה יודע מה ההבדלים בין S DRIVE ל- C? או שאתה יודע לבוא להגיד "אני לא חייב לך כלום, אני יגיד מה בא לי ולא שואל אותך".

כי אם האחרון נכון, אז אני ממש מצטער שהערתי את תשומת ליבכם. תמשיכו להמליץ על S DRIVE לכל פונטו 1.2 עם גלגלי 13".

בהצלחה.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לפורום רמה שהוא חייב לשמור עליה?חח..פה כבר הצחקת אותי ואני מתנצל אם "חח" כנראה לא עומד בסטנדרטים של הפורום.

הוא ביקש המלצה לצמיג בעל אפי ספורטיבי שגם יחזיק יותר זמן..לא צמיג משפחתי נטו...אממ(שוב לא ברמה של הפורום) איפה אתה רואה שהSDRIVE שאני ממליץ עליו לא מתאים?

רשמתי ואני מצטט

"אבל אולי SDRIVE נכנסים בקטגוריה הזו.."

רשמתי שאני לא בטוח ולכן שיבדוק..הוא אמור לבדוק -לא אני.

אני מכיר רכבים עם מידות קטנות שכן נועלים אותם ולכן שלחתי אותו לבדוק..עם המלצה חמה כי כן אני חושב שזה מתאים לבקשה שלו.

אתה שואל אותי אם אני יודע מה ההבדלים ביניהם?למה?יש לזה קשר לדיון הנוכחי?לא רצית לשמור על רמה בפורום?

רשמתי מלכתחילה שאם אין צמיגים ברמה של SDRIVE למידה הזו אז אני לא ממש מעורה בשאר הצמיגים כי אין לי ניסיון כלל עם הסוגים האלו..תלמד לקרוא לפני שאתה שולף סכין ומזלג.

אני שמח שאתה האחרון שצריך לקבל ממני עצה בתחום הרכב..ושאתה לא רוצה..ולכן אזכור זאת שאתה לא מעריך את דעתי בשירשורי התייעצות שלך.

אז השגת את מה שרצית?אתה יותר חכם ממני..התשובה שלך הייתה יותר איכותית...דעתך צריכה להחשב יותר בעיני כל..

לשם חתרת בהודעה הראשונה שלך?

בתור פורום ששומר על רמה אתה צריך לדעת שלא כולם ירשמו את אותם התגובות כמו שלך וחלקן יהיו מפורטות וחלקן לא..אני סה"כ קרצתי לו שיבדוק אם יש אס דרייב במידה שלו ולא ישלול קונטיננטל כל כך מהר..אני חושב שעשיתי עבודה הרבה יותר טובה מאנשים ששואלים שאלה על סלט ירקות כשפותח השירשור שאל שאלה על סטייק..

אין לי בעיה עם אנשים שיודעים יותר ממני(להפך אני מקיף את עצמי כאלה ולומד)-יש לי בעיה עם כאלה שיודעים יותר ממני וחייבים לדאוג להזכיר זאת לעיני כל...לדעתי זה מעיד על בורות לא חכמה.

אם היית רושם תגובה עניינית וחכמה ומסביר וממליץ כמו שצריך וכו' ללא צורך בהקטנת השאר הייתי רושם לך תודה שגם אני השכלתי..מאידך יצא לך התגובה הזו שכל כך שומרת על הרמה בפורום...אז מצטער אתה לא ממש עובר מסך.

ותודה רבה לך על הסרטון בהחלט נחמד.

פורסם

מבקש המלצה ל-4 צמיגים עם "אופי" ספורטיבי אך שיחזיקו 3-4 שנים עד 400-500 ש"ח לצמיג.

נקמיצי, המשפט הזה בשבילך על מנת שתפסיק לבלבל פה את השכל.

ועוד משהו, אני יכול להמליץ כמה שבא לי על צמיגים שאני מכיר, ולא לדעת אם יש אותה במידה. אני לא חייב לך לא דין ולא חשבון, וגם לא לפותח השרשור. המלצתי - שיחפש הוא בעצמו אם הצמיג קיים במידה הרלוונטית אליו. לא רוצה לקבל את המלצתי? שלא ייקבל.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא ..אתה מצחיק..אני מעולף פה.

זה ששמת תמונה מצחיקה לא הופכת אותך לצודק כמו שניסית להיות..אז צא מהסרט הזה.

תבוא ותגיד בסדר הגזמתי קצת יעריכו אותך יותר.

פורסם

נקמיצי, רציתי להמנע מלהגיב לתמונתך, אבל אחרי התגובה של אור אני חייב:

בוא תגיד לנו אתה, שכן כל השרשור הזה אתה מדבר שאף אחד מאיתנו לא יודע את ההבדל בין C ל- S, מה ההבדלים ביניהם ולמה אתה ממליץ על ה-C יותר מאשר ה-S, כאשר הדרישות שלו הן "צמיג עם אופי ספורטיבי שיחזיק 3-4 שנים", ומנסיון של שנתיים כבר, ל-S דרייב יש עוד הרבה בשר ומקום לעוד הרבה "משחקים" עם הרכב, וכן, נהנתי עם הרכב והרבה.

ולא, לא מעניין אותי איזה רכב יש לו כלכך, וזה לא קשור בעליל. אם הבנאדם אוהב לנהוג כמו הרבה מחברי הפורום, למה לא להמליץ לו על אחד הצמיגים הטובים יותר במחיר שהוא ציין?! גם לי יש מאזדה 2, והיא לא מכונת נהיגה פרופר, ואני עם S.DRIVE. אז לטענך אני "בור" כי אין לי רכב שאפשר להנות ממנו, זו בסך הכל "עוד" סופר מיני. אז פה אתה טועה, ואפשר להנות עם כל רכב כשאתה מכיר את מגבלותיו ויודע מה הוא כן יכול לספק לך ומה לא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

קצת תרגיעו :)

עבור פותח השירשור גם C DRIVE טובים מאד (סידרה S יותר טובה) ובשניהם תרגיש שיפור עצום לעומת הצמיגים שהיו לך

גם באחיזת הכביש וגם ברעש שהצמיגים הללו פחות מיצרים.

אתה בשקט יכול לקחת את סידרה C כי הפרש הכסף לסדרה S לא ישנה הרבה מבחינת הרכב שלך

קובי

:-)

פורסם

ראיתי כבר כמה שרשורים מוזרים בפורום הזה, אבל באמת שזה כבר עובר כל גבול.

לשני ההזוים שממליצים על S DRIVE במידה דמיונית, יש משפט חכם שאומר "סייג לחוכמה שתיקה". :evil:

לפותח השרשור: בזמנו קניתי צמיגי יוקוהומה C DRIVE להונדה במידה כמו שלך, אין לי כל ספק שבעבור "פתיחות" פה ושם זהו צמיג שיספק אותך מעל ומעבר, הן מבחינה "ספורטיבית" והן מבחינת אורך חיי הצמיג.

בהצלחה.

פורסם

באמת ראית כבר שרשורים הזויים?סייג לחכמה שתיקה?

איפה פה המלצתי על משהו לא בסדר כשאמרתי לו לבדוק?!

בזמן האחרון אני נוטה לגלות שאנשים שמשתמשים הרבה במשפט סייג לחכמה שתיקה שמעו אותו מספר פעמים לא מבוטל בחיים שלהם.

פורסם

לא יעזור, כמה פעמים תמליצו על S. DRIVE - אין את הצמיג הזה במידה המבוקשת (14\60\185)

http://www.tyretest.com/summercar_tyres/yokohama/sdrive/index.html

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני הרבה דברים,דביל עדיין לא.

הבנתי את זה כבר מהתגובה הראשונה בתחילת השירשור..

ציינתי ואני מציין שוב שלא אמרתי לו שיש אלה אמרתי לו שיבדוק..

יש לכם קשיים בהבנת הנקרא רבותיי..

פורסם

לא חושבים שהגזמתם?

הבחור פתח גם שירשור בטכני ושם הפלא ופלא השרשור נגמר אחרי יום!! יתרה מזאת עבר כבר מעל שבוע והוא כבר לא מגיב בתרד

כנראה שהוא כבר רכש או פשוט ברח מהפורום:roll:

לענייננו לא משנה כבר מי צודק או לא המסר עבר , תתמקדו בעיקר ולא בתפל והעיקר זה לעזור בשביל זה הפורום קיים!

יום טוב לכולם!

פורסם
ראיתי כבר כמה שרשורים מוזרים בפורום הזה, אבל באמת שזה כבר עובר כל גבול.

לשני ההזוים שממליצים על S DRIVE במידה דמיונית, יש משפט חכם שאומר "סייג לחוכמה שתיקה". :evil:

אתה ההזוי פה, ותראה את הלינק שהביאו פה, איזו פליאה יש S.DRIVE במידה הכלכך הזויה - 185/55/14. סליחה שלא חפרתי בנושא ולא ראיתי שאין במידה הזו 185/60/14. באמת סליחה מכל הלב, במיוחד בשבילך אדון קליאו ספורט.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...