Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C3 חדשה ב-90K, שווה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במבצע של סיטרואן לחורף מוכרים C3 ב-90 אלף (מנוע 1.6), הדגם המפואר עולה 96 אלף.

מה דעתכם כדאי ? (מחפש סופר מיני חדשה ומנסה למצוא מציאות בסוף השנה עם גיר אוטומטי)

--------------------------------------

2008 - Scoda Fabia sport 1.6

2003 - Mazda Demio 1.5

1999 - Daihatsu Charade 1.3

פורסם

שוחחתי עם סוכן מכירות, הוא טוען שתהיה הוזלה של כעשרת אלפים שח.

מה דעתכם ?

2003 - Mazda Demio 1.5

פורסם

לדעתי במחיר הזה זו העיסקה המשתלמת ביותר לקניית סופר מיני אוטומט חדשה.

אני דווקא מתעניין יותר כרגע בc4. אם לובינסקי הולכים למכור אותה במחיר שהציעו במבצע של פיג'ו את ה 308 - 105K, שיצפו לראות אותי באולם המכירות :)

פורסם

מישהו יכול להגיד לי מה דעתו על הרכב ? חוות דעת ? צריכת דלק ?

2003 - Mazda Demio 1.5

פורסם

מהביקורות השונות שקראתי בקשר לרכב, צריכת הדלק היא לא מהטובות ביחס לרכבים אחרים בקבוצה וזה לא מפליא, מדובר ברכב עם מנוע 1.6 וגם גיר AL4 שגם מסרס את הנהיגה וגם לא עוזר לצריכת הדלק. דבר נוסף, יצא לי להיות באולם תצוגה שלהם במבצע הקודם לפני כחודשיים כי גם התלבטתי לגביה, והופתעתי לרעה מכך שבמושב האחורי מאוד מאוד צפוף, זאת בהתחשב שמדובר ברכב ארוך יחסית. עם זאת, מקדימה באמת מרווח ונוח מאוד לשבת. לא יודע לגבי נסיעה אבל מהביקורות שקראתי הנסיעה אמורה להיות מצויינת ושקטה מבחינת בידוד רעשים. בסך הכל, נראה שמדובר בעסקה טובה והפלוס הגדול (שוב, על חשבון הדלק) הוא מנוע גדול יחסית לרכב כזה ועוצמה מכובדת.

הערת אגב - אם זה המחיר שהם מציעים במבצע החדש, זה די זהה למבצע הקודם שהיה. אני לתומי חשבתי שיורידו עוד במחיר, כמו שאמורים לעשות.

פורסם

במכירת החיסול של קל אוטו נמכרה פורד פיאסטה ב90 אלף ש"ח, היא עדיפה לדעתי על הC3, השאלה אם המבצע עדיין קיים...

העניין שעכשיו כולם מחסלים את המלאים שלהם, תבדוק גם יונדאי i20.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מה קשור קל אוטו? יש הבדל בין לקנות רכב ישירות מהיבואן לבין לקנות מחברת ליסינג שאז הרוכש הוא יד2 מליסינג וזה מוריד אוטומטית מהמחירון, אפילו אם קנה רכב שעבר 0 ק"מ.

מדלק רכב לא תוציא רכב חדש בפחות ממחיר המחירון, מקסימום יתנו לך כמה תוספות חינם אם הרכב לא מבוקש אולי עם קצת לחץ יגידו שאגרת הרישוי עליהם, העיקר לא להגיד שמכרו פחות ממחירון.

אתה מתכנן לרכוש רכב שזול לפחות ב10K מכל מתחרה ראוי, וברוב המקרים 15K, אם יש רכב מתחרה שעדיף בצריכת הדלק אפילו ב10% יעברו עוד הרבה שנים עד שתחזיר את ההפרש אם בכלל.

פורסם

לא חייב להמתין לימי המכירות.

גש לאולם התצוגה ותתעניין, הם מאפשרים כבר עכשיו לפתוח הזמנה במחיר במבצע (89900) והיתרון העיקרי הוא באפשרות לבחור לפני כולם את צבע הרכב.

חברים שלי הזמינו כזו בתחילת השבוע וניראה שמדובר בעיסקה מצויינת (רצו 207 אבל נגמר המבצע).

אישית לא מכיר את הרכב אבל ממבחני דרכים שקראתי אז ישנה ביקורת חיובית לצד צריכת דלק מעט גבוהה.

אם היום הייתי צריך לרכוש רכב אוטומטי מהקטגוריה הנ״ל, אין ספק שהייתי בוחר בסיטרואן שבמבצע (אני הייתי מוסיף את ההפרש וקונה את המאובזרת היפהפיה).

אופציה נוספת היא האיביזה TSI שאומנם לא במבצע אבל לפי מה שאני מכיר ויודע ניתן לקבל כל סיאט במחיר נמוך ממחיר המחירון. במיוחד בתקופה הזו של שנת המודל.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

ביקרתי ביונדאי אבל הם די מתעקשים על המחיר שלהם (לא ניראה לי הגיוני לשלם 98K עבור רכב ליסינג i20).

מכיר את המבצע של קל אוטו - אבל אז אני מקבל רכב שהוא למעשה יד 2....חסרון גדול והחיסכון בדלק בו לא משמעותי בהרבה.

ביקרתי בסניף של קלאוטו שהוא מייצג את סיאט - שם הציעו את האיביזה 1.2 עם מע' מולטימדיה ב-103 אלף (99, אבל ביקשו תוספת על צבע וקודן ורישוי)....כמובן שקיימת גם האפשרות של סוזוקי סוויפט אך היא קטנה הרבה יותר מC3 ומהאיביזה ומחירה מתחיל מ103 אלף....

קבעתי נסיעת מבחן ביום שישי הבא - ניראה מה יהיה

2003 - Mazda Demio 1.5

פורסם

לעוד מישהו יש חוות דעת על C3?

בKML רשום שהצריכה 1:12 , נתוני יצרן הם 1:14.....דומה לפביה שהייתה לי, מישהו יכול לאמת ?

אגב השוק של סיטרואן לא מזהיר ? נכון ?

2003 - Mazda Demio 1.5

פורסם

השוק של סיטרואן אף פעם לא יהיה מזהיר...בוא לא נשכח שאנחנו חיים במדינת המאזדות והיונדאי, אבל לדעתי האישית זה לא צריך להוות שיקול.

• תוכן חדש...